Albinute& bondari de mar-apr ' 07 (155)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Of,ma tot gandesc la Mady,cat de greu trebuie sa ii fie in momentele astea.Daca o putem ajuta cu ceva,o rog sa nu ezite sa apeleze la noi.
O pupam cu drag.

Mada,mami de Mark si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Mady, sincere condoleante si multa putere sa te impaci cu gandul ca mama ta va fi de acum ingerul vostru pazitor! Dumnezeu sa o ierte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani ANASTASIA!
La multi ani ALEXIA!

MADY, condoleante! Nu am cuvinte :((; ma doare pe mine! Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste durere!
MADA foarte frumos s-au distrat copiii la ziua lui Mark. Andreea, dulceata, mananca singurica? Asta pt mine e o wish!!!
REIN Sper sa iasa bine rezultatul biopsiei puiului! Felicitari sotului pentru ca s-a lasat de fumat!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Condoleante, Mady! Cuvintele sunt de prisos la asa necaz si durere, dar ne gandim la tine si ne rugam ca D-zeu s-o odihneasca in pace pe mama ta, iar tie si familiei sa va dea putere!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 14+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

La multi ani, MARK!
La multi ani, ANASTASIA!
La multi ani, ALEXIA!

Sa va spun si eu "parametrii" Sophiei la 4 ani: 107 cm si 18kg. Pare oarecum slabuta, dar e inalta comparat cu fetitele de varsta ei, asa ca eu sunt f multumita, mai ales ca am avut asa multe restrictii dietetice.

Roxana, torturile alea aratoase sunt spre surpriza tuturor si deosebit de gustoase. Cofetaria e a unui francez, fac retete f europene, nu dulcegarii gretoase si uscate cum se poarta pe aici. Ai flexibilitatea sa alegi tipul de blat si crema, iar eu sunt fidela blatului de vanilie si a cremei de budinca cu capsuni proaspete. Pot eu sa ma stradui 100 de ani, ca asa opera de arta n-o sa-mi iasa niciodata.

Va pup,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 14+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Mady sincerele noastre condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca in pace !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Anastasia ,Alexia si Rianna!!!!

Imi cer scuze pt urarile intarziate insa ieri am fost bulversata de durerea prin care trece Mady.Unele rani nu se vindeca niciodata,doar se estompeaza putin.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

MADY...imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta...Noi suntem alaturi de tine pentru orice ai nevoie. Te iubim si te imbratisam cu drag!

La multi ani Anastasia ,Alexia si Rianna!!!! Sa cresteti mari si sanatosi si frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

rein, bietul de el, mi se pare ingrozitor. acuma nu te speria de helicobacteipilori, mie, care am suferit 7 ani de ulcer, mi a fost solutia salvatoare descoperirea bacteriei asteia si a muuult prea simplului tratament fata de cata medicatie am bagat in mine fara niciun rezultat pana la asta(adica fix cei 7 ani in care mi perdusem speranta de vindecare).
din experienta mea, daca ai bacteria, in 2 saptamani ai scapat cu antibioticele alea 2. la tratamentul clasic de ulcer mecanic nu raspunde organismul, te chinui ingrozitor.
daca nu e bacteria, atunci tratament clasic, cu regim alimentar. dar dureaza mult mai mult vindecarea.

sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

La multi ani Rianna.Sa fii sanatoasa si norocoasa,frumoasa mica.

La multi ani Carmen.Sa ai noroc cu carul si sanatate din plin

La multi ani si tatalui meu care azi implineste 65 de ani.Sa fii sanatos si sa nu mai muncesti atat.

va pupez.
Victor e le gradi la fel de multumit ca si pana azi.E mai greu cu trezirea dimineata dar in rest e ok.Doamnele il lauda ca e istet si cuminte,mananca tot si doarme bine,e ascultator.Acum cat mananca nu stiu (or fi portii liliputane) ca acasa la 17 mai baga o ciorbita si la 19.30 inainte de dush ficatei sau peste sau iaurt si la 21.30 cand il bag la somn vrea lapte sau sticksuri.Asa ca ...despre mancat....

Mada da un bip cand te pot suna sa-mi zici si mie de Sportacus ce si cat...ma tenteaza sa-i fac petrecerea la o gradi unde ne pun la dispo 2 sali una de mese si un acu jucarii pt 150 ron.Noi suntem oricum multi in familie plus vreo 3-4 familii de prieteni cu cate 1-2 copii intre 2-8 ani asa ca nu putem face in apart si vreau sa se simta special pentru ca oricum da semne de gelozie iar botezul si petrecerea fetei il vor ravasi si mai mult.

Sanatate bolnaviorilor mari si mici.Ma retrag sa-i scurtez pantalonii pt botez.
o zi buna si fara vesti triste.

Mergi la inceput