Strumfi si prichindei iulie-august2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Corry mersi si u esti o dulceCriss_alfa bine ai venit si sarcina usoaraMorfofetala eu o fac la 22saptamani si 5zile,deci pana in 23saptamani;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

eu merg luni la morfo,am emotii...sper sa fie totul bine,maine intru in sapt 20.

am vazut poze,nu nomminalizez ca sunteti frumoase toate. Acum gravide avem "the glow".

ilida,cand pleci in RO? Am fost si eu cand eram gravida,anul acesta sar,poate de Craciun...incerc sa merg anual,dar e f scump mai ales acum ca Ana are 2 ani+

Deci Ana imi e bolnava...mai e asa de trist sa ii vezi pe astia mici asa,fara chef,cu ochii bagati in cap,vomitand...ooof. Azi mergem si la un botez,sper sa fie bine,ii voi da ceva de febra sa se bine-dispuna. Tuseste destul de urat si culmea joi cand am fost la medic nu avea nimic ca a verificat-o. Asta e,vom trece si peste asta.

Cris_alf bun venit si sarcina usoara/ Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare.
dya,imi place numele ales.

sa va zic cum a fost la Ana9POATE V_AM MAI ZIS),defapt o cheama Ana Teodora,in sarcina dupa ce am stabilit numele ma imaginam cum ii voi spune:Teo sau Dora...ei cand am nascut-o a fost din prima Ana/Anusca...niciodata nu i-am spus Teodora...pt ca e Ana. Culmea e ca dupa ce am botezat-o intr-o zi ma intreaba tata: da cum de va venit voua idea sa ii puneti Teodora? Dupa tata meu(bunicul meu decedat)??? Eu n-am zis nik,nici nu mi-a trecut prin cap ca e dupa bunicu' ca mai apoi sa aflu ca Ana e prenumele bunicii lui Cristi decedata.
Asa a fost sa fie,asa ii era scris,asa am multumit pe toata lumea fara sa vrem

eu sunt sigura ca daca voi avea fata o va chema:Sara ... iar daca va fi baiat:Mihai Daniel,aici e dupa fratele meu si cumnata

Mama de Ana si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Seara buna tuturor!!!

Wow ce ati mai scris...e cam mult de citit si sincer n-am avut nici un chef de facut nika prin casa.

La noi toate bune si frumoase, am anuntat pe toata lumea si acum cred ca toata olanda e la curent cu faptul ca bb2 e pe drum. Am avut o intalnire joi cu fostul sef, si i-am zis..ei fratilor in 5 minute dupa sedinta tot institutul stia. Aici e la fel..i-am zis lui el s-a dus rapid la internetul institutului (secretara) si dupa nici o ora (in care toti sefii erau in meeting..deci n-au avut nici un contact cu cei de afara) cum au iesit cum au tabarat pe mine. Mi-e nitel dor de anumiti oameni de acolo...dar asta e viatza, ne mutam mai departe.

Eu de cateva zile experimentez ceva ciudat...imi curge un ochi ceva de vis..doar lacrimi, nici o secretie ciudata, insa foarte enervant ca dupa 5 minute trebuie sa il sterg, altfel nu vad bine. Nu stiu ce ar putea fi insa tot ce sper e sa treaca.

Vad ca deja cumparati hainute de bebei. Si eu incep sa ma cam uit lung dupa caciulite, camasute si alte asemenea. Cred ca in vreo 3 saptamani o sa incep si eu sa iau, una alta.

Lisa vad ca te-ai decis la nume..imi plac foarte foarte mult. Mai ales la baiat: pentru ca si noi ne-am decis la nume foarte rapid. Baiat: Mihai iar fetitza Anamaria...desi tare cred ca vom folosi prima varianta.

V-am vazut burticile, care mai de care mai mumoasa. Baby mai mult entuziasm pe fatza ta...vei avea un bb...so be HAPPY.
Corry super tare, imi place la nebunie atitudinea ta. Asa trebuie sa fie fiecare

Cereline, ai o burtica tare frumoasa si micutza. Asa o aveam eu la prima sarcina. Acum deja se vede.

Rammy ai un catzel superb, ma mir ca a stat atata la gatit!!

Roberta o burtica maricica sa iti traiasca..La mai mare

Lulusor acum am vazut si pozici cu tine. sa iti traiasca burtica tuguiata. eu am o burtica tare rotunda..ca un balonas.

Gata va las acum, am scris cat o zi de post..
Va pup si va doresc o noapte usoara si o zi superba maine!!1

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 16+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Of Lissa, imi pare tare rau de anusca cea bolnavioara! Iti tin pumnii sa se refaca repede si sa va inveseleasca din nou cu zambetul ei dragalas! Chiar ca ni se pare ciudat asa tristi, copilasii parca sunt facuti sa fie doar veseli, fericiti. Dar sunt si puternici, o sa isi revina, don't worry! Sa papi si tu multe lamai sau vitamina C, just in case.
Noi plecam in tara in functie de rezultatul analizelor de acum. Ne-am dori pe 6 martie dar daca inca nu reusesc sa fac morfofetala de aici, mai amanam cu o saptamana. Inca nu am luat biletele si cu cat e mai aproape sunt teribil de scumpe. Dar ma gandesc ca cel putin pe ai mei nu ii mai vad in primul an al lui bebe, sa profit acum de perioada in care am voie. Apropos, cum ti-a fost cu avionul atata drum? Ai facut/luat ceva special? Stiu ca trebuie sa ne miscam cat mai mult, sa nu se formeze cheaguri de sange. Tu ai mai avut si alte recomandari?

16+

http://lmtf.lilypie.com/OiVHm5.png

Mergi la inceput

am umblat o gramada prin avion. Am cerut biletul cu loc la culoar sa pot sa imi intind picioarele. Acum sarcina e mica deci nu o sa fie problema.

ai incercat sa ii aduci pe ai tai aici?
Mama mea va venii la sf luni iunie,a venit si cand am nasuct-o pe Ana si a stat 3 luni. la fel va sta si acum si daca totul va fi bine vom face si botezul cand va fi ea aici.

Mama de Ana si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

am umblat o gramada prin avion. Am cerut biletul cu loc la culoar sa pot sa imi intind picioarele. Acum sarcina e mica deci nu o sa fie problema.

ai incercat sa ii aduci pe ai tai aici?
Mama mea va venii la sf luni iunie,a venit si cand am nasuct-o pe Ana si a stat 3 luni. la fel va sta si acum si daca totul va fi bine vom face si botezul cand va fi ea aici.

Mama de Ana si 19+

Uf mai Lissa, ce as vrea sa vina ai mei, dar din pacate parintii imi sunt batrani si bolnavi si nu pot calatori Iar socrii sunt ca socrii, nu o sa faca efort ca sa isi ajute nora, ei se ocupa doar de fetele lor, in tara. Deci numai pe mine si sot va fi greul. Dar sunt convinsa ca ne vom descurca, nimeni nu s-a nacut invatat, iar nevoia (si acum si internetul) te invata multe!
Cum e Ana, mai bine?

16+

http://lmtf.lilypie.com/OiVHm5.png

Mergi la inceput

nu stiu zau ce sa zic de Ana,tuseste destul de urat si febra asta nu o lasa. ii scade,dar dupa 4h reapare. Sa vedem cum va fi maine daca nu luni la doctor.

Despre socrii...no comment...ca de incep,deschis 3 capitole

Mama de Ana si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

lisa sanatate anei

eu am comandat ieri patut, caruior si restul am de la carol, scoic mai trebuie

si am facut eu multe pt bebe, bine majoritatea sunt de fetita asa ca o sa le vand probabil, doar de un pic de timp am inceput sa fac de baiat, iari am terminat un puloveras cu fular. am multe de facut, asa mi-m facut planul. ca oricum am tone de haine de la carol, ce ii fac eu vor fi hainele noi

si o scoica imi va trebui ca cea veche s-a stricat

mama de Carol (29.12.2008) si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_alf spune:

Neata fetelor! Ce matinale sunteti :)
Multumesc mult pentru primire
lissa_ana, multa sananate anuscai, sa se faca bine repede repede

Noi deocamdata nu am inceput sa facem cumparaturi pentru bebe, cred ca o sa mai asteptam putin. Nu suntem foarte superstitiosi dar asteptam sa nea asiguram ca totul este in regula. Este prima mea sarcina (de fapt am mai avut o sarcina extrauterina, dar nu este o amintire prea placuta) iar acum sunt putin stresata de faptul ca la ultimele controale am avut tensiunea mare, acum iau Dopegyt. Vreau sa fiu sigura ca totul e ok, sa vedem cum scade tensiunea, sa intram in trimestrul 2 si apoi cred ca ne apucam de pregatiri. Sincer... abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Neata fetele!Lissa multa sanatate Anei,este o scumpa!Vad ca voi deja a ti cumparat hainute pentru bebei,eu nu am luat nimic,am zis ca o sa i au dupa ce nasc sunt mai superstitioasa,sper sa ma pot abtine pana atunci; 20+ Maya-Maria

Mergi la inceput