Strumfi si prichindei iulie-august2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

baby ce bataita meriti tu
te manca ca pe zambilica undeva
ai grija de baietel

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Gata, am vazut si eu toate pozele... superbe!!
N-am burta chiar asa mare ca altele la aceeasi varsta, dar... probabil ca fiecare sarcina e diferita. Imi amintesc de sefa mea la 9 luni toata lumea ii dadea 7, dupa burtica... si culmea, copilul a avut 3.200, deci mic mic n-a fost.
La mine se vede si prin hainute, dar un pic, mai mult pentru cine ma cunostea inainte. Cel mai bine se vede pe pielea goala
Gata, m-am ambitionat, fac rost de aparat si pun poze!!

ps: mi-au pus ieri fetele de la birou sare in cap cred ca stiti traditia... si mi-a rezultat ca o sa am baiat nu v-am zis eu ca sunt convinsa ca o sa fie baiat?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Mai burtici haideti ca am mai actualizat si eu albumul cu burtica mea, dar sa stiti ca pozele sunt facute cu webcamu asa ca .. le-am facut si eu cum am putut.
babyblue chiar ca meriti bataita!! Eu la unul din controale la un medic tampit , atat de tare m-a bosolit , incat m-a durut f tare a 2a zi si am si sangerat , dar spre norocul meu nu a fost nimic grav. DECI ai mare grija!!
Va pup pe toate!!!

18+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Frumoasa burtica Roberta
Initial m-am speriat, am crezut ca esti de-o "varsta" cu mine, si ma gandeam... aoleu, asa de in urma sunt??? asa trebuie sa arate o burtica la 15 saptamani?
Dar acum m-am linistit

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

M-am uitat acum la toate pozele si am ramas foarte frumos suprinsa cand am vazut cate din voi aveti catel

si eu am un westie Ajax , de 5 ani si ma tot gandesc ce o sa fac cu el cand vine bebe cum o sa ilinvat sa nu mai urce in pat sa nu fie gelos pe bebe, am ceva emotii legat de asta

voi cum o sa faceti ?
sau care aveti catel si un copil si acum vine al doilea cum ati procedat prima data ?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

M-am uitat acum la toate pozele si am ramas foarte frumos suprinsa cand am vazut cate din voi aveti catel

si eu am un westie Ajax , de 5 ani si ma tot gandesc ce o sa fac cu el cand vine bebe cum o sa ilinvat sa nu mai urce in pat sa nu fie gelos pe bebe, am ceva emotii legat de asta

voi cum o sa faceti ?
sau care aveti catel si un copil si acum vine al doilea cum ati procedat prima data ?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Asa ziceti mai, sa priceapa tot neuronul

babyblue, cat de tare de doare? e mai mult o jena? sau o durere ascutita? ai avut ceva sangerari?

15+

nu ma mai doare f tare, mai mult o jena la anumite miscari si cand tusesc.
sangerari sau altceva nu si nici contractii dureroase, dar ma doare totusi ca o jena la miscare, fix pe uter.
am luat un no spa acum.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
14+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

roberta, sa ti traiasca burtica. f frumoasa!:)

_

14+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cereline

Neata fetele!
Baby blue ti se observa burtica putin,a mea la 14saptamani inca era lipita de spate;Dar are timp sa creasca,rabdare
Wek placut la toate

20

ai poze de atunci sau de acum? poate urci niste poze cu burtica ta.:)
poop

_

14+ cu

Mergi la inceput

Atunci nu te mai stresa, ca e bine
dar nici nu mai faceti tampenii...

15+

Mergi la inceput