Mar-Apr 2011(157)hai bb_yasmi!! bv madutza_bra!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

hei, ce faceti toate? iesiti la galerie fetelor, se poate? nu-i frumos

lavinia - nastere usoara, si bebic sanatos.

bebe luca eduard te asteptam cu drag in aceasta lume!

34 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

CURAJ, LAVI, MAI E PUTIN SI-L TII PE BEBE LUCAS IN BRATE!

Ce emotii, prima nastere naturala din odisee! Sa dea Domnul sa fie totul perfect!

Maduta, felicitari pentru bebelusa! E o papusica superba!!! Sa fie sanatoasa, frumoasa si norocoasa!

Strumphy, ai fost minunata la nunta! Rochia era superba si ti-a stat perfect. Ca-n filme! Sa fiti fereiciti toti 3 si sa aveti o familie unita si implinita!
Mi s-a facut o pofta de tort de martipan... Deja am dat comanada la sot pentru dupa ce nasc

Miki, totul va fi bine! N-are de ce sa fie altfel. Nu-i asa?

Eu azi ma duc pe la cumparaturi, tb sa mai iau cadita, finet si mai vad eu ce. Si putin smotru si poate si iesim pe seara in oras. Dar printre, mai intru, sa vad ce a facut Lavinia.

O zi minunata!

P.S. La Iasi ninge ca-n povesti... desi m-am cam saturat de povesti din astea. Vreau povesti cu soare, cald si flori.

Stef 34+ cu Tudor Stefan

AMR 6 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Abia am ajuns la laptop desi nu prea am dormit azi noapte, m-am gandit la yasmi mereu, oare cum o fi, contractii, dureri..si cand colo ea dilatata 8 cm a ajuns la clinica

Hai bebe Lucas Eduard!!! Hai Lavinia!!!!

Fac o cafeluta si revin

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

mesaj de la bb_yasmi:

" am ajuns la clinica cu dilatatie 8.nasc in 2-3ore.nu am dureri."

- p.s.mie- lu'viss imi tremuraa mainile. a stat yasmi acasa pana la dilatatie 8

AMR 2 SAPT.

Adica a ratat epidurala... De ce se temea ea mai mult.

Stef 34+ cu Tudor Stefan

AMR 6 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

mesaj de la bb_yasmi:

" am ajuns la clinica cu dilatatie 8.nasc in 2-3ore.nu am dureri."

- p.s.mie- lu'viss imi tremuraa mainile. a stat yasmi acasa pana la dilatatie 8

AMR 2 SAPT.

dilatie 8???? BRAVO MAMI , inca putin si-ti cunosti dovlecelul, mamico Abia astept vestea!!!!

HAI BB LUCAAAAAAAAAA EDUARD!!!!!

ce emotii!

Mi-a sarit si somn si toate

Ah, Viss , neaparat tre sa-ti spun ca-s dupa burtik ta , abia astept sa ajungi la mare intalnire, sa te vad cu buburuzele in brate!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

HAI LAVI, HAI BB LUCAS!

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 34+ cu dodoloatza frumoasa

AMR 4 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Gata cafeluta bunaaaaaa

Buna dimineata de la Londra, o dimineata super intunecata si ploioasa, tipic englezesc as spune

Deci eu am emotii nu asa... azi noapte parca m-as fi pregatit eu de nascare, emotii nene nu asa... am dormit iar din parti din juma in juma de ora m-am trezit si invartit si foit , m-am gandit la yasmi... pai bine iti shade tie mai cu dilatatie 8 , ai ratat epidurala, dar macar bine ca nu ai dureri mari si foarte curand nasti si iti vei tine dovlecelul in brate !!!!

Bebe Lucas Eduard, scoate repede nasucul afara ca mami te asteapta cu mare mare nerabdare si drag!!!

MsBB, sa te iei singura de urechi si sa vii la mine !!! pai asa mai fato? nu se poate asa ?! Ma bucur tare ca ai aparut, la strigarea mea ti-ai facut curaj sa te si tragi in poza Sanatate multa Andrei si voua , si nu te mai gandi la rau acum, ne-am inteles? o sa vezi ca vine noua proprietara a nou spalatului patut foarte bine si sanatoasa ai luat nr de telefon sa anunti cand nasti ? Multumesc tare de urari si felicitarile pentru , te invit la o sampanie la London daca vrei

Lalely, multumesc de urari la tine m-am gandit aseara cand am pus pozicile, si sincer nu am poze de pus la rama, doar vreo 2-3 asa, in rest sunt facute cam aiurea, dar cum am mai spus, a ramas intiparit tare evenimentul in suflet si inima

Monas, hai ca te scot eu din butoi acum pai bine iti shade asa? ia sa vii diseara la raport cum a fost azi in oras, la ce film ati fost... cat popcorn sau inghetata ai papat...cum se zbenguiau bebicii in burtica de fericire... si ce-o mai fi sa ne povestesti ...poate bagi si un mic shopping, dar pentru tine asa, ca la bebici am inteles ca ai destule... ceva care sa te unga pe tine la suflet
Ma bucur ca ti-a placut si tie de rochia si palaria mea, dar mai ales de pantofi sa stii ca nu-i dau ca ii iubesc tare tare imi plac si mie tare mult eu la minus nu stiu cate grade eram in pantofi decupati , dar nah... Once in a Lifetime!!!

Pisuc, thank you indeed!!! cum se mai spune la noi pe aici ca sa arati ca e din suflet acel multumesc

Millie, insanatosire grabnica si multumesc de urari !

Stefana, cum e in concediu ? De azi inainte te astept la cafeluta, numai ca s-ar putea ca orta mea de cafeluta sa fie mai tarzie decat a ta in ro mai ales cand dorm pana mai tarziu, nu ca azi cand m-am trezit de la 6
Sa stii ca tortul a fost super bunnn de ce nu papi acum tort daca tot ai pofta asta ? de ce trebuie sa astepti pana dupa ce nasti ? O feliuta acolo nu are nimic, garantez eu... face numa bine la corazon Multumesc de aprecieri si urari

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am lasat cateva motate pt LAVINIA si LUCAS EDUARD!!!!

Ally , Eduard 34 sapt bebe

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Lavinia a ajuns cu dilatatie 8 la clinica?? deci a ratat epidurala
LAVINIA NASTERE USOARA
HAI BEBE EDUARD-LUCAS

fericita 38+ cu Sara Andreea
AMR 1 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

doamne fetelor ce fericire ca nu are dureri la dilatatie 8