Bazar umanitar (61)
Raspunsuri - Pagina 38
georgipuia spune:
Gagga nu cred ca e cazul sa ne suparam ... La Alex s-or fi adunat mai multe, dar eu sper sa nu ramana suparata. Eu sunt dispusa sa inteleg ca e greu pana inveti regulile. Si eu la inceput am pus anunturile pe perioada mai lunga, in ideea ca sa nu fiu nevoita sa le tot innoiesc... dar din start am dus grija sa le inchid devreme, dar am stiut dinainte de la fete cum se procedeaza. Tu ai o scuza ca poate nu ai stiut.
Nu e insa ok sa le punem lungi ca sa se liciteze la infinit. Exista un regulament si sa ramana cu saptamanile nelicitate ca apoi sa apara un doritor, este in detrimentul primilor licitanti. Eu una nu as rezista sa ma uit 2 saptamani daca il castig sau nu... ca se prelungeste licitatia cu zilele si tot creste pretul e de inteles.... face parte din procesul de licitare... Dar sa stau si sa vad ca nu liciteaza nimeni... nu stiu... mie una nu mi-ar place sa o patesc des...
Haideti sa nu ne mai suparam... pls!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
valentina_22 spune:
Ledi,
Gagga, nu te intrista si nu lua decizii pripite. Toti am fost novice la inceput, nu cred ca a fost rea vointa din partea ta. Parerea mea!
Pana la urma cum chiar tu spui, Raisa este cea mai importanta! Multa sanatate!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara Imi pare rau,chiar azi trebuie sa imi desart aici sacul nemultumirilor,dar asta este.Stiu ca si eu sunt cu pete,am avut sau am palti intarzaiate la bazar,dar datoare nu raman niciodata. Situatia de acum chiar m-a indispus.Inteleg ca donatoarea gaga este noua,dar din cate am vazut i s-a explicat ce poate face daca a pus asa termen mare pt licitatii.Eu am licitat multe produse de la ea,si la multe se putea inchide licitatia demult,dar am tot fost supralicitata,si azi,vad ca dintr-o data s-au putut inchide licitatiile.Stiu ca banutii sunt pt cazuri nefericite,dar din moment ce este un regulament,care iti este si explicat,de ce sa nu se respecte? O sa platesc produsele saptamana care vine,acum sunt si cu Alex bolnav acasa,nu am cum sa ies(nici la posta dupa colete nu am fost-ada,am primit coletul tau,dar o sa sun la posta sa mi-l tina,sa nu il intioarca inapoi)si nu le mai vreau.Pot fi repuse la bazar,cu ce pret si termen pt licitatii se vrea. Si alta situatie care m-a deranjat azi e faza cu PC-ul......mi-s dragi amandoua licitatoarele,si Miha si Daria.Nu inteleg de ce nu s-a putut relua licitatia de la pretul initial,si cine mai vrea sa liciteze,liciteaza pana la ce pret poate oferi si gata.Mie asa mi se pare cel mai corect,poate gresec,dar asa gandesc. |
Hei, mami, nu te aprinde taro, no.
Fata e noua, era moderata, mesajele ii apareau mai tarziu, nu stia nici ea cand trec de moderare, dati-i putina intelegere. Se pare ca n-a observat raspunsul pentru ea de-atunci.
In regulament nu e trecut foarte clar, am adaugat acum cand a aparut problema asta, noi stiam ca asa-i sistemul dar nu era scris.
Haideti sa avem mai multa clementa pentru toata lumea.
Si la problema cu retrasul ofertelor, daca ar merge cum trebuie sa mearga (eu nu stiu cum e ca n-am fost in cauza) licitatia ar trebui sa continue de la locul retragerii, iar fiecare cu fiecare cat il tin calculele.
Am avut marea surpriza ca la ultimele cazuri introduse, lumea noua care a donat si licitat pe la bazar a citit regulamentul inainte. Sau a fost doar impresia mea?
mari, multumesc mult.
valentina mult ai de tras, dar ai un optimism exemplar. Cele rele sa se spele!
E-un obicei din mosi stramosi
Ca celui drag sa-i dai cu dor
De 1 Martie - un martisor.
Sa avem o primavara minunata fiecare in parte si impreuna cu totii la bazar!
szivarvany spune:
Lumi tu stii ca noi toate te apreciem si esti un client vechi si pretios la bazar te rog si eu sa nu te superi
Gagga, si tu ai sosit aici cu un scop nobil, musai sa nu pleci
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mikaeela spune:
Rog frumos toate fetele la care am de trimis pachete sa-mi aduca aminte,ca eu chiar am uitat la cine mai am de trimis si imi cer scuze ptr intarziere.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
boticelina spune:
Fetelor, iubitelor, va rog eu nu va mai certati Suntem putine si ce ne-a adunat aici in primul si in primul rand este dorinta noastra de a ajuta niste copii mai putin norocosi
In schimb obtinem si niste lucrusoare frumoase sau alte bunuri delicioase, eu ma declar cu totul dependenta de bazar (btw, azi nu-mi merge aplicatia) si sunt dispusa sa am si rabdare sa le primesc si sa le pierd in favoarea alteia din voi care le doreste mai mult decat mine.
Si eu sunt in urma rau de tot cu trimisul unor bunuri, imi cer iertare de la toate fetele, am avut un program tare incarcat.
Gagga te rog sa nu pleci, cu toatele ne-am mai "balbait" la inceput, si ne-am burzuluit dar ne-a trecut de fiecare data.
Nu stiu ce sa mai zic, imi doresc tare mult sa nu ne mai suparam, eu va iubesc tare mult si am castigat o noua familie prin voi
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
simonapro spune:
Va urez din suflet o primavara minunata si va ofer multe
Momente mai putin placute au mai fost, dar eu sunt sigura ca avem puterea sa trecem peste ele, ca intr-o mare familie si sa ne continuam scopul, de aduce putina alinare puiutilor nosti dragi
Valentina: ai niste copii tare frumusei
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
vias spune:
un martisor de la mine pentru fiecare dintre voi!!
Mihaela77O am primit geanta, este frumoasa, merci mult!!!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."