Bazar umanitar (61)
Raspunsuri - Pagina 37
ada_coman spune:
O primavara frumoasa tuturor!
Valentina sa-ti traiasca copilasii, sunt tare frumosi! La multi ani, Alexandrei!
Carmina cum sunteti? Ce fac copiii? Ai operat-o pe Irina?
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
Nerantula spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Laura25
Da, nu e foarte ok. Dar nu ai cum sa pari neserioasa din moment ce retragerea ofertelor a fost solicitata de fiecare data de cine a licitat, nu m-am apucat eu de nebuna sa sterg oferte pe acolo, din lipsa de ocupatie. Oricum, mi-am invatat si eu lectia si stau cuminte in banca mea, intervin ca moderator in aplicatia bazarului numai si daca e neaparat nevoie. |
Laura, nu sugeram ca ai facut tu vreo neregula, ci ca modul in care e implementata optiunea asta nu e in regula .
Ok, cel care a licitat stie ce se intampla, dar pentru ceilalti licitatori e confuzie, asa cum a fost si pentru Mihaela prima oara, ea ar fi putut crede ca am facut eu vreo smecherie. Ea poate nu, dar licitatori necunoscuti ar fi in mare dubiu ...
georgipuia spune:
Mai facusem si eu o sesizare odata... ca primesc factura la un produs de la X si in loc sa scrie "factura de la x pentru georgipuia" scrie "factura de la georgipuia de la bazar" ... normal ca apar confuzii...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Valentina ai 2 copii superbi. Fata e o domnisoara delicata si frumoasa foc iar baiatul are nist ochii . Sa dai si la altii reteta de facut asa copii frumosi! Sa iti traiasca, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei in fiecare zi!! Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Au gene bune copii! Au mostenit-o pe mamica lor si ea o dama foarte sic! Imi murira laudatorii!
Reteta-i simpla, una bucata mami, una bucata tati,se amesteca cu multa, multa iubire si cu un varf de praf de stele si gata comoara!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
ada_coman spune:
Am vazut filmuletul cu Ema Sa spun sincer, am plans... Mult succes Emei si multa putere Mari. Sa dea Dzeu sa faca mari progrese si intr-o zi sa ajunga un om independent!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
Alex@Sara spune:
Imi pare rau,chiar azi trebuie sa imi desart aici sacul nemultumirilor,dar asta este.Stiu ca si eu sunt cu pete,am avut sau am palti intarzaiate la bazar,dar datoare nu raman niciodata.
Situatia de acum chiar m-a indispus.Inteleg ca donatoarea gaga este noua,dar din cate am vazut i s-a explicat ce poate face daca a pus asa termen mare pt licitatii.Eu am licitat multe produse de la ea,si la multe se putea inchide licitatia demult,dar am tot fost supralicitata,si azi,vad ca dintr-o data s-au putut inchide licitatiile.Stiu ca banutii sunt pt cazuri nefericite,dar din moment ce este un regulament,care iti este si explicat,de ce sa nu se respecte?
O sa platesc produsele saptamana care vine,acum sunt si cu Alex bolnav acasa,nu am cum sa ies(nici la posta dupa colete nu am fost-ada,am primit coletul tau,dar o sa sun la posta sa mi-l tina,sa nu il intioarca inapoi)si nu le mai vreau.Pot fi repuse la bazar,cu ce pret si termen pt licitatii se vrea.
Si alta situatie care m-a deranjat azi e faza cu PC-ul......mi-s dragi amandoua licitatoarele,si Miha si Daria.Nu inteleg de ce nu s-a putut relua licitatia de la pretul initial,si cine mai vrea sa liciteze,liciteaza pana la ce pret poate oferi si gata.Mie asa mi se pare cel mai corect,poate gresec,dar asa gandesc.
Scuzati-mi interventia
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
mikaeela spune:
Am mai adaugat si eu acum cateva produse la bazar donate de Jasmin si ii multumesc f mult.
Produsele le puteti vedea http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=mikaeela&searchtype=2
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
gagga spune:
citat din mesajul lui Alex@Sara Imi pare rau,chiar azi trebuie sa imi desart aici sacul nemultumirilor,dar asta este.Stiu ca si eu sunt cu pete,am avut sau am palti intarzaiate la bazar,dar datoare nu raman niciodata. Situatia de acum chiar m-a indispus.Inteleg ca donatoarea gaga este noua,dar din cate am vazut i s-a explicat ce poate face daca a pus asa termen mare pt licitatii.Eu am licitat multe produse de la ea,si la multe se putea inchide licitatia demult,dar am tot fost supralicitata,si azi,vad ca dintr-o data s-au putut inchide licitatiile.Stiu ca banutii sunt pt cazuri nefericite,dar din moment ce este un regulament,care iti este si explicat,de ce sa nu se respecte? O sa platesc produsele saptamana care vine,acum sunt si cu Alex bolnav acasa,nu am cum sa ies(nici la posta dupa colete nu am fost-ada,am primit coletul tau,dar o sa sun la posta sa mi-l tina,sa nu il intioarca inapoi)si nu le mai vreau.Pot fi repuse la bazar,cu ce pret si termen pt licitatii se vrea. Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
Mi-am cerut scuze pentru ca am omis mesajul in care mi se explica ce trebuie facut.
Cred ca am o mare problema cu intelesul!
Pana la urma, le vrei sau nu? Spui ca nu le mai vrei dar ca o sa le platesti saptamana viitoare?
Daca e sa fiu sincera, nu regret ca am selectat 15 zile, pentru ca in toate cele 7 zile de licitatie de pana acum, pretul a tot crescut, in avantajul Raisei, evident, si asta este tot ce ma intereseaza.
Am donat produse foarte ok, de calitate, la pret foarte mic, si mi se pare normal sa vreau sa obtin cat mai mult. Ma rog, nu mai dezvolt..
Ma simt prost pt probleme create, o sa incerc sa gasesc alt site similar.
Hainute in Bazar .. Sa o ajutam pe Raisa!
WoMan
i_o
f_t
e_h
e
r
luy spune:
citat din mesajul lui gianina luy, am primit coletul de la tine.era desfacut ambalajul la un colt, dar crema este intreaga. multumesc! |
Adica si-a bagat nasul cineva de la posta ? Ca eu l-am predat in stare perfecta
Sa o folosesti cu placere !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )