Strumfi si prichindei iulie-august2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

@omibaba: eu am trecut deja la pantalonii de gravida si ma uit cu jind la fetele cochete din jurul meu...
intr-adevar, modele oribile, MARI, si mult prea scumpe... ca sa nu zic ca abia gasesti!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_alf spune:

neatza fetelor!
O zi buna va doresc, si voua si bebeilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata ! Am pus si eu o poza cu burtica mea Scuzati calitatea,dar m-am chinuit o gramada sa ma pozez, pt ca abia am gasit pe ce pune aparatul si apoi am fost nevoita sa o tai un pic pt ca nu iesiste tocmai bine .

Despre sterilizatoare,pompe....

La Filip, la inceput nu am avut sterilizator; am fiert biberoanele. Mai tarziu ne-am luat unul pentru microunde.

Pompa, am avut una manuala de la Primii Pasi. Am folosit-o in prima noapta cend am venit acasa, pt ca mi se umflasera sanii ingrozitor, si asa am scapat de "furia laptelui".

Lantisorul de suzeta, a fost super util, din aceleasi motive supse si de Lissa.

Scutecelele, iar au fost f utile,mai ales cand plecam undeva. Ai mei copii, cel putin, sunt/erau f sensibili la asternuturi straine si asa evitam sa se umple de bubite.

Prosopele, cum zicea cineva, de pus pe umar cand il pui pe bebe sa dea aerul afara.

Muuuulte body-uri....eu am o obsesie cu ele. Imi plac tare mult pt ca tin bine pampers-ii si nu ies din ce le bagi

Laura, tot mai este bolnav puiutul? Nu i-a mai trecut?

Offf mititeii, imi este asa de mila de ei cand sunt bolnavi...mi se rupe sufletul

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 20+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Si eu am trecut la pantalonii cu burta, dar n-am numai o pereche, si cand ii spal mai revin la cei legati cu elastic. Nu-mi plac pantalonii cu burta, tot cad de pe mine, nu sunt ca si cand ii ai sustinuti de talie.Atat e avantajul lor ca burtica se simte bine in ei. In rest....nici o satisfactie.
Nu vreau sa investesc foarte mult in haine de gravi, plus ca-s urate ca frantu si dupa aia oricum nu ai ce face cu ele.

Bebe chiar ca e activ, scumpul de el. Nu stiu ce voi face pe mai incolo cand imi va face ferfelita organele...

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Buna dimineata, burtici!
Ma bag si eu la cafeluta si multumesc de oferta (m-am trezit mai tarziu azi, deci... acuma casc).
Cine zicea ca hainele de graviduta sunt oribile? Am scris eu mai demult pe-aici ca de-abia gasesc ceva, dar pana la urma am gasit si as vrea sa pun si niste poze ca sa va conving ca nu arat oribil :). Recapitulez: ceva C&A, ceva Rococo si ceva din garderoba mea, asta a fost cheia succesului pana acum.
Asta doar daca nu va e "rusine" ca v-a crescut burtica - ce ati vrea sa purtati? Rochii de ocazie si sa nu se vada? :D
Dati-mi si mie, va rog, datele pentru contul comun si pentru poze. Multumiri!

DPN 4 iulie 2011

Mergi la inceput

Savvy, trebuie sa iti activezi mai intai PM
Il poti activa mergand in stanga sus, penultima chestie din casuta albastra (ai profil personal, mesaje, foloseste puncte, MESAJE PRIVATE).
Dupa, trimitem si parola.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Multumesc mult, Ireth! Sper ca l-am activat.

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Savvy, trebuie sa iti activezi mai intai PM
Il poti activa mergand in stanga sus, penultima chestie din casuta albastra (ai profil personal, mesaje, foloseste puncte, MESAJE PRIVATE).
Dupa, trimitem si parola.

15+

DPN 4 iulie 2011

Mergi la inceput

Trimis.
Asteptam pozele

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna dimineatza fetelor

Wow, dar aveti ceva viteza la scris

noi am inceput o noua saptamana speram noi mai buna decat cea care a trecut, dar mai proasta decat cea care va veni. Si eu deja nu mai contenesc in a ma gandi la gagalicea mica care urmeaza sa vina. Cred ca weekendul asta o sa incep sa iau si eu cateva...o camasutza, niste caciulite...chestii mititele.

Zilele astea m-am jucat cu al meu matz mai mare ceva de vis. Ne-am alergat prin parc, ne-am largat prin casa, am jucat zeci de jocuri.

Chiar a fost fain.

Cred ca incep si eu sa pun pozici cu burtica...caci incepe sa se vada. Si aici toata hainele de gravida sunt de-a dreptul oribile. Mari, scumpe si niste ciudatenii de iti vine rau.

Abia saptamana trecuta mi-am gasit o pereche de pantaloni de gravidutza, marimea 36 (foarte foarte rara pe aici) la reducere (de la 40 la 9 euro) un raiat maro foarte placut. Imi sta foarte bine, chiar si asa mi se pare putin cam mare...dar e mult mai bine decat 38 pe care il am in care inot efectiv.

Mi-am gasit si 2 tricouri chiar dragutze, dar nu de gravi, insa imi plac la nebunie cum imi stau.

Am reusit si eu sa imi gasesc ceva chilotei d-aia de gravida, in care ma simt extraordinar.
Ce sa zic, am avut vineri o sesiune bestiala de cumparaturi, singurica, fara sa ma grabesca sau distraga nimeni..Iar la sfarsit m-am tratat cu un sandvish si un suc de mere.
Incep sa ma confrunt cu insomnii, sau mai bine zis cu un somn agitat.

Hai ca va pup ca am ceva treaba ...dar revin sa termin ce aveam de spus

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 16+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

neata fetele si de la mine ....sunt rupta de somn ...m-am trezit aseara de cel putin 4-5 ori . Si aici va rog sa ma ajutati si pe mine sa inteleg ...am simtit aseara prin burta zvacniri ...ca atunci cand ai o rana deschisa si pulseaza sangele acolo , nu pot asocia cu altceva senzatia , ce o fi? . Oricum nu deranjanta sau dureroasa senzatia...complet diferita de acele intepaturi de scurta durata ale uterului .
azi sunt cam suparata , ca dosarul meu de maternitate inca este la medicina muncii ( de 1 saptamana) si astept informarea si raportul de activitate ca pe painea calda
va si sa aveti o zi usoara

13+

Mergi la inceput