Pufii de Ian-Feb 2010 isi iubesc mamicile (224) !
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Lillo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Eu nu am incercat dar mi s-a explicat asa: un prosop sau scutec, inmuiat in apa la temperatura camerei sa fie invelit in el, sarmaluta,pe trup. ATENTIE extremitatile trebuiesc lasate libere. Eu am folosit de curand sosete inmuiate in apa cu otet. A fost de efect. Intai i s-au incins tare sosetele, apoi s-au uscat dar i-a scazut si febra. ![]() ![]() ![]() martisoare fluturasi handmade |
Asa le fac si eu. Prosop ud cu apa la temp camerei in care infasor copilul de sub stern pana la glezne. Pe frunte compresa cu apa tot la temp camerei, sosete cu apa+otet (cateva picaturi de otet la o cana de apa) si pe manute il sterg cu un scutec ud.
Sau varianta B, in cadita apa calda (la temp pe care o au atunci) ii bag acolo cu jucarii si racesc treptat 2 grade dar niciodata sub 36-36.5 grade.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ale1212xa/ale1212xa.jpg)
ale1212xa spune:
buna seara buna seara am venit cu sanioara
la noi iar ninge
of ce m-am saturat de zapada si de frig..vreau vara sa ma duc cu Dragos la piscina
of lillo ce groaznic trebuie sa fie, iti urez sa ai o noapte linistita
in rest nu prea am retinut....sunt la a doua jumatate de pahar de vin si nu mai procesez asa de bine(nu ca in general as face-o)
asa ca astept sa adoarma tati pe Dragos ca sa ma bag si eu la
oricum o seara linistita sa aveti
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Poate sa fie de la ROR. Mie dr mi-a zis sa fiu atenta intre zilele 14-20 ca atunci apare reactiile (chiar si la 20 ca o tulpina din rorurile astea atunci se coace) si sa nu planific vizite in perioada asa ca pot sa dea si in bubitze. Nu strica si un consult oricum. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Povestea Trandafirasului Raisa |
Mie mi-a zis ca intre ziua 5 si ziua 10 apar reactiile la ROR.....bai frate, n-am vazut doctor care sa zica acelasi lucru cu alt doctor. Imi vine sa ii dau cap in cap.
reactii peste 20 de zile zici? vai noua!
xela_07 spune:
ratusca - ma bucur sa vad mesaje de la voi
merge crema?
dece - 3 prosoape inmuiate in apa si stoarse bine, infasori o manuta intr-unul, o manuta in celalalt, si piciorusele in ultimul. Tii in brate eventual copilul asa impachetat, si cel mai bine sa te ajute tati sa-l infasori.
tomaca - ti-am dat un PM, cand ai timp ...
lillo - am vazut intre timp ca deja a inceput si piciul, of of ... cand te gandesti ca sunt niste banale raceli dar .... eu sunt terminata la orice fas, uite acum 10 min visa A aiurea, ii era frig ... of ce rau e sa nu fie sanatosi
ayanna_xem spune:
Vai mai fetelor ce povestiti cu febra, virusi...brrrrr...
Si ce aiurea e ca vine noaptea si in loc de odihna tre' sa stai cu inima cat un purice sa vezi cum evolueaza...off....
Sper sa scapati repede de crocobauri..sa se duca pe pustii, unde nu sunt copii...
Eu ma tem de febra ca de nu stiu ce...dar imi prind atat de bine postarile voastre si incerc sa retin toate info pentru cand m-oi confrunta si eu cu problemutze de astea...
Pupici la toti pufii si piticii bolnaviori...
_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata
lalitica2000 spune:
Asa…ramasesem vineri la linkul cu torturi de la Sorina. Draga Sorina m-ai inebunit cu linkul ala. Daca pana acum eram nehotarata acum sunt si mai si. L-am convocat pe sot, ca maine sa studiem pe tema asta, ca e musai sa ne hotaram. Sa vedem ce-o iesi.
Tomaca, si noi avem patutul standard. Si david se invarte noaptea sau ziua cand doarme, dar nu stiu cum face, ca de fiecare data se descurca el prin plimbarile prin pat, ca nu se trezeste. Nu stiu cum face, dar face bine
Danyelena, ma bucur ca sunteti bine. Ati mai rasuflat si voi usurati un pic.
micki, sa inteleg ca ai intrat si tu in categoria celor care muncesc pentru bebe doi? …..Spor la treaba atunci si sa vii cu vesti bune in curand …sa stii ca eu ma infiintez prima la ciorba de fasole cu salata de ceapa, fie zi fie noapte...yami-yami…
Bea, dupa dinti si msele numa rosu in gat va mai lipsea…sanatate multa sis a se duca repede rosu din gat.
Lillo, si eu la fel ca Mire(BTW, multumim ca ne-ai raspuns la intrebarea legata de Mara), i-am dat lui david oscillo de fiecare dat cand am vazut ca are muisori sau stranuta, ca sa fiu sigura ca nu avanseaza si o dam in alte cele, si de fiecare data a avut effect, adica nu a facut viroze serioase, cu febra sau lipsa pofta de mancare. Sa aveti o noapte usoara.
Dece, greu te sa ie si nedormita si cu Luca bolnavio baga acolo prosoape umde si vei vedea ca va fi mai bine.
Despre noi, nimci nou. Azi a venit si mama mea de la Zalau, dar sta la soacra mea ca ea e singura. Azi toata ziua au fost pe la noi asa ca au stat cu David si eu am trabaluit prin casa, am fost la cosmetica…treburi administrative…
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Lillo, Xela, dece sper sa aveti o noapte cat mai linistita, sa nu mai faca puii febra.
Vroiam sa va povestesc o faza pe care a facut-o Mara (de cate ori o bag in baie imi amintesc si ma distrez). Eu o iau cu mine sa-i pregatesc cada, asa ca a vazut ca i se pregateste balaceala (nu face in fiecare seara baie in cada mare). I-am dat-o lu tati sa o dezbrace, a dezbracat-o pana la pampers si nu stiu ce s-a apucat sa povesteasca cu mine. Mara pe canapea se chinuia si tragea disperata cu ambele manute de pampers, sa-i scoata ca pe chilotii (mi-a adus aminte de noi vara, cand ajungeam pe plaja incepeam sa ne dezbracam cum dadeam de nisip disperati sa intram in apa) sa fuga la baie. Cand m-am prins eu ce se intampla, i-am dat pampersul jos, in secunda urmatoare a coborat in graba de pe canapea si fuga la baie.
Mie mi-a ramas asa in minte pt ca nu credeam ca sunt capabili sa inteleaga atatea la varsta lor.
Cand este intr-o actiune nepermisa sau cu un obiect nepermis si o surprind, intinde imediat mana sa-mi dea obiectul cu care executa actiunea inainte sa apuc eu sa zic ceva.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Lillo, Xela, dece sper sa aveti o noapte cat mai linistita, sa nu mai faca puii febra. Vroiam sa va povestesc o faza pe care a facut-o Mara (de cate ori o bag in baie imi amintesc si ma distrez). Eu o iau cu mine sa-i pregatesc cada, asa ca a vazut ca i se pregateste balaceala (nu face in fiecare seara baie in cada mare). I-am dat-o lu tati sa o dezbrace, a dezbracat-o pana la pampers si nu stiu ce s-a apucat sa povesteasca cu mine. Mara pe canapea se chinuia si tragea disperata cu ambele manute de pampers, sa-i scoata ca pe chilotii (mi-a adus aminte de noi vara, cand ajungeam pe plaja incepeam sa ne dezbracam cum dadeam de nisip disperati sa intram in apa) sa fuga la baie. Cand m-am prins eu ce se intampla, i-am dat pampersul jos, in secunda urmatoare a coborat in graba de pe canapea si fuga la baie. ![]() ![]() ![]() Mie mi-a ramas asa in minte pt ca nu credeam ca sunt capabili sa inteleaga atatea la varsta lor. Cand este intr-o actiune nepermisa sau cu un obiect nepermis si o surprind, intinde imediat mana sa-mi dea obiectul cu care executa actiunea inainte sa apuc eu sa zic ceva. ![]() _ Mirela si ![]() |
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
ce frumooos!!! mi-s asa de dragi pufii astia cand povestiti de ispravile lor...ma regasesc si eu cu zgubi a mea in fazele astea si ma inveselesc foarte tare cand povestiti de ghidusii...
![](pupic.gif)
_
Mami de
![](copilas.gif)
![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_g/ana_g.jpg)
ana_g spune:
buna seara!!!!
febra...virusi...gripa....cum spuse ayanna, duca-se pe pustii! si eu iau notite mai ales cu impachetarile ca nu m-am confruntat inca...lillo, sa scapati cat mai repede de cocobaur!
mai e vreun puf de 1 an care sa nu mearga? al meu face 2-3 pasi si atat, cade...ma rog, sunt eu pe faza si-l prind. in rest, daca s-ar putea sa-l tin de-o manuta sa se poata plimba de colo colo.....bate la usile inchise....e f simpatic. pana vine primavara sper sa-si dea drumu singur.
azi a mancat o sarmalutza, fara carne, ca de post. isi facuse soacra-mea si am zis sa incerc.....si-a mancat...si varza, ca era dulce, nu foarte multa oricum. deocamdata doarme linistit...cat l-o tine........
ruxi, si al meu tot la tzatza adoarme seara, ca peste zi am rezolvat-o, adoarme la soacra-mea in brate, e deja ritual....ar trebui sa-i fac o statuie la cat ma ajuta cu asta mic, dar asta e alt subiect.....seara, cum ziceam, tot la san, chiar si 1 minut, cat sa adoarme. bea cam 200 de ml de LV, dar tre sa traga putin si de mine. si zici ca-ti ia degetu sa-i arati?...al meu se uita, uneori f serios, dar se plictiseste repede si incepe sa roada
......
o seara linistita va doresc!!!!!! va pup
_
mama lui Stefan, pui scump
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_g/ana_g.jpg)
ana_g spune:
sa trec de mesaju 666, nu ca as fi superstitioasa, da sa nu ramana sa pana...cand oi mai intra.
cand o face si fi-miu ce face mara, cred ca ies pe strada si urlu de fericire!!.....
....lorex? ce mai face bobitza? se pregateste de party probabil.....alecsa......si alte fete...na, uite cine s-a gasit sa "strige catalogu".....o mare chiulangioaica
noapte buna!
_
mama lui Stefan, pui scump