Mar-Apr 2011(157)hai bb_yasmi!! bv madutza_bra!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

uff iar nu am somn
bine macar ca imi doarme gombotzica....sa vezi Cami ce te bomban daca nu o sa doarma asa noaptea si dupa ce se naste
ha ha ha....eram sigura ca va distrez cu halatul meu...

Miki nu mi-a plaut ce am citit...lasa gandurile astea si stresul...fata e bine ....tu ai saptamani bune pt nascut..fata e mare ,sigur are in jur de kg....si pana la urma si cezariana nu-i chiar asa de rau....esti o femeie puternica

Anaxena , pai asa ne-a fost intelegerea....hm...nasti mai repede...
ce sa mai zic...doar sa stai cuminte pana la sf lunii

Viss...oau...ce grasunei ascunzi tu acolo...cred ca pe ion il gaesti mai usor in spital dimineatza...la cabinet e ff aglomerat....s-au deja a vb dr.ta cu el????
sunt frumoase numele alese de tine...sonia si sergiu....si ca sa ii serbezi pe amandoi in aceeasi zi si sa aiba si nume diferite cred ca s-ar potrivi de 8 noiembrie....sergiu-gabriel sau sergiu -mihai iar printesica sonia -mikaela (putin englezit ca tot ai zis ca parca ar fi regina angliei)sau sonia-gabriella

Roxy mititico ce putin mai ai si tu pana la intalnirea cu printesa...marti....ce frumos si ce emotionant....azi daca vb cu o prietena iti zic cum a luat ea uleiul de ricin..cu cat timp inainte si cat...ca am inteles ca-i tare gretos

marti avem emotii duble si cu ruxandra....asa cum sunt si eu pe 7 cu danielle

sa trimit mesajul asta ca am mai scris unul si s-a sters

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....36 cronologic....
doar 23 de zile au mai ramas pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Ally am vazut patutul....ff frumos si cu aparatorile pe bleo...chiar asteapa un baietzoi sa doarma-n el
si eu tot patut alb am luat, dar nu l-am montat inca
cola....mama ieri in auchan am trecut pe culuarul cu bere , ca a luat sotul o sticla pt un muncitor ce vine azi sa ne mute niste fire....si asa am poftit la o bericioaica , caci cum am ajuns acasa am si desfacut berea aia si am baut cca 100ml pe nerasuflate

SSabrya ma bucur ca esti bine si mai ales ca esti acasa
Sperantza si pe tine te pup si felicitari pt printesica

nu mai stiu ce am mai citit...dar oricum stit fetelor ca va trimit numai ganduri bune daca nu v-am mentionat

ar trebui sa mai deschid o alta pagina si notebookul asta ma dispera

Mergi la inceput

aaaahhhh, uitasem sa o felicit pe Mada pt minunea de fetitza
Doamne ce frumoasa e si ce micutzaa....abia astept sa o vad si eu pe a mea
Cristinelu , sa nu mai impingi surioara cand ii da mami sa pape ca tu tot baiatul lui mami esti....stii de ce?
pt ca tu esti leit mami si surioara leita tati , ca ce mai seamana cu el...cred ca-i tare mandru de asta....mi-a placut si pozica cand tu ii dai cu cremutza pe fata la surioara....esti de mare ajutor pt mami....asa ca sa nu o prindem pe aici ca ne zice ca-i obosita

Alina.n am vazut si dolofanul tau
doamne cat s-a schimbat in 2s....pare mult mai maricel de cat este...numai bun de smotocit

Mergi la inceput

daca tot sunt singura pe aici ma gandesc sa umplu toata pagina

Yasmi ,credeam ca pe tine te gasesc la ora asta pe net...dar daca facima bucur pt tine
bine ca te odihnesti si sa nasti repede si usor...hai ca iar m-au cumpins emotiile

fetelor ieri am fost in auchan....au bagat oferte la din astea de bebelusi...in cel din militari sunt puse exact la intearea de langa farmacie...au patut , saltele...body parca cele cu maneca lunga sunt 10-12lei, iar cele cu maneca scurta din bbc simple 6lei....
carucioare 2in1 900 si ceva si 1250lei.....un chico sport care merge de la o luni vreo 700 lei....jucarii...paturici.....
a si pt fetele care nasteti dupa 10 martie am citit pe un site ca o sa fie babyexpo....e bine sa mergeti macar sa vedeti produsele la fata locului..adica sa le pipaiti si apoi sa cautati oferte pe net....e bine asta mai ales pt carucioare

gata ma intind si poate adorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Ca magaru'n ceata .

In primul rand scot pt Yasmy - hai cu nasterea usoara ca un , abia astept sa revii cu acasa, mare , papacios, necolicos si dormicios !

SIII FELICITARI STRUMFY , CASA DE PIATRA!
Trebuie sa recunosc ca nici n-am stiut ca planuiti asa eveniment frumos . Sunt superbe pozele de la nunta , o adevarata LADY , am "simtit" miros de London hihihi. Mi-au placut mult toate : si rochia si palaria si tortul dar in primul rand voi
Sa stii ca tu m-ai scos din barlog ...Am vazut zilele trecute strigarea ta si m-am ambitionat , mi-am facut temele , m-am tras in poze si eram cu raportarea gata ...Poze n-am apucat sa pun decat una si mesajul meu s-a dus ...nu spun unde .
S-a dilit la cap de tot calc meu , si acum sunt prea calica sa fac o investitie mai ales ca a promis soacra-mea ca-mi aduce un laptop nou noutz cand vine acasa .
Andra mea m-a tinut in priza la greu - ba penumonie, ba otita , ba laringita - nici gradi nu a mai servit o luna , plus marile modificari din casa dar sunt f bucuroasa ca am reusit sa finalizam cu mobila, cu decoratiuni si tot ...suntem gata de nastere

Nici n-am prea apucat sa citesc , sunt cam defazata, cand intram si mai citeam ceva eram ca nuca-n perete dar cu siguranta am fost cu gandul la voi , m-am bucurat sa vad ca pana acum nu au fost probleme la noi, in aceasta odisee, m-am bucurat enorm sa vad ca s=a dat drumu la nasteri si va doresc la toateeeeeeeeeee nasteri usoare si bb sanatosi .

Ce burtici frumoase am vazut pe picassa!Pe bune, s-au strans cele mai tari aici , la noi!

Roxy - numai maine nu-i poimaine . Abia astept sa te vad cu bb in brate!

Ah, ma grabesc sa scriu mesajul pana nu-mi face iar vreo figura pacatosul asta de calc ... dar musai tre sa zic ca m-am amorezat de papusa Madutzei . FELICITARI MAMI! Sa aveti parte de nopti linistite, bucurii, sanatate si acomodare usoara la viata in 4.

Miki sunt convinsa ca totul va fi bine! TREBUIE! Capul sus si aer in piept !

Noi am fost pe 15 la ultimul control cand spre surprinderea mea am aflat ca bubulina de unde pana acum era cu 2 sapt mai mare ecografic - a stagnat, ba mai mult a ramas putin lichid . Asa ca sunt cu inima un pic stransa pana pe 23 cand vom merge la un nou control. Ma incurajez si-mi zic ca daca era sa fie ceva prea dubios la control nu ma mai lasa sa plec acasa - deci suntem in regula.
Initial am vb cu doctorita ca daca totul e in regula sa o ducem pana spre 1 martie dar in conditiile de fata ... parca... imi e teama. Astept cu mare nerabdare urm vizita
Asta vb si cu omu' din dotare, ca nici burta de cateva sapt nu a mai crescut de loc .... Ei, mult a fost, putin mai e ...

Apropo de patutul lui Ally ( e superb ) mi-am luat si eu o piatra de pe inima , l-am spalat ieri pe cel pe care l-a folosit Andra si deci suntem gata sa primim noua proprietara

Gata, trimit mesajul ca ma daca-l pierd si pe asta.
Va pe toate fara nici o exceptie si ma gandesc la voi chiar daca n-apuc sa va mentionez ori sa intru atat de des.

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata si de la mine..

Deea ce matinala esti...Multumim pt pontul cu Auchan..O sa dau si eu o fuga pe acolo azi...

Strumf foarte frumoase pozele si totul a fost asortat si cu gust..Rochita ta a ascuns perfect burtica..Mi-a placut totul!!!Si tu care ziceai ca nu ai poze profesioniste ci doar facute de surorile tale...Felicitari inca o data!!!

Dorinut..gata bagajele??Le-a dat sotul de cap pana la urma??Si tu mai ai asa putin...si gata marea intalneala!!!

31+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi fete dragi!!!

ma pregatesc de plecare..de fapt peste o ora :))....mie o foameeee..... dar nu pot manca nimic m a luat o teama (nu stiu unde a disparut curajul meu???? :))..... dar sunt fericita .....mai putin si imi vad dovlecelul!!!! haide bebe lucas eduard mai putin si ne intalnim sufletel!! doamne ajuta sa fie sanatos ca asta e tot ce imi doresc!!!

va multumesc pt galeria inca o data!!! sunt sigura ca o voi "auzi" si de la spital.... si va voi simti alaturi de mine!

strumf ai fost minunata!!! eleganta.... fff frumosi amandoi!!!

msbb

aaa si culmea culmilor am avut o noapte linistita fara nici o contractie

va pe toate (fara exceptii) si doamne ajuta sa ne auzim cu bine si in formula completa!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: cateva ore!!!!

Mergi la inceput

HAI LAVIIIIIII!!!!

Stai linistita totul va fi bine iar bebe Eduard va fi un flacau sanatos si mare!!!

Astazi devii mamica pt a doua oara...te felicit si aveti grija de voi!!!!

31+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Se pare ca am latit pagina dar nu stiu de ce...
Oare de la majorete??

Cum fac sa remediez???

31+ David

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Gata am editat mesajul cu majorete si vad ca pagina a revenit la normal...

Bine eu bantui singura pe aici..nu ma bagati in seama fetelor..asa este la batrenete:nu ai somn si bantui pe altii...

31+ David

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput