Strumfi si prichindei iulie-august2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue
da of...zi-mi si tu ca e mare burtica mea... ca m-am mai si ingrasat si fiind micuta, mkr grasimea de colacel si tot trb sa se vada pe burtica.....

sanii "siliconati" ii aveam si inainte, acum insa sunt chiar uhhh

Pai tocmai, ca doar tu stiindu-te inainte, slabuta, simti ca ai pus mult pe tine. Pt cei care nu te stiu pari doar putin grasuta. Si o sa fie destul timp in care ti se va spune ca esti mare, ai putintica rabdare! Cica de pe la 20 sapt. va fi evident ca suntem kinder cu surprize

16+

http://lmtf.lilypie.com/OiVHm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ilida,eu am fost f multumimta de conditii si nu am nascut la un spital de lux.
am ajuns cu dilatatie 3,mi-au dat halat sa ma schimb si am inceput asteptarea,poti sa faci dus,sa te plimbi,etc...la ce dureri aveam numa' chef de asta nu aveam eu. Am vazut o tipa asiatica care se plimba pe coridoare cu sotul ei,era in spital de o zi si nu o trimisera acasa. Am si eu ,nu una ci 2 prietena care au stat in spital in trava.iu una 36 de ore si cealata 72. Cea care a stat 36 a nascut natural,cea cu 72 prin c section ca nu au avut de ales ca era dilatata 4 cm dupa 72 de ore si cu toate injectiile facute,pitocina,epi...tot...dar macar au incercat.

Eu zic ca suntem norocoase ca nastem aici in state.

Mama de Ana si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Baby la cum erai plata inainte , se vede ceva acum, e clar ca ceva creste acolo , doar ca unele au asa burtica fara a fi gravide si deaia inca nu e evident , insa nu e cazul tau , ca tu nu aveau burtica deloc din cate am vazut.
Stai linistita ca are timp sa creasca, aseara ii aratam burtica mea cumnatei mele care s-a minunat a zis ca ea avea asa burta la 7 luni si a facut un baietoi mare si frumos de-ti vine sa-l mananci. dar si ea era ca tine inainte de sarcina , plata( la burtica) si slabuta, asa ca sa vezi ce flacau frumos ai sa ai !

18+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetele!
Am intreat si eu putin, in noul capitol , inainte sa ma apuc de treaba.

Am vazut si eu pozele cu voi si sunteti ff frumoase.

Baby blue...pai daca vedeai burta mea la 14 sapt te speriai ...e drept ca la prima sarcina tot cam asa era, ca a ta...poate putin mai mare

Acum am o burtaaaa...si bebe loveste destul de tare.Daca stau pe scaun putin mai aplecata imi da niste picioare in stomac , pffff...karatist il face mama

cand o sa am timp o sa pun si eu niste poze cu burtica , acum fug la treaba

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 20+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza burtoaselor,

Sunt la munci, la datorie .
Babyblue, unde e albumul asta al tau maica, ca eu nu il gasesc? sau nu ma uit unde trebuie?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Neata fetele!Baby blue ti se observa burtica putin,a mea la 14saptamani inca era lipita de spate;Dar are timp sa creasca,rabdareWek placut la toate 20

Mergi la inceput

Vreau si eu sa vaaaaaaaaaaaaad
unde va uitati, ca eu nu pricep?! nu gasesc nimic!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

pozele sunt in contul comun, pe gmail, la sectiunea photos, sunt albumele fetelor care au dorit sa si urce poze pe net. nu in mail, ci in sectiunea photos, dupa ce te loghezi la mail.

pasi:
1. te loghezi la gmailul comun, cu numele si parola pe care le stiti deja.
2. in bara de sus, cauti sectiunea photos si dai click
3. apar albumele fetelor care majoritatea au numele cu nickul de pe forum.

ideea legat de burtica mea, este ca eu doar m-am ingrasat in urma sarcinii, in ultima vreme, am luat cam 2-3 kile, de fapt le mai luasem inainte de sarcina, pt ca in septemebrie noi am facut fertilizare in vitro si m am ingrasat rau de la stimulare. si facusem colacel de burtica.

eu am impresia ca doar colacelul de grasime a crescut si e tot ce se vede, o burta de grasime, nu o burta de gravida.

ideea e ca aseara am facut o tampenie, l-am pus pe sot sa ma palpeze pe burta mai in profunzime sa vad dc toata burta mea e o doar o grasime hidoasa, sau se simte si ceva uter crescut. si cred ca din exces de zel, m-a apasat la un mom dat cam tare, cred ca a strans uterul ca am simtit asa o durere ascutita si ma cam doare si acum.

credeti ca l-am omorat pe bebe strangandu-l? ca i-am presat capul sau vreo mana?

sunt innebunita de panica acum.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
14+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Baby la cum erai plata inainte , se vede ceva acum, e clar ca ceva creste acolo , doar ca unele au asa burtica fara a fi gravide si deaia inca nu e evident , insa nu e cazul tau , ca tu nu aveau burtica deloc din cate am vazut.
Stai linistita ca are timp sa creasca, aseara ii aratam burtica mea cumnatei mele care s-a minunat a zis ca ea avea asa burta la 7 luni si a facut un baietoi mare si frumos de-ti vine sa-l mananci. dar si ea era ca tine inainte de sarcina , plata( la burtica) si slabuta, asa ca sa vezi ce flacau frumos ai sa ai !

18+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

saru mana de incurajari.
de ce nu mai pui si tu poze cu burtica cea noua?:)

_

Babyblue va pupa pe toti!!
14+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Asa ziceti mai, sa priceapa tot neuronul

babyblue, cat de tare de doare? e mai mult o jena? sau o durere ascutita? ai avut ceva sangerari?

15+

Mergi la inceput