Pufii de Ian-Feb 2010 isi iubesc mamicile (224) !
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Lillo spune:
Mire multumesc mult de raspuns.
Se pare ca de viroza/gripa nu am scapat. Piticul are deja temp. 38. Ce frustrant e sa stiu ce urmeaza si sa nu pot face nimic, doar sa astept...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Lillo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Buna, La noi a avut efect oscilo. Si i-am mai dat si Imunorezistan Junior. Ambele au efect la Kiti. Si impreuna si separat. Multa sanatate! ![]() ![]() ![]() martisoare fluturasi handmade |
![](japonez.gif)
![](pupic.gif)
Ruxita spune:
oscilo preventiv... de fiecare data cand i-am dat homeopate "preventiv" a facut la scurt timp febra... si ma gandeam ca e un efect colateral al homeopatelor si mi-a fost frica sa-i mai dau sau o coincidenta stranie...
cineva a postat o reteta si am copiat-o ... nu mai stiu a cui este, dar zic mersi!
"sambucus CH5 2 granule/zi pt muci si pt raceala un cocktail din phitolacca CH5 , ferum phosphoricum CH5, echinaccea CH5, belladonna CH5 cate 7 granule din fiecare in 100 ml apa. Din apa obtinuta in urma dizolvarii granulelor se da cate o lingurita din ora in ora pana la ameliorarea simptomelor de raceala si apoi se mareste intervalul de timp."
cred ca aceasta reteta ar putea avea un efect mai bun decat oscilo..
multa sanatate pufilor febriciosi!
eu semnalez alerta cod galben probleme cu adormitul... aproape ca nu mai tin minte cand l-am culcat ultima data la amiaza sau seara fara urlaturi... azi, s-a trezit pe la 8 si la 13 inca nu vroia sa adoarma... l-am pus in pat, pe picioare, in brate, leganat, se dadea jos, la usa, la geam, urlat, protestat, facut ca toate alea, il legan 2 ori, il masez pe spate, incerc sa-i cant, ajunge sa urle cu suspine, se da jos, il aduc inapoi in pat si intr-un final reusesc sa-l pun la san si asa adoarme... asta e reteta noastra de adormit, alta nu stim... seara patzim la fel, indiferent de ora de culcare, am incercat mai devreme, mai tarziu, pe la 9, pe la 10, pe la 11, la fel... un pici exploziv, care nu vrea sa doarma!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela ayanna..nu stiu ce sa zic...e bine si nu prea..cum ii dau nurofen scade...cum trec niste ore..iar creste 39.. altceva el nu are ..muci..de ex sau de lipsa poftei de mancare sa zic ca e de la rosu in gat... ma tot ganedsc ca e totusi reactie la ROR...desi l-a fc acu 2 sapt...am sa vad cum e..daca si maine tot camasa e...il duc la dr... Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Poate sa fie de la ROR. Mie dr mi-a zis sa fiu atenta intre zilele 14-20 ca atunci apare reactiile (chiar si la 20 ca o tulpina din rorurile astea atunci se coace) si sa nu planific vizite in perioada asa ca pot sa dea si in bubitze. Nu strica si un consult oricum.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
Povestea Trandafirasului Raisa
tomaca spune:
citat din mesajul lui miremia Pun link cu baiatul de aseara de la "Romanii au talent." _ Mirela si ![]() |
Am vazut si noi in direct. Dupa primele secunde am crezut ca-i o gluma si au pus o intregitare. Apoi ni s-a facut pielea gaina.
Povestea unui Dor
![](copilas.gif)
blue_flower spune:
Ce de gripe, ce de viroze, o gramada de virusi....toate pe capul pufuletilor nostri...of,of.
Sa se face bine repede, repede, sa nu mai sufere pufisorii!!!
Am bait piticania, a baut laptic, acum e la adormit cu taica-su.
Ma apuc sa mai lucrez ceva si apoi somn de voie.
Azi i-am cumparat olita, sper sa ajunga sa o foloseasca. Acum anunta ca face pisu', se uita si pune mana pe pampers si scoate un sunet de "sisi", ceva de genul asta. Stiu asta pt ca ii desfaceam pampersul azi dimineata si deodata a intins mana la pampers si sa zica "sisi" si chiar facea pipi. Acum nu stiu daca va fi usor sa il invatam sa ne zica cu 1 minut inainte de a da drumul , probabil invatatul asta va dura vreun an si ceva
....
O noapte linistita va doresc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
ruxita...la noi nu fct decat tt pt adormit...
acu e la tt...sa adoarma...
cum scade temp cum e vesel, cum creste cum e marait....acu i-am dat nurofen..sper sa scada din nou...si sa doarma bine..
tt imi sunt franjuri...
cum sr fac impachetarile? eu nu stiu decat k sosetle ude...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
tomaca spune:
citat din mesajul lui Lillo Seara buna! Pe fuga intru doar sa intreb si eu ceva. Pitica a luat un virus urat tare de la gradi (febra 40 care nu cedeaza la nimic, frisoane, muci, diaree, etc). Eu sunt varza, sotul e asa si asa. Dr mi-a recomandat oscilo preventiv ptr pitic...Stiu ca unii pufi au primit oscillo, a avut efect? Au scapat de viroze chiar daca au fost expusi virusului? Sau macar au facut forme usoare? Va pup...revin...daca nu stau si la noapte sa fac impachetari ![]() |
Sa aveti o noapte cat mai usoara
Povestea unui Dor
![](copilas.gif)
xela_07 spune:
citat din mesajul lui Lillo Seara buna! Pe fuga intru doar sa intreb si eu ceva. Pitica a luat un virus urat tare de la gradi (febra 40 care nu cedeaza la nimic, frisoane, muci, diaree, etc). Eu sunt varza, sotul e asa si asa. Dr mi-a recomandat oscilo preventiv ptr pitic...Stiu ca unii pufi au primit oscillo, a avut efect? Au scapat de viroze chiar daca au fost expusi virusului? Sau macar au facut forme usoare? Va pup...revin...daca nu stau si la noapte sa fac impachetari ![]() |
Of of
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Saraca de tine ...
Eu nu prea i-am dat oscilo lui C cand era A racita. Sper sa fie bine la voi, ma indoiesc ca va scapa daca si tu si sotul sunteti varza. Multa sanatate, gradinitza rules
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Si a mea e de ieri seara cu muci si acum vad ca a facut si febra ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micki_mica/micki_mica.jpg)
micki_mica spune:
citat din mesajul lui decenuela ruxita...la noi nu fct decat tt pt adormit... acu e la tt...sa adoarma... cum scade temp cum e vesel, cum creste cum e marait....acu i-am dat nurofen..sper sa scada din nou...si sa doarma bine.. tt imi sunt franjuri... cum sr fac impachetarile? eu nu stiu decat k sosetle ude... Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Eu nu am incercat dar mi s-a explicat asa: un prosop sau scutec, inmuiat in apa la temperatura camerei sa fie invelit in el, sarmaluta,pe trup. ATENTIE extremitatile trebuiesc lasate libere.
Eu am folosit de curand sosete inmuiate in apa cu otet. A fost de efect. Intai i s-au incins tare sosetele, apoi s-au uscat dar i-a scazut si febra.
![](pupic.gif)
![](thumb_queen-cool.gif)
![](copilas.gif)
martisoare fluturasi handmade