Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
bebecris26 spune:
bebe doarme cam de o ora in leagan, o fi rau pt coloana?
Cristina, mami de bebita David
kiti2205 spune:
Hello si de la noi!
Si noi am avut o noapte cu treziri dese, noroc ca doarme destul de mult dimineata si mai bag si eu un nani pana pe la 10.30
Tutz, mie mi-a zis pediatra ca ii pot baga deja cereale dc se trezeste prea des, dar eu vreau sa astept pana la 5 luni. Cereale mi-a recomandat fie Milupa cu mar si morcov, fie Humana cu fructe, din cele care au deja lapte in ele si se fac doar cu apa. Sa incep cu cate o lingurita, apoi 2, pana la cate vrea ea.
Pupam
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
Arianna11 spune:
Buna fetele,
am cam absentat in ultima vreme,dar nu prea am avut timp sa intru.
Despre noi......am tuns-o pe Alesia zero(sper sa mai aiba pretendenti ) ,nu avea parul uniform si acum asteptam sa-i creasca la loc,dar e frumusica si asa...
Are 5.600g,am cantarit-o ieri,eu zic ca-i bine....
Citesc din urma si revin
La multi ani! celor doi sarbatoriti de astazi,sa cresteti mari si frumosi
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebecris26 bebe doarme cam de o ora in leagan, o fi rau pt coloana? Cristina, mami de bebita David |
Stai linistita ca nu are nimic. Eu o las pe Maia sa doarma in scoica si doua ore. Si in leagan dormea mult.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
idalis spune:
citat din mesajul lui bebecris26 bebe doarme cam de o ora in leagan, o fi rau pt coloana? Cristina, mami de bebita David |
nu-i bai! Tavis doarme zilnic 2 ore in leagan, plus ca mereu adoarme in scoica.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
chichiutza spune:
citat din mesajul lui LoraG76 'Neata! Mariuk, la multi ani sotului! Liliana, ma bucur ca ai revenit pe la noi! Si Adelina mananca si LM si LP si am inceput div. de la 4,5 luni. Chichiutaaaaa, salutareee!!! La multi ani si sarbatoritilor zilei! Acum ma duc sa ma apuc de facut mancare si tort de mere. O zi buna! Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Lucrusoare la bazar umanitar (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Hai noroc bun! Eu sunt cu maica-mea cu mana-n gips de vreo 2 saptamani, asa ca eu fac de toate...pt toti... Toma creste bine, are 8kg la 4 luni jumatate, mananca cu fitse dar asta e! M-am obisnuit cu el si nu ma mai impresioneaza miorlaiala ! Ma tin tare!
Anuta
chichiutza spune:
la multi multi ani sot de Mariuk si bebei de 19!
Tutz sa stii ca nici noua nu ne-au rezolvat nimic cerealele! Se trezeste foarte des noaptea mai nou si doarme superficial. Daca-i cade suzi imediat se anunta!De unde incepuse sa pape dupa 5 dimi, mai noi papa si la 2 jumatate. Uof! Dar nu-mi dau seama de unde e somnicul agitat...
chichiutza spune:
Liliana imi pare rau pentru perioadele grele prin care-ai trecut. Sper sa fie mai usor de acum incolo. Despre LM+LP cred ca nimeni nu da asa de dragul laptelui praf. Fiecare dintre noi si-a scris povestea pe parcurs, incepand din prima zi a lui bebe, asa ca daca incerci sa citesti de la pagina 1 te lamuresti... NU vreau sa par rea, dar e foarte greu acum ca fiecare sa explice de ce a luat o decizie sau alta.
idalis spune:
citat din mesajul lui LilianaR Nasterea nu a fost grea, doar frumoasa! Pentru mine inca e o minune si imi pare rau ca nu am inregistrat... |
liliana eu am inregistrat nasterea dar nu m-am uitat decat o singura data la video...nu-mi plac imaginile acelea cu bebele "murdar" cand il curata si-l aspira. Nu stiu daca i le voi arata vreodata copilului.
Cat despre experienta ta cu alaptarea, felicitari pentru vointa. Multe mame renunta atunci cand bebe nu ia in greutate. Apropos de acest lucru am citit un articol cum ca si barbatii pot alapta . La fel si cu mamele care adopta copii. Ba chiar e mai usoar sa declansezi lactatia decat la o mama care a nascut si care este "stresata". In fine subiectul cu alaptarea a fost mult discutat si nu insist.
Referitor la donarea laptelui matern sa stii ca eu mi-am dorit sa donez laptele dar nu am avut cui. Nu e asa usor intr-o tara fara banci de colectare LM si fara legislatie pt acest lucru. Asadar am si acum lapte congelat pe care din pacate il voi arunca. Am renuntat la a mai congela,surplusul il folosesc pentru tenul meu sau il arunc.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
bebecris26 spune:
Idalis de ce spui surplusul, ce ramane in sani mulgi cu pompita?
Cristina, mami de bebita David