Albinute& bondari de mar-apr ' 07 (155)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Mady , condoleante, Dumnezeu sa te intareasca, tare greu in astfel de situatii , sa fii tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Mady, imi pare tare rau...condoleante. Fii puternica si ai grija de tine. Dumnezeu ii cheama mai devreme la el pe oamenii buni. Te imbratisez cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Vai Marta,acum am vazut ca ai tras repede o fetitza... Sa iti traiasca,sa fie sanatoasa si sa aibe noroc .Sunt in urma rau cu stirile DC.Ma poti suna oricand.Andreea doarme in jur de 2,3 iar Mark nu mai doarme dupa amiaza.Te pup

Mada,mami de Mark si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Mady, condoleante!
La multi ani sarbatoritilor din aceasta perioada!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! RIANNA!

Sa fii sanatoasa si voioasa!

LA MULTI ANI! CARMEN!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte de o viata frumoasa cu multe impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani Rianna!
La multi ani Carmen!
La multi ani tati de Martutza!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani cu sanatate Carmen !
La multi ani Rianna !
Martuza, sa-ti traiasca tatal si sa fie sanatos .
Anastasia ma face cu nervii.. astazi o las nemancata sa vedem, care pe care !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

SIUTA- va castiga Anastasia, garantat.

MARTA- ce sali inchiriati voi cu 150 lei? In ce zona si cu cine tb vorbit? Cred ca e cam tarziu pentru noi pe anul asta dar pretul mi se pare super. Eu am hotarat deja petrecerea 1 pentru Maria . Va fi duminica la 11 acasa, cu copiii de la bloc adica 6 copii cu varste intre 2 si 5 ani plus gaza mea. Sper sa iasa totul bine. Din pacate raman cam singura cu organizatul pentru ca s-a intamplat ca sotul din dotare sa lucreze sambata toata ziua si duminica d ela 10 la 19.30 deci va rata petrecerea. Asta este. O prinde pe urmatoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Mady sper ca Dumneu sa te ajute sa-ti gasesti un echilibru in familia ta frumoasa si sa-ti atenueze cu timpul durerea si golul lasat de mama ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna,

pentru albinutele si bondareii care au dat tonul aniversarilor! Sa fiti sanatosi si norocosi.

La multi ani Carmen, sa te bucuri din plin de familia ta!

Sanatate bolnaviorilor mici si mari.

Despre Maya ce sa va spun>!?!? ca mai toti copii de varsta ei este super rasfatata, plina de personalitate si incapatanata uneori, dar in cea mai mare parte este cuminte si ascultatoare. Este in continuare la Rucar, o luna de gradi i-a ajuns, de atunci zice ca niciodata, nicodata nu mai vrea la gradi, iar eu am cedat din mai multe motive. Oricum ea e multumita si fericita cu aranjamentul asta, chiar daca noi facem o groaza de drumuri la Rucar. Avantajul ca sta mult afara, printre animalute si cu verisoarele ei si tot familionul de la Rucar care mi-o rasfata, nu prea are de unde sa vina in contact cu toti virusii astia pacatosi (da si cand o veni, atunci sa te tii, ca ma sperii uneori cand citesc de puiutzii vostri bolnaviori). Dezavantajul ca nu e in fiecare zi cu noi, ca nu ne putem bucura asa cum as vrea de ea , ... om mai vedea din primavara-toamna, ca eu tot sper ca o sa o aduc acasa.

Cadou si petrecere de ziua ei, inca n-am stabilit nimic concret, dar cel mai sigur petrecerea o sa fie la Rucar (ca tot e inainte de Paste). Daca o intreb ce vrea de ziua ei, ea vrea ponei (are vreo 7-8), o broscuta care sa sara si sa zica oac, si de cate ori ne uitam pe vre-o cartevrea cate un animalut de plus, altul in fiecare zi, si deja are o gramada, asa ca mai vedem, ma mai inspir si de la voi. Wk. asta i-am promis ca-i iau gips de modelaj, si in fiecare zi m-a intrebay la tel. daca i l-am cumparat, asa ca inspirata de pozele Tzunei, o sa incercam sa confectionam ceva martisoare, vedem noi ce ne-o iesi. Eu o sa-mi iau luni zi de concediu, iar de 1, de regula primeam zi libera din partea directorului, sper sa-si tina obiceiul si anul asta, asa ca ne asteapta un wk. prelungit.

Va pup pe toate
C&M

Mergi la inceput