Albinute& bondari de mar-apr ' 07 (155)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Mady, imi pare nespus de rau, sper sa va sprijiniti una pe alta cu surorile, e bine ca le ai, gandeste-te si la bebe din burtica si asa poate vei reusi sa faci totul mai usor de trecut.
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Suntem si noi mai bine, azi am facut endoscopia, nu s-a facut cu anestezie generala, i-a pus doar in gat putin anestezic cu spray. Eu nu am vazut nimic, mi l-au luat si l-au vazut repede, cred ca nici el nu si-a dat seama ce i se intampla. Cand a iesit a mai plans putin dar i-a trecut si mi-a spus ca o tanti de acolo care l-a tinut i-a spus la sfarsit 'sa stii ca imi pare tare rau ca te-am chinuit asa'. E asa simpatic cand spune asta, cu ton alintat.

Se pare ca are gastrita cu reflux, refluxul asta e o complicatie a gastritei si din cauza asta avea varsaturi uneori si laringite dese. Sper sa se rareasca laringitele.
Maine primim rezultatul biopsiei sa vedem daca are HPylori acolo. Daca e pozitiv avem reteta de 2 antibiotice (varianta naspa). Daca iese negativ continuam 6 saptamani cu diverse pansamente gastrice si probiotice sa treaca gastrita.

Tati a iesit si el din spital, a avut o pneumonie, a raspuns bine la tratament si, s-a lasat de fumat.

La multi ani sarbatoritilor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna.

mady iti doresc multa putere.

la bolnavi si bolnaviori le doresc multa sanatate si celor care au grija de ei le doresc muuuult caaaalm si muuulta rabdare!!

rein ce ma bucur ca sotul tau s-a lasat de fumat. sotul meu NU VREA!!! sper sa nu faca pneumonie ca sa trebuiasca sa se lase ...

La multi ani albinutelor noastre de azi Anastasia si Alexia!!

noi suntem bine. matei merge la gradi. mai baga cate o tuse mica asa, dar nimic grav. luni si marti a trebuit sa stea cu tanti de la ora 16 pana la 22 cand am ajuns eu acasa. am avut emotii pt ca el seara este f agitat dc eu nu sunt. am discutat cu el inainte si l-am rugat sa fie cuminte, sa o asculte pe tanti, sa se imbrace in pijama pana ajung eu. asa de cuminte a fost ca pana am ajuns eu s-a si culcat. dimineata l-am laudat ca este un baietel mare si ascultator si este f mandru de el.

inca nu stim ce cadou sa-i facem de ziua lui ... ne mai gandim. dc ar fi dupa el ar primi numai masinute, trenulete, etc. pana la urma cred ca asta ii vom lua: inca o masinuta si poate o enciclopedie ilustrata.

cam atat de la noi.

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Mady, condoleante !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Multumim frumos de urari !
La 4 ani raportam 13,5 kg ,100 cm , energie cat cuprinde si,de ieri, mucisori !
sunt singura cu copiii acasa asa ca mai greu cu timpul.
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MADY- cum mai esti?

LA MULTI ANI,SARBATORITILOR!

REIN- imi pare f rau pentru refluxul vostru. E o boala grea desi nu grava pentru un copil. Sper sa gasiti remediile potrivite.

MARIA- e bine. Nu o mai doare burta.... Capul cica a durut-o o data azi la gradi dar pentru putin timp si pentru ca a lasat dna televizorul deschis zice ea. Din pacate cum nu am invatat-o sa se uite la desene animate ne mai face chestii de astea si dc nu-i place ce este, adica i se par ei violente plange ca o doare capul. Acum eu ce sa cred? Cand o doare capul si cand o deranjeaza ceva doar? Complicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Hai sa va spun si eu dimensiunile lui Mark la 4 ani...113 cm si 23 kg.
Andreea la 2 ani si 3 luni are 13 kg si 90cm.

Mada,mami de Mark si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Mady, condoleante! SA va dea Dumnezeu alinare sufletului, sa te gandesti tot timpul la bebe din burtica si la Razvi, de la ei sa-ti tragi putere sa mergi mai departe! Te imbartisez strans!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Mady condoleante!
Dumnezeu sa o odihneasca pe mama ta si de acolo de sus sa va apere si sa va protejeze!
Putere multa iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani Mark (cu intaziere mare)
La Multi Ani Anastasia si Alexia!

Sa fie sanatosi si sa va aducaa cele mai frumoase bucurii!

De la noi ... ce sa zic ... parca sunt mai bine un picut .... inca mai tusesc amandoi dar parca nu asa de rau.

Mergi la inceput