Albinute& bondari de mar-apr ' 07 (155)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Intru si aici la voi plina de nervi. Cadoul pentru ziua Mariei va fi pana la urma studioul de balet Bella balerina ca asta isi doreste si oricum bebelusi, papusi si de astea tot are asa ca m-am gandit sa-i respect dorinta. Candva , inainte de sarbatori produsul acesta era 130 lei la un magazin de jucarii de langa Real dar eu nu eram hotarata sa-l iau. Acum ca ne-am hotarat nu-l mai au si l-am cautat pe net. Ok... exista f multe firme de comert on=line... Il comand la prima la un pret de 150 lei cu transport gratuit in Bucuresti. Dupa 1 zi de la efectuarea comenzii primesc mail de la ei (erau cei de la TOOYZ.ro) ca nu mai au produsul desi el apare si acum disponibil pe site. Gasesc alta firma, respectiv bebelusulideal.ro care aveau studioul la 140 lei + transport 10 sau 20 lei in functie de firma de transport preferata. Il comanda la ei, aleg curier rapid, ei imi trimit ieri proforma cu 140 lei produsul si 160 lei transportul si-mi scriu ca voi primi coletul. Azi ma gandesc sa-i contactez prin e-mail ca sa-i intreb programul de livrare. In inocenta mea eu chiar asteptam produsul, vorbisem cu o vecina sa apelez la ea dc vin cand sunt eu la serviciu... si surpriza. Acum gasesc mail de la ei ca nu mai au produsul pe stoc, ca-l primesc maine iar dar la 179 lei si ca abia maine imi proceseaza comanda dc sunt de acord cu noul pret. pai ce-i asta? Proforma respectiva nu era pentru produsul meu. Nu insemna ca am batut palma si il primesc? Nu are sens sa va spun c ape site inca le apare produsul la 140 lei. Niste nesimtiti. Nu vreau sa mai aud de comert on-line. Maine merg frumusel la Real ca in interiorul magazinului aveau studioul de balet la 200 lei acum 2 saptamani si poate la pretul asta inca nu s-a vandut. Ca nu de alta dar chiar i-am spus si Mariei ca-l va primi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Veste buna de la noi: i-a iesit negativ rezultatul copilului la HPylori, continuam deci numai tratament cu pansamente gastrice si probiotice.

Pisik ma bucur pentru tine ca ai scapat de nenorocirea asta de HP. Din pacate eu am, si deja am facut 2 ture de tratamente (cu antibioticele cunoscute cate 14 zile) si nu am scapat, imi iese in continuare la endoscopie si analize de sange si scaun. La mine se activeaza pe fondul unui stres puternic, trebuie sa ma autolinistesc ca sa evit .Se pare ca multi oameni au dar nu ii afecteaza cu nimic, in timp ce altora le face rau.

Azi mai avem o reusita: si eu si Petru am patinat pentru prima data. Acum ma dor oasele picioarelor dar cred ca maine o luam de la capat. Din fericire am gasit un batranel simpatic care mi-a dat benevol cateva indicatii la intrarea pe patinoar si am profitat din plin de ele.

Ma gandeam ce chestie: eu la 35 de ani patinez prima data, el pana la 4 ani a invatat sa skieze si va incepe si sa patineze. Si mai sunt, de exemplu eu nu auzisem de limba engleza, nu mersesem cu avionul, nu aveam calculator... ei au atatea! unde vom ajunge?

Prietena mea cea mai buna tocmai a aflat ca e insarcinata, mai au un baietel, finul meu. Asa ca o sa botez din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

REIN ma bucur ca ai venit cu vesti bune, felicitari si sotului pt reusita, si sa speram ca veti fi bine dupa tratament.
felicitari pentru finut si pt patinat, e bine si acum decat nciodata asa ca mine

TZUNA hai ca poate ai noroc si reusesti sa gasesti, succes cu pregatirile pt petrecere.

CRINA ma bucur ca ai mai intrat a ne mai spui de albinuta ta, sunt convinsa ca ii este mai bine acolo la aer curat, si poate veti reusi sa gasiti o cale sa fiti cat mai aproape de ea.

MARTA cu scuzele de igoare spun si eu acum la final LA MULTI ANI tatalui tau, sa fie sanatos si sa se bucure de nepotei.

va las acum, sunt putin euforica, rememorez momentele de anul trecut, maine pitica mea face 1 an, nici nu stiu cand a trecut timpul, sunt atat de fericita si implinita incat uneori ma intreb ce am facut eu oare sa merit asa ceva.

sa aveti o noapte linistita si sanatate multa puiutilor bolnavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Multi ani cu sanatate tuturor sarbatoritilor!

Venim si noi cu ceva vesti. Aseara am fost iar la doctor sa o vada pe Thea si sa vedem daca e cazul sau nu de antibiotic. Cica nu e cazul. N-are puroi in gat, decat un pic de rosu, n-are nimic la plamani, iar medicul a zis ca daca tot mai face febra si maine, mai vedem. Azi noapte a facut, azi inca nu. M-a luat raceala asta si pe mine, iar de dimineata m-am trezit cu niste dureri de muschi, incheieturi, cap. Ce mai, tot tacamul. Nu mai zic de tusea asta pacatoasa. Am luat un Therafluu si vad ca e mai bine. Banuiesc ca azi noapte am facut si eu febra pt ca am avut niste frisoanee... Daca asa se simte si ea... Nasoala viroza! Sper sa nu fie nevoie de antibiotic pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Ne inscriem si noi in clubul virusatilor... Am intrat cu homeopatele pe ea, vedem ce-o iesi. Mi-a facut si ea 38.6 asta noapte, azi vad ca e vioaie, desi se simte la mana ca are clar febra.

Cu Dumnezeu inainte! vedem ce-o fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

la multi ani ana, sa cresti mare si fericita, copil frumos!
la multi ani ioana, bebita de stefimic!

carmen, la multi ani fericiti ptr ziua de ieri!

martes, la multi ani tatalui tau, sa ti traiasca sanatos!

rein, nashpa, ce sa zic..nu ma asteptam, eu credeam ca e o bacterie care se transmite, stiam ca e hiperactiva pe fond nervos, dar aveam certitudinea, dupa experineta personala, ca scapi de ea dupa antibiotice. imi pare rau ptr tine, stiu cat e de greu. bine ca cel mic a scapat de asta! sa se refaca cat mai rapid!

m am uitat pe meteo si peste o saptamana abia va fi mai cald, asa ca am programat patinoar si noi. nana o sa intre cu sis', ca eu n am mai pus patine de 5 ani si nu am curaj sa cad peste ea :). dar abia astept s o vad!

laina: sanatate multa. la noi n au prea avut succes homeopatele. desi am avut speranta multa. acum tot la flyxotide si ventolin am ajuns, 10 zile de pufuri, ca n o lasa tusea deloc din noiembrie incoace.

crinuletz ce mare i maya si ce frumoasa e, asa fericita printre mielutii si oitele alea! n ai ce regreta ca ai amanat gradinita. la anul va avea deja peste 4 ani, imunitatea functioneaza dupa varsta asta, va fi mai usor cu virozele in perioada rece decat e la noi. va pup!

azinoapte a plouat cu gheata, a fost un sunet atta de ciudat, totul s a acoperit cu polei instantaneu, case, masini, strazi. bineinteles ca dimineata era patinoar. pacat ca e vant atat de puternic si nu e de stat pe strazi la alunecus...

va pup, o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mady condoleante. Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Iar voua sa va dea multa putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani sarbatoritelor din aceste zile:
Anastasia
Rianna
Ana
Sa cresteti mari si sa fiti sanatoase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

madi, condoleante! Dumnezeu s-o odihneasca in pace si voua sa va dea multa tarie ! imi pare tare rau...

la multi ani tuturor! sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!

mc de raspunsuri, am facut si trimis procura, sper sa functioneze.

sanatate bolnaveilor! si maria a inceput de ieri iar cu muuuuulti muci verzi si tuse dar n-am putut-o tine azi acasa, ca nu vrea sa stea. am trimis-o doar juma de zi( aveau o petrecere imbracati in constructori).

aia mik s-a intors cu capul in jos, dar e foarte mare, ma apuca un fel de panici(are peste 4kile 300gr la masuratori, cu marja de eroare in minus, ar iesi acu de 3.700. peste doua sapt nu vreau sa ma gandesc cat o sa aiba:( )

am uitat sa felicit si eu noile burtici! sarcina usoara si bebei sanatosi!

ma duc iar la bucatareala, ca fac trebile in reprize

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

STEFIMIC- La multi ani bebelinei mici! Ce frumos ca aniverseaza deja un anisor....Nu am avut curaj pana acum dar era bine ca si bebele nostru al 2-lea sa fi avut deja un anisor. Asta este... sanatosi sa fim cu totii ca vor creste copilasii.

ANAMANA- poate bebele grasunel nu mai sta inca 2 saptamani si iese zilele astea ca sa nu se ingrase prea mult. Cred ca iti este greu mai ales acum la final. Multa sanatate si nastere usoara.

Eu sunt la lucru dar am putini copii ca sunt virusati iar Maria e la gradi si e f incantata ca fac in fiecare zi martisoare. iri au pictat biscuiti sub forme de animale si apoi dna i-a dat cu lac. Sunt asa simpatici....

Mergi la inceput