Bazar umanitar (61)
Raspunsuri - Pagina 36
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula si, btw, 46 e subevaluat Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si perluta Cezara (30.09.2010) Asa s-a nascut Cezara |
Io dau 150 pt pc si monitor, e evaluat asa ?
Plus voi plati taxiul in Buc la cine va merge sa-l ridice, supa salar, evident
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
gagga spune:
citat din mesajul lui georgipuia Gagga tu ai intrebat la pagina 19 si fetele ti-au raspuns ca poti sa inchizi la pagina 20. Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momentele care iti taie rasuflarea." Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
Asa este, imi cer scuze .
Ma apuc de treaba, imediat ce adorm o pitica.
Ce ma bucur ca-s si eu in direct cu voi, sunt .
Hainute in Bazar .. Sa o ajutam pe Raisa!
WoMan
i_o
f_t
e_h
e
r
Laura25 spune:
Nerantula, e o chestiune tehnica. Banui ca atunci cand se face acel mesaj automat, se ia numele userului care a pus produsul, nu userul care a operat efectiv. Eu eram logata cu userul meu, nu am intrat in contul tau. Normal era sa apata numele meu acolo, dar banui ca celor care au facut aplicatia li s-a parut ok asa.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Nerantula spune:
citat din mesajul lui Laura25 Nerantula, e o chestiune tehnica. ............ Normal era sa apata numele meu acolo, dar banui ca celor care au facut aplicatia li s-a parut ok asa. |
Mie nu mi se pare ok, pentru ca as putea sa par neserioasa fara sa am habar!
Nerantula spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamagiuliei
Io dau 150 pt pc si monitor, e evaluat asa ? Plus voi plati taxiul in Buc la cine va merge sa-l ridice, dupa salar, evident |
Se apropie ... Daria, nu stiu care este exact pretul corect, aprecierile sunt subiective ..de transport in Bucuresti ma pot ocupa eu, fara costuri suplimentare.
georgipuia spune:
citat din mesajul lui gagga
Asa este, imi cer scuze . Ma apuc de treaba, imediat ce adorm o pitica. Ce ma bucur ca-s si eu in direct cu voi, sunt . |
Ura.... e al meu cojocelul.... sper sa-mi vina Glumesc...
Gagga... ai Mp activat? eu iti scrisesem saptamana trecuta si la bazar direct. Era bun Mp daca era activat.
Spor la bazarit mai departe si daca ai nevoie de ajutor si lamuriri intreaba fara rusinica...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Nerantula
Mie nu mi se pare ok, pentru ca as putea sa par neserioasa fara sa am habar! Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si perluta Cezara (30.09.2010) Asa s-a nascut Cezara |
Da, nu e foarte ok. Dar nu ai cum sa pari neserioasa din moment ce retragerea ofertelor a fost solicitata de fiecare data de cine a licitat, nu m-am apucat eu de nebuna sa sterg oferte pe acolo, din lipsa de ocupatie.
Oricum, mi-am invatat si eu lectia si stau cuminte in banca mea, intervin ca moderator in aplicatia bazarului numai si daca e neaparat nevoie.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
gagga spune:
citat din mesajul lui georgipuia Ura.... e al meu cojocelul.... sper sa-mi vina Glumesc... Gagga... ai Mp activat? eu iti scrisesem saptamana trecuta si la bazar direct. Era bun Mp daca era activat. Spor la bazarit mai departe si daca ai nevoie de ajutor si lamuriri intreaba fara rusinica... Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momentele care iti taie rasuflarea." Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
Merci Georgi, o sa te intreb daca ma blochez.
Sa purtati sanatoase cojocelul
Banuiesc ca tot din cauza moderarii nu pot primi PM, dar e activat.
Gata, le-am inchis pe toate, de nu s-au vazut!
Nici nu erau multe, 23
Hainute in Bazar .. Sa o ajutam pe Raisa!
WoMan
i_o
f_t
e_h
e
r
sabina.p spune:
Oficiall este Primavara.... nu stiu cum este vremea in ROmania dar aici sunt vreo 12 grade si e un soaaare.Va dorim o primavara frumoasa si calda.
Laura ,totul depinde ...de ce ne va spune ortopedul... si abia dupa sa vedem daca ne vom putea descurca... daca ne va costa ceva .. depinde cand si daca ne vom putea permite.
O sa facem tot ce ne sta in putinta si ce va tine de noi ca Alexia sa fie bine...
Va pupam
citat din mesajul lui Leditia Aa,Miha,eu spuneam doar de cazul personal,ca am patit si eu ceva similar si mi s-a parut(mi se pare si acum) mai ok pt mine sa vand un produs la un pret mic,da sa-l dau,decat sa-l ridice cineva la un pret un pic mai mare,dar sa nu mai dea nici un semn si s-o iau apoi de la capat cu produsul...nah,am zis,ca e doar parerea mea,in ceea ce ma priveste,de aia mi se pare f bun butonul cu pricina,de care eu am aflat tare tarziu.. Asa..am incheiat subiectul asta.Spor la bazarit tuturor. Sabina,tot vreau sa te intreb si tot uit..nu puteti ramane acolo in Italia?Nu va este mai bine?ca si conditii,salarizare..?Ca ma gandeam ca daca va este mai bine si puteti ramane acolo,ar fi minunat. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!. |
gianina spune:
buna,
va doresc o primavara frumoasa
luy, am primit coletul de la tine.era desfacut ambalajul la un colt, dar crema este intreaga. multumesc!
numai bine tuturor