Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Da, am auzit ca nu e 100% sigur ca rezolva trezirile. Dar exista sanse :))) Eu o sa incerc. Adelina, sa-mi zici ce ti-a recomandat medicul. A ema ma va certa daca-i zic ca vreau sa dau si altceva decat LM :))))
(Adelina, in ce zona stai in Zalau? Raspunde-mi pe PM daca nu vrei sa scrii public :)

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

bebecris, pupam piciorusul lu David sa-i treaca supararea! Darius cand il iau in brate si vreau sa-l pun inapoi jos si incepe sa caraie, m-apuc si eu si il imit cum caraie ..mai tare ca si el si incepe sa rada...functioneaza aproape tot timpul!

tutz, stau pe langa spitalul de recuperare, in D-va 1!!!imi faci vreo vizita?

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Adelina, dupa explozia de ieri ajutata de supozitor, nu s-a mai intamplat nimik. Astept si sper sa nu mai fie nevoie de ajutor azi...pana acum nimik promitator . Doar o groaza de gaze !
Eu cred ca Tavis trece printr-un puseu de crestere (la 4 luni!!!???), pentru ca papa mult si des , el care avea program fix la 3-4 ore. Asta inseamna ca iar raman fara haine
Adelina eu nu ii voi introduce nimik inainte de 6 luni. Asa mi-a spus si pediatra saptamana trecuta. La cereale nici nu ma gandesc la cat de dolofan este. Eu am noroc ca noaptea se trezeste o singura data... dar ziua ma solicita la maxim

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina
tutz, stau pe langa spitalul de recuperare, in D-va 1!!!imi faci vreo vizita?

La sfarsitul lui aprilie probabil ma duc din nou la Zalua. ERam curoasa cat de aproape stai de socrii (centru) sau cumnata mea care are un baietel din septembrie 2010 (bradet).
Din pacate nu prea aproape :))) Dar daca vei fi acasa, as vrea sa ne intalnim :)

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

idalis, tinem si azi pumnii, poate doar asa vrea sa faca

tutz, cum sa nu, cu cea mai mare placere!! o sa fiu acasa ca n-am "timp"(bani) sa merg nicaieri!!! sa vina doar calduraaaa ca vom sta afara non stop...am inebunit in casa! cumnata ta pp ca iese cu bb prin zona pe la ea,nu? eu mai dau ture pana in centru, pe platou, ca acolo se aduna multe mamici, cand e vremea mai blanda, dar cand e frig tare doar in zona la mmine ies!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Sa va spun din experienta cu cerealele, poate ajuta. Eu am luat de la Nestle "Orez cu roscove", pe care le-a prinit f. bine, dar dupa cateva zile in care i le-am dat dimineata (am incercat a 3-a si a 4-a zi seara si am avut concert de aproape o ora inainte de culcare, ca l-a durut burtica). Apoi am luat tot de la Nestle "orez cu morcov" si mi se pare ca s-a costipat de la ele. Mie nu-mi plac si ca sunt sub forma de pulbere si iese amestecul prea subtire (poate pt. biberon este OK, dar pt. lingurita muncesc la greu pana papa). Acum mananca cereale fara probleme seara si doarme OK noaptea, dar inca se mai trezeste ... macar o data.

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

adelina, mari, tunde, nu e regula.eu ii dau de la 4 luni cereale in biberon.tot asa se trezea de 2-3 ori pe noapte.si de cand ii bag cereale in bibele de seara(acum am ajuns la 2 cupe in 180 ml lapte si ies 210 lichid) pe care il bea tot(el care ziua papa 120-150) se trezeste doar odata sau chiar deloc.asa ca nu e exclus.poate sa va ajute, poate nu.eu pana acum ii puneam simple simple.arata doar grau pe ele.nu stiu sa va zic exact ca sunt nemtesti si nu inteleg, dar nu au nimic altceva in ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Adelina, am vazut ce frumos vb bebelusul tau, e atat de dragalas si foarte frumos. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el toata viata.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

multumim bebecris, si David e un dulceeeeee!

mie mi s-a trezit galusca...ma duc sa ma joc cu el, poate iesim si pe afara! va urez o zi superba!!!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Nasterea nu a fost grea, doar frumoasa! Pentru mine inca e o minune si imi pare rau ca nu am inregistrat...
Cu papica... a fost greu si la noi, dar ca si la nastere, am luptat sa ajungem exclusiv pe LM.
Bebe nu a luat in greutate niciun gram timp de 3 saptamani, eram disperata; am fost la medic, ba ca o fi infectie urinara, ba ca nu stiu sa-i dau sa suga... si, in final, bomba: ca o sa ajung cu bebe in spital, deshidratat, pe perfuzii, daca nu-i dau LP. Evident, am plecat plangand atunci de la medic, direct la farmacie dupa LP.
Nu l-a vrut, a mancat vreo 20ml de disperare si atat, apoi pauza si in ziua aia, si a doua zi. Plangeam si, printre lacrimi, am gasit pe cineva care mi-a recomandat o doctorita adepta LM, neonatolog si cu cunostinte despre alaptat.
Am ajuns la spital a doua zi la d-na doctor si... ca nu tragea el, ca nu ii contabilizam eu inghititurile, ca nu stiam cum sa-l tin... nu stiu inca ce-a fost, nu mai conteaza. O luna cu apa de orez si san ne-am restabilit laptele; lua in greutate binisor, nu extra, dar bine.
Apoi a venit mastita. Prima. Si ne-a luat tot laptele de care am apucat sa ne bucuram numai o saptamana. Si-am luat-o de la capat, fara apa de orez, numai eu cu fiu-miu; alaptam continuu, ziua, noaptea, la 2 ore, la o ora, la 30 de minute, la 20... nu mai conta, stateam mereu lipiti. 2 saptamani a durat si am restabilit cantitatea.
Laptele mi s-a stabilizat complet dupa luna a 4-a cand a si inceput sa ia cate un kil pe luna. Acum suntem fericiti pe LM, fara program, fara cantar... a doua mastita a venit fara urmari, deja stiam numarul. De aia nu diversific pana la 6 luni.

Dar cele care au copiii pe lapte mixt (LM si LP), de ce? Am intalnit mame zilele astea care nu stiau ca pruncul poate creste numai cu LM si... a fost tare ciudat. La voi e din motive de somn sau de ce?
Cameluska, ai incercat sa-l pui des la san? Adica in loc sa manance rar si mai mult, poate mai des si mai putin?
Despre somn: m-am obisnuit sa ma trezesc de 2-3 ori pe noapte dupa nastere, o sa ma obisnuiesc sa ma trezesc de 6 ori, nu e capat de lume. Insa se trezeste de multe ori speriat ca de bombe, plange si nu-l pot linisti, asta ma termina; in plus, sta cate 1-2 ore treaz uneori. Nu stiu daca asta are legatura cu alimentatia, ma indoiesc, summertime.
Chichiutza, interesele comune ma aduc... atat si nimic mai mult.
Despre trezit... ce fain, sa dormi pana pe la 7... Offf, noi ne trezim intre 4 si 6 dimineata. Rar si pe la 3:30, dar atunci mai adormim inapoi pe la 6.
Just_me, nu vad sa fie o problema; cu cat te vei mulge mai putin, cu atat va scadea lactatia; ideea e sa mulgi numai putin, sa decongestionezi sanul si atat. Iar daca ai lapte, vezi ca il poti dona mamicilor care nu au reusit cu alaptarea, e pacat sa-l arunci.
Tutz, ma trezesc de peste 5 ori pe noapte de o luna si jumatate, uneori imi spune sotul de cate ori m-am trezit, nu retin orele, nu mai stiu ce si cum; si, din cand in cand, mai si lucrez... crede-ma, te uimeste sa vezi la cate poate organismul rezista!

Deci, poate peste o luna, la diversificare, vom avea sanse cu cerealele sa ne trezim mai rar... macar de 3 ori si tot ar fi bine! Multam de idei!

Mergi la inceput