Strumfi si prichindei iulie-august2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Si eu am scris aiurea, asa ca mai scriu aici o data.
Stiam eu ca toata lumea ia Elevit si acid folic (mai mult sau mai putin, o luna, trei sau toata sarcina), dar voiam sa stiu daca mai ia cineva in cantitatile astea: adica Elevit 1, acid folic -3, Tardyferon - 1. Am inteles ca nimeni, deci conchid ca eu iau atata din cauza betatalasemiei minore pe care o am.
Astept si eu sa dispara Elevitul din schema, dar vad ca nu se indura nimeni, nici ginecologul, nici doctorita de la Hematologie. :)
Intreba cineva de cursuri pentru gravide: exista unele la Maternitatea Bucur (plus alte clinici particulare). Ma bate gandul sa ma duc si eu, am aflat ca pentru gravidutele care nu merg acolo costa 150 de lei toate cele 5 module. Si sotul ia, bineinteles, adeverinta, daca vine si el.

Multumesc, adra_bell (daca nu ma insel) pentru sfatul cu acidul folic (sa iau cele 3 cp de-a lungul unei zile).
Burtici sanatoase! :)

Nu-mi merg emoticoanele, nu pricep de ce.

DPN 4 iulie 2011 - baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Savvy, eu iau Elevit cam din saptamana 10. Acid folic am luat cu cateva luni inainte de sarcina si pana am inceput Elevitul (nici o zi simultan). Eu stiam ca acidul folic este eficient doar in primul trimestru (previne aparitia de splina bifida) si ca in restul sarcinii nu mai conteaza daca il iei sau nu, e suficient cat asimilezi din mancare.
Chiar ieri l-am intrebat pe doctor daca sa continui cu Elevit si mi-a zis ca da, e f important in toata sarcina. Cred ca se baza si pe faptul ca mancarea de acum nu mai are toti nutrientii, vitaminele necesare, si mai bine le dam asa lui bebe. Oricum orice surplus de vitamine se elimina antural din corp. Tu de ce vrei sa renunti la Elevit?

Fetelor, de aseara am o durere groaznica de cap (partea frontala si spre sinusuri) combinata cu febra. Cred ca am capatat o raceala Asa ca bag ceaiuri cu lamaie si am luat Tylenol. Daca mai stiti si alte leacuri ca sa scap de asta, va rog sa-mi ziceti si mie. Saru'mana!

16+

http://lmtf.lilypie.com/OiVHm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ilida,oscilo,gasesti la walgreens!!! e safe in sarcina

savvy,aici daca nasti de 4 iulie prinesti o felicitare semnata de d-ul presedinte...cel putin asa am auzit

Mama de Ana si 19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

ilida,oscilo,gasesti la walgreens!!! e safe in sarcina

savvy,aici daca nasti de 4 iulie prinesti o felicitare semnata de d-ul presedinte...cel putin asa am auzit

Merci Lissa! Daca se grabeste bebe, si tu te invarti in jurul lui 4 iulie, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

corry arati bestial mamicule

astept poza cu burtica a lui baby

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

da,asa e
nu stiu cum va fi la mine,d-na doctor nu ma va lasa pana la termen de frica sa nu nasc pe strada.
Cum m-am dilatat intr-o ora cu apa de la 3.5 pana la 10 acum la a doua sarcina zice ca o voi face si mai repede,deci la primele semne de pierderea a dopului sau contractii ma induce.
Cu Ana,am pierdut dopul 3 sapt,am stat dilatata 2.5, 3 saptamani dar cand a incepu travaliul propriu zis nu m-am mai jucat.

Mama de Ana si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

acum urc si eu poze cu burtica, le pun pe photos in albumul meu.:)
pupici

_

Babyblue va pupa pe toti!!
14+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

da,asa e
nu stiu cum va fi la mine,d-na doctor nu ma va lasa pana la termen de frica sa nu nasc pe strada.
Cum m-am dilatat intr-o ora cu apa de la 3.5 pana la 10 acum la a doua sarcina zice ca o voi face si mai repede,deci la primele semne de pierderea a dopului sau contractii ma induce.
Cu Ana,am pierdut dopul 3 sapt,am stat dilatata 2.5, 3 saptamani dar cand a incepu travaliul propriu zis nu m-am mai jucat.

Mama de Ana si 19+

Lissa, ai nascut natural? Eu daca ma voi dilata in ritmul asta nici nu am timp sa ajung la spital cu traficul de NY!
Eu m-am tot interesat de sistemul de aici, si se pare ca din cauza supraaglomerarii spitalelor, gravidele sunt grabite/fortate sa nasca rapid. Adica daca ai ajuns la ei cu putina dilatatie si in 2-3 ore nu te-ai dilatat natural, incep sa-ti bage medicamente fortand dilatarea. De aici sirul de evenimente destul de neplacute, cu intoarcerea copilului cu forceps, scoaterea lui cu ventuza sau efectuarea cezarienei - totul pt ca nu iti acorda suficient timp ca procesul sa se desfasoare natural. De fapt chiar si de la tine am primit link cu un film despre asta, nu?
Chiar sunt curioasa cum te-au tratat pe tine, te-au trimis inapoi ca nu erai dilatata suficient ori ai stat in spital? Ai facut epidurala?

16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

pupici

Pupicei burticii! E micuta, eu inca nu as sti ca trebuie sa iti cedez scaunul in metrou Iar sanii de gravi, mama-mama, la inaltime!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

pupici

Pupicei burticii! E micuta, eu inca nu as sti ca trebuie sa iti cedez scaunul in metrou Iar sanii de gravi, mama-mama, la inaltime!

16+

da of...zi-mi si tu ca e mare burtica mea... ca m-am mai si ingrasat si fiind micuta, mkr grasimea de colacel si tot trb sa se vada pe burtica.....

sanii "siliconati" ii aveam si inainte, acum insa sunt chiar uhhh

_

Babyblue va pupa pe toti!!
14+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput