Strumfi si prichindei iulie-august2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

am pus si eu ceva poze acum :)

cu burtica va pun maine ca azi nu am chef sa ies din pijamale

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Multumesc fetelor

18+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Multumesc fetelor

18+

ce burtica frumoasa ..eu am 16 sapt si nu am asa mare ca si la tine..e drept eu sunt mai grasuta si poate de aia nu se vede asa

16+

Mergi la inceput

Citat:

Multumesc fetelor

18+

ce burtica frumoasa ..eu am 16 sapt si nu am asa mare ca si la tine..e drept eu sunt mai grasuta si poate de aia nu se vede asa

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Salutare, burtici!!
Sunteti atat de active ca aproape mai tin pasul sa va citesc..nu pierd nimic!

Am vazut si eu pozele cu noile burtici..Cory, Ramyy, Ireth, sunteti niste frumoase toate!!
Roberta, ti-am analizat burtica si la fel arata si a mea..tu esti in sapt. 20? parca tin minte ca eram "de-o seama"..poate ai uitat sa iti actualizezi semnatura sau ma insel eu..

Ramyy, ce frumusete de catel.. ce dragalas a iesit in prima poza, iti vine sa il papi, nu alta! In cea de-a doua poza, cand dormiti, parca ne-am vazut pe noi! Si baietelul meu mamos doarme tot asa, lipit de mine..asa a fost obisnuit de mic si chiar ma gandesc cum va fi dupa ce va veni bebe; nu cred ca se vor schimba multe lucruri..doar ca nu va avea voie in camera lui bebe cel putin in primele luni/an..chiar nu stiu cum va fi! Am citit ca nu e bine sa ne schimbam absolut deloc comportamentul fata de ei, sa nu se simta dati la o parte sau marginalizati caci vor asocia aceasta schimbare cu venirea lui bebe in casa.

Ce sa va mai spun? am inceput sa il simt pe bebe din ce in ce mai bine..cu doua seri inainte am simtit o lovitura mai puternica si ridicand imediat tricoul am vazut ca s-a miscat burtica Taticului mai-mai ca nici nu ii venea sa creada dar aseara cand l-am simtit din nou l-am chemat repede sa puna mana pe burtica si l-a simtit si el...a fost un moment atat de frumos!

Aaa..inca ceva si inchei..eu sunt programata pt eco morfofetala pe 21.03, pe cand voi avea 24 de saptamani, oare nu e prea tarziu? am intrebat-o si pe doctorita si a zis ca nu, ca e ok. Voi ce ziceti?

Va pup dulce pe toate!!

20+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Si ca sa raportez tot.. acum cateva zile am cumparat primele hainute pentru bebe; initial am spus ca voi astepta pana in luna a 7-a dar nu am mai putut rezista tentatiei! Nu va spun ca eram ca un copil in fata multor bomboane care mai de care mai colorate si mai apetisante A fost cea mai frumoasa sesiune de shopping din viata mea..nu va mai spun ca acum nu mai am ochi deloc pt haine pt noi..vad doar pt bebei

E pentru prima data cand cumpar hainute pentru bebelusi..nici nu stiam ce si cum..care e masura potrivita pentru un nou-nascut, etc :)) dar m-am descurcat!

Am luat body-uri (24) si cu maneca scurta si cu maneca lunga.. si pt 0 luni, si pt 1-2 luni..variate...dar majoritatea marimea 50, pt nou-nascuti; botosei, caciulite, manusele, pantalonasi, pulovarase, compleuri, pijamalute.. mamici cu experienta..ce ar mai trebui la capitolul asta?

Dupa ce am ajuns acasa cu ele, am mai stat o ora sa le admir, a doua zi iar le-am scos si la fel..acum iar imi vine sa le insir pe pat sa ma uit la ele

Ma gandeam ca in fiecare luna sa iau cate ceva pentru a nu ne aglomera la sfarsit cu toate ca e mai greu financiar..voi cum procedati? cand ma gandesc cate mai trebuie..dar incet-incet le-om face pe toate!

gata, va las, un weekend frumos va doresc!!

20+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui dya27

Salutare, burtici!!
Sunteti atat de active ca aproape mai tin pasul sa va citesc..nu pierd nimic!
..............

Aaa..inca ceva si inchei..eu sunt programata pt eco morfofetala pe 21.03, pe cand voi avea 24 de saptamani, oare nu e prea tarziu? am intrebat-o si pe doctorita si a zis ca nu, ca e ok. Voi ce ziceti?

Va pup dulce pe toate!!

20+ Ianis-Stefan

Buna fetelor!
Azi am avt mai putin de citit, se simte miros de weekend in forum!

Dya, asa am tresarit cand am vazut numele la copilul tau! Cumnata mea are un baietel numit la fel, Ianis-Stefan, asa ca am crezut ca a ramas din nou insarcinata si ca nu ne spune!

Despre morfofetala(cu ultrasounds) mie mi-a zis dr ca are cele mai bune rezultate intre 18-20 si incerc sa o fac atunci. Si totusi, eu pe net citisem ca se face la mijlocul sarcinii, asa mi-am mai facut o programare in tara cand o sa am 22. Poate ca daca analizele anterioare ti-au iesit foarte bine, ei considera analiza asta mai mult de rutina si de pozat bebelusul, de-asta nu se agita.

Apropos, este cineva de aici din Timisoara? Vreau si e detalii va rog despre doctorul Cioata. Eu il stiam ca e f ok dar intre timp a devenit asa faimos si solicitat incat mi-e teama sa nu fi devenit superficial. La el o sa ma duc in saptamana 22 pt analiza.
Multumesc!

Weekend frumos tuturor!

16+

http://lmtf.lilypie.com/OiVHm5.png

Mergi la inceput

dya, mersi , eu maine fac 19 saptamani. suntem la o saptamana diferenta
Exact asa a fost si la mine cu miscatul aseara, tati era chiar langa mine si i-am luat mana si am pus-o unde simteam ca misca si a simtit si el.Era asa de entuziasmat , avea niste ochi , parca visa
Ne-am uitat de curand la un documentar legat de viata intrauterina a bebeilor unde arata explicit ce se intampla cu bebe pe parcursul celor 9 luni.Si a vazut el(sotul) ca pe la 4 luni , bebe este cam "transparent" adica nu are pielea formata bine si groasa... si de atunci ii spune " transparentu" mereu ma intreaba "transparentu ce face azi ?" e asa de comic
Sper ca nu v-am plictisit cu povestile mele

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Citat:

Multumesc fetelor

18+

16+

Mersi! si stai linistita ca sa vezi ce se umfla in urmatoarele saptamani.Si chiar daca ar fi si mai micuta ca a altor gravidute.. nu inseamna ca bebe e mic.. burta nu e chiar direct proportionala cu bebe.. O sa avem timp sa defilam si cu " pepenasi" in fata la vara..

18+

Mergi la inceput

Ilida, multumesc pentru raspuns!

Cu numele, indr-adevar, ce coincidenta! Noua ne-a luat ceva pana am ajuns la numele asta, sper ca va fi definitiv, dar cum mai este atata timp.. nu se stie niciodata!

Parca nici un nume nu ni se pare destul de frumos pentru bebelusul nostru, cred ca asa li se intampla tuturor viitoarelor mamici,nu?
Pe Ianis mi s-a pus pata mai demult iar cum am aflat ca va fi baietel chiar de sf.Stefan pe 27 dec., am zis sa il cheme si asa, ca sa aiba si un nume de sfant!

Fetelor, voi ce ziceti, suna bine? Roxy, imi place tare numele ales pentru fetita (Alexia-Carla), super! La fetite mi se pare mult mai usor, sunt atat de multe nume faine, ai de unde alege..

Roberta, da, scuze, ,e o saptamana intre noi, uitasem. Ce fain..m-ai facut sa rad cu "transparentul" tau :))

20+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput