Strumfi si prichindei iulie-august2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Ha ha, am vazut si eu noile poze
Babyblue, sa stii ca ti se vede burtica si nu o spun doar sa te flatez.
Dupa ecografia de trim I sa stii ca parca si pe mine m-a durut burta a doua zi.A durat cam o ora si incepuse sa ma apuce de atunci.Nu te mai stresa si nu te mai apasa, esti dulce tare.
P.S. nu sunt slabanoaga, am 61 kg.Si eu m-am ingrasat dupa FIV, iar in sarcina am luat 2 kg.
Robertaaaaaaa, ce burtica mare.Ce ti-a crescut...
Ramvy, este bestiala poza in trei
Cereline, am vazut si burtica ta, esti fff draguta

13+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

IMi spune si mie cineva un supliment de vitamine pentru gravide al carui nume incepe cu F. Am pierdut reteta si imi e jena sa-l sun pe medic sa-i zic ca am pierdut reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui dya27
...
Fetelor, voi ce ziceti, suna bine? Roxy, imi place tare numele ales pentru fetita (Alexia-Carla), super! La fetite mi se pare mult mai usor, sunt atat de multe nume faine, ai de unde alege..

20+ Ianis-Stefan

Si mie-mi place cum suna combinatia aleasa, iar Stefan este un nume international si de sfant. Aici eu voi avea de luptat cu sotul: el vrea doua nume, eu doar unul (am avut pana la casatorie 2 nume de familie si taaaaaare greu a fost sa le car dupa mine, prin toate formularele de completat, rubrici scurte...).

La numele de fetite mi se pare greu de ales, deoarece ele se casatoresc si isi schima numele de familie, existand riscul de combinatii cacofonice sau haioase (ex: Stanca Camelia, Bianca Caragea).
Mai bine de evitat reprosurile ulterioare - dar e doar parerea mea, sa nu trageti!!!

16+

http://lmtf.lilypie.com/OiVHm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

IMi spune si mie cineva un supliment de vitamine pentru gravide al carui nume incepe cu F. Am pierdut reteta si imi e jena sa-l sun pe medic sa-i zic ca am pierdut reteta.

O fi FEMIBION?

13+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_alf spune:

Buna fetelor :)
Sper sa ma primiti si pe mine printre voi, desi sunt o burticuta mai micuta, de doar 11 saptamani.
Va urmaresc de ceva vreme si in sfarsit mi-am facut curaj sa ma alatur voua.

va urez tuturor sarcini usoare si sper sa ne impartasim numai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Coryy
Dya , apropo de morfofetala , ca am vrut sa raspund din primu mesaj si m-am luat cu transparentu si am uitat. mie mi-a spus ca se face intre saptamana20 si 23. Cel putin asa e aici..

18+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zapic spune:

Buna burtici!!

Am reusit...Am pus poze, cu mine si cu puiul meu, mare ce-i drept.

V-am vazut in poze : Ireth esti faina , exact asa mi te-am si inchipuit... Astept sa te vad cu burtic.

Corry sunteti frumusei tare (si tu si sotu'), iar burtiku'tau e finuta . S-o vezi pe-a mea, la care daca mai adaug celulita de pe fund.... ma intristez instantaneu

A mea burtic e mareee, dar bebela e micuta, cel putin eu asa simt. Sper sa ma insel, de abia astept morfofetala, pe care si asa o fac la 23 sapt, dar deh atunci am gasit loc si... m-au pacalit.

Pupam fete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

Femibion se numeste (sper sa nu fi incurcat vreo litera) si e la fel ca Elevitul, difera doar pretul. E mai nou, deci e mai scump

Mergi la inceput

Corry nici n-am vazut ca tu raspunsesei deja . Scuze.

Care-i Babyblue? Recunosc, neuronu'' a disparut, in loc sa se inmulteasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Buna seara ,

am vazut pozele ,sunteti niste scumpe toate
am pus si eu catve ,dar din pacate nu am cu burtica....urmeaza

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput