Strumfi si prichindei iulie-august2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Hei burtici, mari si mici, cum e tarziu si ma bag la somnic. M-am gandit sa va programez o cafeluta calda, sa va astepte pe primele sosite de dimineata:

Sa aveti o saptamana usoara!

16+

http://lmtf.lilypie.com/OiVHm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

buna dimineatza, vin si eu la o cafelutza:) vreau si eu detaliile pt contul comun sa vad pozele si sa pun si eu cateva, noi am avut un pisic aproape 3 ani, dar de cand ne-am mutat in brasov nu l-am mai luat cu noi l-am lasat la soacramea la curte(lasa mult par si isi baga ghearele in toate cele si eram 100% convinsi ca nu va scapa canapeaua de piele din sufragerie care e aproape noua s am spus sa nu riscam, asta e cand stai cu chirie faci sacrificii..) dar el a fost copilul nostru pana acum si mi-e tare dor de el(sotul l-a vazut vineri si cica era bine sanatos si deja uitase cine e el:((((()
eu am decis sa nu mai fac nici o eco pana la 5 luni k mai rau m-as stresa la 5 luni voi face morfofetala sa aflu si sexul mai ales ca e prima sarcina nu am istorie aiurea in familie. nu am avut sangerari nimic doar celebrele crampe de uter din cauza faptului k se mareste
Mi-e destul de greu sa dorm intr-o parte dar incet incet m-am obisnuit.. ma mai trezesc k ma pun pe burta dar ma corectez k ma trezesc din cauza durererii sanilor.
promit k sa incerc sa scriu si eu mai des dar am fost ocuparata cu cititul hehehe
Va pup si o zi buna va doresc, sanatate copilasilor raciti si viitoarelor mamici care au luat raceala de la prichindei

Mergi la inceput

aaa am uitat noi avem site cu pozele de la nunta pentru cine e interesat sa vada spuneti-mi si dau pm cu link-ul(asta a fost supriza lui pentru mine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

buna dimineata, ma bag si eu la cafeluta

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 21 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui MatzaRebela

aaa am uitat noi avem site cu pozele de la nunta pentru cine e interesat sa vada spuneti-mi si dau pm cu link-ul(asta a fost supriza lui pentru mine)

Ti-am trimis PM

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 21 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

gata am pus poze pe picasa noi acum vreo 3 ani am avut si un catel.. dar nu am ami putut sa l mai tinem si l-am dat unor prieteni care stiam ca vor avea grija de ea(pufa) si stiam ca la ei e cnv in permanenta acasa sa stea cu ea abia astept sa creasca burtica sa pun poze cu burticutza mea;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Am fost vineri sa ne vedem mogaldeata.
A fost foarte magic momentul.
Crezand ca i se pot vedea organele genitale am rugat medicul sa nu ne spuna ce vom avea. Sa vedeti voi ce incantare pe el (pe medic). Zicea ca de mult nu a avut un cuplu care sa nu doreasca sa afle sexul copilului. Asistenta si-a notat in registrul ei ca nu vrem sa stim sexul, ca nu cumva domnul doctor care e obisnuit sa dea vestile, sa se scape cu acest lucru.
Sotul era pe spate, mai mai s-a suit pe doctor numai ca sa ajunga sa vada monitorul. Asistenta era in spatele medicului. Toti trei se ingramadeau sa vada minunea.
Au si avut ce vedea, avem un bebe foarte activ, s-a vazut clar ca nu sta locului. De abia a reusit medicul sa il masoare, se tot intorcea si rasucea de numa. La un moment dat i s-a vazut manuta cu pumnul inchis. Sotul meu, care e fara pic de imaginatie, zice "unde?" si credeti sau nu chiar atunci isi deschide pumnul. Iar medicul smecher mare i-a si facut o poza, o manuta mica se vedea foarte clar pe monitor. Ne-a dat si poza cu manuta, iar sotul meu a inceput sa o pupe dupa ce am iesit din cabinet.
Iar apoi parintii mei s-au holbat la pozele cu bebelu pana au descifrat si ei ceva pe acolo.
Bebe incepe sa se simta din ce in ce mai bine si mai des. Pedaleaza pe dinauntru de numa. Incep sa il simt si noaptea cate putin, mai ales cand ma duc la baie, atunci si eu sunt mai constienta.
Pana si sotul meu a simtit cand a pus mana, i-a dat un ghiont si lui.

Apropo de magneziu B6, mama ce fomista ma face. Zici ca nu rezist pana nu moflai ceva, tot timpul ma roade la stomac. Acum am terminat portia de megneziu si parca incep sa imi revin. Mi-e frica sa nu ma fac cat China de la atatea vitamine.

Burtica creste cu pasi rapizi. Intr-o saptamana am renuntat la ai mei pantaloni. Doar o singura pereche ce ma mai poate salva, dar si aia prinsa cu elastic, ca pe vremuri. Hainele de gravi sunt ingrozitoare

Numai bine va doresc voua si burticilor voastre.

P.S. Am refuzat TT, medicul a zis ca e in regula si nu a reactionat urat.

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza burtici!
Multumesc tuturor celor care au raspuns la intrebarea mea legata de gaget-uri Asa e, o sa las o parte si dupa nastere, cred ca e cel mai intelept.

@MatzaRebela: ce poze frumoase! ce pisic superb! mi-e dor de ale mele matze negre
@Lissa: vezi pune-i fetei ceva rosu pe ea ca prea o deoache lumea ce sa-ti fac, daca ai facut o fata frumoasa... si cum o mai iubeste ea pe tati!
Zi usoara fetele! am o saptamana grea in fata

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza ,

pup fetele frumoase
14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Multumesc frumos:) am avut timp sa vad si pozele voastre superbe:)
si copilasii care mai decare mai frumos hehe:)
pe aici a nins ieri toata ziua si ma holbez pe fereastra la muntele din fata si l vad tot alb;))) superb dar abia astept sa vn primvara k e prea frig afara si nu pot sa mi fac plimbarica zilnica
Va pup

Mergi la inceput