Pufii de Ian-Feb 2010 isi iubesc mamicile (224) !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

impachetari... mi se pare esential sa-i racoresti la cap.... nu am incercat niciodata impachetarile generale/partiale, i-am pus doar comprese pe cap, gat, si sosete in picioare... nu se fac impachetari cand are frisoane si noi cam le-am avut, so am ezitat sa fac impachetari, dar am facut baite calai... dar oricum baza era supozitorul de novocalmin, paracetamol cand nu mai accepta siroapele mi le vomita de la primul ml...

al doilea aspect la o impachetare - il impachetari cu un servet inmuiat bine apoi stors bine, il impachetezi frumos de la subsuori la genunchi si dupa aia il mai impachetazi cu un cearsaf uscat pe de-asupra ... la cap ii puneam compresa rece, peste care il infasuram cu un prosop uscat si-i schimbam compresa cand se incalzea.

azi maraton vreo 8 episoade de sex and the city impreuna cu Ela... stau si ma gandesc daca e cel mai indicat film de privit impreuna cu fiica adolescenta... doar in privinta californication-ului am avut retineri explicite si manifestate...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Fetele,

Am citit repede,nu prea pot sta

Imi pare rau ca sunt pufi bolnaviori si mamici bolnavioare,multa sanatate

Ce frumos ai povestit Miremia de Mara ,momente foarte frumoase si memorabile

Inca nu am vazut pozele,dar sunt ferm convins ca Daria e o minunatie si are un "ghips stilat"
Mi-a placut si mie citatul propriu si personal al Sorinei
Decenuela te inteleg perfect cu insomnia...eu in 48 de ore am dormit doar 4,in prima noapte din cauza insomniei am adormit la 5 dimineata(si Ariana a adormit tot acest timp pana pe la 7) si a doua noapte(adica aseara) a stat la san de la 1 la 4 incontinuu si pana la 5 m-am chinuit sa o adorm in brate/san ....in rest e o minune
Dece,oare nu e de la dintisori febra?mie asa mi-a facut,intr-o noapte avea 39.5,noroc ca m-am trezit si am vazut,ca de dormeam oare pana la cat putea ajunge?

Aveti grija de voi,
Sa va iubiti mult

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare."

Mergi la inceput

ana_g, noi inca nu mergem si tomaca se "plangea" ca inca nu...

dar noi am facut progrese mari, in sensul ca cu fiecare zi e tot mai stapan pe picioruse... pasi a mai facut, cate 1-2 chiar 3 legati dar am zis ca o consideram ca merge cand va face 2 metri singurel...

progrese - se ridica singur in picioare, sta copacel fara sprijin, cade in fund, se ridica, deci persevereaza, nu-l descurajeaza caderile, se echilibreaza singur stand cu picioarele cracanate... si nu mai stiu sa zic concret, mie mi se pare ca evolueaza sigur, in fiecare zi ne arata cate un element nou... mersul nu e atat de simplu, te ridici si mergi... sunt elemente si elemente, echilibru, postura corporala, cum legi pasii, s.a.m.d. - noi insusim lent, dar temeinic fiecare element...

cu aratatul... ma terorizeaza efectiv cu o imagine... azi i-am decupat-o si i-am lipit-o pe usa de la dulap, s-o poata vedea oricand are chef - "familia" (mama, tata, un baietel, o fetita si un bebe) si de fiecare data insista sa-i povestesc ceva despre aceasta poza... si mai avem si cartea Tinker Bell, curios nu arata cu degetul, ci imi ia degetul meu si-l indreapta spre imaginea pe care vrea el sa i-o povestesc... e mai simplu sa-mi arate el cu degetul, dar in capul lui e invers... ma implica si pe mine...

si cum ziceau fetele din sex and the city... femeie inteligenta cu master in nu stiu ce care povesteste toata ziua doar despre micul ei geniu in pampersi... m-am laudat suficient pentru ziua de astazi... e timpul de culcare...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

myky, ca te-ai plans de dureri de cap...ai mai fost unde ai zis ca te duci? si eu am avut dureri de cap la debut care m-au tinut vreo 3 saptamani... ai inceput vreun tratament antidepresiv? incearca daca nu alaptezi passiflora... e ok si pentru insomnii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

sa trec de mesaju 666, nu ca as fi superstitioasa, da sa nu ramana sa pana...cand oi mai intra.

cand o face si fi-miu ce face mara, cred ca ies pe strada si urlu de fericire!!.....

....lorex? ce mai face bobitza? se pregateste de party probabil.....alecsa......si alte fete...na, uite cine s-a gasit sa "strige catalogu".....o mare chiulangioaica

noapte buna!

_
mama lui Stefan, pui scump

Eiii, sunt convinsa ca fiecare pufulete le face pe ale lui. Cred ca mai sunt destui pufi de 1 an care nu merg singurei (inclusiv noi )

Sa va fie de bine sarmaluta!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

NEATZA...je sunt pe baricade de la 2...cand jiji n-a mai av somn de la temp....

si da-i panadol...comprese nu accepta...abia sosetele ude...acu a adormit dupa mult timp petrecut la tt ...de s-a plctisit si el....cred k i-a mai scazut...eu sunt gheatza la maini...si nu-mi dau seama

multumsc din suflet pt raspunsuri...
mie mi-a sarit somnul de tot....cum ziceai simpli...o sa ma ia somnul mai pe dimi..sper sa reusim impreuna..

m-a mai ener si JM...este atat de pueriluneori...incat ma intreb ce-i cu barbatii astia....
jiji marait...el vb pe mess cu cineva...imi zice...asta pe l 8 cred...auzi , ne invita x.pe la ei..ai chef?..a..nu? sa vinaei?eu- nuuu ca au copil mic si poate e contagios...el-ok...la cat mergem maine in cora...sa ne vedem acolo..ne mai fataim..mancam ceva...na discutie c el...
i-ai dat pastila? parca are temp....eu...de cate ori sa-ti zic ca e sirop???
vrei sa chemam un dr? asta imi zice si cand trage fi-su o besina mai tare....
barbatii..ce-i drept nu trebuie generalizat...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

ce frumos povestit voi de pufi......ruxita..mire...bf...wow

bravo lor!!!!

eu n-am stat asa sa studiez problema...tot timpul eu sunt in criza de timp...sunt turbo mereu...la 10 sa fie gataa toata curatenia si pusa deja mancare la foc...pe la 12 sa fie totul gata sa se raceasca sa pape el...ma gandeam ieri ca ma intreba mama...ca am la masina niste butoane f deshtepte...dar efectiv nu stiu decat chestiile lementare...farurui..semnalizare...tot timpul sunt pe fuga intru cu jiji plec cu un scop vin cu el pe adormite...n-am timp de aprofundari...

cand va auz ca cititi...ma intreb cand...
eu nici pe net nu stau f mult....

deci inchei ca ma bag in balarii..si ca de obicei o iau pe aratura si zic kk care nu inte pe nimeni...nici macar pe mine daca recitesc...

ruxita apropo ed serial...cand era jiji mai mic si avem si eu niste ore sigure de somn....singura chestie pe care o vedeam era serialul asta.. era la 9 pe Hbo...era scurt si numai bine cand era jiji la tt pe culcate....

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata!
Haideti la o cafea mare, si la ...asta daca e toata treaba gata...

Dece...dupa ora postarilor tale imi dau seama ca ai avut o noapte.."di vis"! Cum este Luca in dimineata asta?
Lillo, Xela...sper ca ati avut o noapte usoara, fara febre si impachetari..Ce fac piticii?
Ana..nici iris nu merge singurica..tot asa o tin eu de o manutza, si exploreaza toata casa..Mmm, sa-i fie de bine sarmalutza piticului!
Mire...ce frumos ai povestit de Mara! Zic si eu ca Ana..cand o face iris asa, o sa strig de bucurie... Dar, in schimb, ce sa zic...e dintzoasa..iese si nr.8, ca-l asteptam demult. Si a invatzat sa dea pup....e asa de scumpa, cum vine cu guritza deschisa, si o lipeste de obrazul meu..
Simply...cam putin odihna in 48 de ore, nu stiu cum mai rezisti..
Lali..link-ul nu e meritul meu.. Am vazut adresa pe o poza de tort, dintr-un album de pe contul comun...sorry, nu mai retin al cui era modelul....(parca Mire, sau Haircut, sper sa nu ma insel). Succes in alegerea tortului, si sa ne arati si noua!
Ruxita..."Sex and the city"..frumos, mi-e dor sa mai vad un film..Sorry de codul galben in legatura cu somnul piciului...poate se rezolva in timp!

O duminica placuta, tuturor!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

neatza..din nou...sorina....ai fc mai multa cafea?

da...am av o noapte di vis....

la 7 s-a trez din nou k 39+ desi ii scazuse...
l-am bg in cada..apoi in cersaf ud...si am incheiat k un supozitor de novocalmin...sper k n-am fc ff rau...pe cutie scrie pt copii de la 3-4 ani. park...

mi-e asa mila de el....pana acu n-a av chestii serioase...nici temp peste 38.5...asa e...trecem noi peste toate

acu e la tt..obosit...sper sa-i scada

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza..din nou...sorina....ai fc mai multa cafea?

da...am av o noapte di vis....

la 7 s-a trez din nou k 39+ desi ii scazuse...
l-am bg in cada..apoi in cersaf ud...si am incheiat k un supozitor de novocalmin...sper k n-am fc ff rau...pe cutie scrie pt copii de la 3-4 ani. park...

mi-e asa mila de el....pana acu n-a av chestii serioase...nici temp peste 38.5...asa e...trecem noi peste toate

acu e la tt..obosit...sper sa-i scada

Cafea...multaaaa, da! Este pentru toata lumea!
Auleuuu, ce noapte! Si a mea copila a urlat pe la 2 jumi, si pe la 6, potolit cu orajel. Dar la mine a fost o noapte doar usor ...."ondulata", pe langa ce povestesti tu!
Pupam jijelu' necajit, offff...poate ajungeti la doc azi, ca eu cand aud de temperaturi de-astea..brrrr, ma ia cu frison! Lua-le-ar sa le ia, de vaccinuri!

, sa fie o zi mai buna!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput