Mar-Apr 2011(157)hai bb_yasmi!! bv madutza_bra!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Hai Lavi

Nastere usoara !!! bb sanatos ,mancacios si necolicios!!!
[left]

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 31+ s
Amr 8 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

strumph- nu suntem decisi pe deplin.la baiat- ramane sergiu.la fata- sonia, sara,raluca,laura..dar nimic nu ma mai atrage tare-tare.cred ca o sa-i pun desdemona pana la urma,sau mercedes,poate astea mi se par mai speciale.dc programam sapt viitoare data cezarienei,ma mai uit o data pe net la nume fete, apoi aleg 5-8,i le scriu cu litere mari pe o hartie, si sa aleaga sotul unul.eu am decis sergiu la baiat.el e topit dupa fisa, sunt si copii lui,il las sa alaega si el un nume.oricum mie n-o sa mi se para nici unul suficient de dragut ptr ea,zici ca e printesa marii britanii, frate!
- iar de sfant-ioana imi place, dar ioan,nu.georgiana- da, dar sergiu urmat de george, aceleasi componente nu merg- gi- ge..oare sa punem un singur nume?
- anaxena- tu esti la dr. ion ionut? cum e? am emotii, treb sa merg sapt viitoare la cabinet la el sa ne vedem la fata ptr prima data,cica e undeva la gara de nord cabinetul..si sa ma rog de cezariana cat mai repede..e comunicativ?

34 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.

Ion Ionut este un dr deosebit,este calm si foarte comunicativ...eu sincer il ador,nu trebuie sa ai vreo grija in privinta lui..nu o sa-ti para rau

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 36+ cum creste Alex
AMR 9 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

bb_yasmi abia ashtept sa nashti!!sa pui poze cat de repede te simtzi in stare
si o urare mai unicat: sa aibe bb peste 3500g si sa fie super mega sanatos si sa semene leit cum mami lui!!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 36+ cum creste Alex
AMR 9 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna dimineata,
Nici eu nu am somn, m-am frecat toata noaptea intre pat si baie .
Multumesc fetelor care ma incurajeaza sa ies din starea nashparlie . Am vazut pozelei madutei, si va spun ca nu-mi doresc decat sa-mi vad si eu bebicii . Abia astept. Madutza, ai o fata care m-a topit .
Strumpyesti super, nu stiu unde ai scuns burtica in rochia aceea supereleganta, iar pantofii imi vine sa ti-i fur . Sunteti tare frumosi, casa de piatra!
Eu de cateva zile stau numai in casa si nu mai suport. Daca nu ies azi macar un pic, fac scandal la sot
Va pup pe toate, tin pumnii lui bb_yasmy si abia stept vestile despre ea si bebic

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata neata fetelor!
Azi e zi mare de cumparaturi si la noi, cred ca devalizam IKEA (sper sa fie tot ce avem noi pe lista!!!)
Lavi, mult mult succes la marea intalnire!
Madutza, Doamne ce frumoasa e minunea ta mica, o papusa, m-am topit uitandu-ma la ea! Parca ieri ne uitam la burtici, mici, apoi mai mari, si uite acum! Va imbratisez
Strumphi ai fost o mireasa tare frumoasa, culorile mi-au placut mult de tot, si asortata cu flori, tort, tot! Sa fiti fericiti mereu!
Viss, am uitat cred sa-ti spun cat ma bucur pentru bebelusi! Ca-s grasuti si sanatosi. Daca vrei dupa ce nasti sa-ti recomand o super-pediatra specializata pe gastro, sa-mi zici. Sunt sigura ca va fi bine. Mie la numele de Sara imi place mai mult la fetita (adica un pic mai mult ca Sonia). Oricum neaparat le trebuie nume de sfinti, sa aiba o protectie. Mi-a placut ideea Deei, e frumos sa aiba in comun si ziua de sfant, desi avand si aceeasi zi de nastere, poate vor sa se diferentieze un pic mai tarziu . Sara-Ioana suna frumos; Sergiu-Constantin (bine, stiti ca eu am pasiune cu Constantin )
Miki, sa discuti neaparat cu ginecoloaga mai in detaliu. Ce inseamna bradicardie, cat de bradicardica e? si nu e atunci (dat fiind ca a stagnat un pic si lichid mai putin) sa faci cezariana? Deja ai destule saptamani, n-ar fi asa mare problema sa nasti acum, e mai important asta - sa fie bebelina bine! Sa fiti bine amandoua, tinem pumnii
Dorinuta, succes la mutare, mare curajoasa esti! Vezi sa nu faci NICIUN EFORT, ca sa nu nasti mai repede din cauza asta, bine?

Pupaturi multe, revin diseara

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s33 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Haideti la
Viss ce bebelusi geasunei ai tu acolo in burtica .Felicitari pt.kg ,practic tu nu te-ai ingrasat deloc,felicitari.
Miki ,capul sus mami ca e totul bine cu bebita
Strumphy f.frumoase pozele .Iar voi doi ati aratat minunat
Madutza papusa ta e asa de dulce .Ai doi copilasi superbi
Felicitari fetelor care au fost la eco
Astazi sint intr-o forma de zile mari,ma doare in gat,tusesc de mama focului si am mai si avut o noapte de nesomn din cauza ca nu am putut respira

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 31+ s
Amr 8 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna dimineata fete!
Am intrat repede sa fac galerie si apoi sa mai citesc si eu din urma, ca am vreo 10 pagini.

Lavi, nastere usoara si bebe sanatos! Asteptam vestile minunate!

in S 31+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele si de la noi

millie multumim de cafeluta si mic dejun
acu merg si eu sa trezesc fata
si apoi sa fac o cafeluta si sa pap ceva

HAI LAVI! NASTERE USOARAAAAAAAAAAAAA SI BEBE SANATOS!!!![
majoreta]

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput