Albinute& bondari de mar-apr ' 07 (155)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Of doamne, ce fel e viata asta! Pe de o parte primesti, pe de alta parte ti se ia. Mady, condoleante, multa putere iti doresc sa faci fata la tot ce urmeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MADY- nu am cuvinte. Imi pare atat de rau pentru mama ta.... Dumnezeu sa o ierte! Condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

La multi ani Mark!, pentru ieri.
La multi ani Anastasia si Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Dumnezeu sa o ierte pe d-na Silvia.

Mady...as minti sa spun ca stiu prin ce treci,nu stiu,dar iti pot spune ca mama ta e acum in cer si va vegheaza si ar fi fericita sa te vada fericita.Ai grija de tine,de bebe din burtica si de Razvan..Ai curaj si putere sa-i spui mamei "la revedere" si sa mergi mai departe alaturi de copiii tai.Sunt sigura ca si ea tot asa ti-ar fi spus.Sunt alaturi de tine si te mbratisez strans de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Uf,intrasem pt ceva,dar am dat de vestea cu Mady...un moment foarte greu care sper din suflet sa il treci cu bine.Copii sunt cei care te fac sa mergi mai departe,desi in momentele alea nu gasesti alinare in nimic.Te pup cu drag.

Va multumesc din suflet pentru urari.Doresc si eu la toti copii sanatate si mult noroc in viata.I-am facut ziua lui Mark la gradinita,unde s-au distrat de milioane.L-am adus pe Sportacus si credeti-ma a meritat toti banii.

In rest copii sunt bine.Pana acum am scapat de raceli,si sper sa o tinem tot asa.Cu Mark am in continuare probleme cu pishu in pat noaptea...probabil o sa ma mai tina cativa ani,sunt sigura...
De Andreea nici n-am ce sa va spun...dupa parerea mea,este un copil perfect...mananca singura,se incalta singura,nu mai are pampers de la 1 an jumate,nu e bolnavicioasa,manaca f bine...chiar nu am probleme cu ea.

Multa sanatate pt toti copilasii.
La multi ani pentru toti bondarii si toate albinutele.Va pupam tare!!!

Mada,mami de Mark si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

la multi ani micutilor mark si anastasia! sa cresteti mari, fericiti si iubiti!

Mergi la inceput

mady, condoleante! sper sa te incarci cu putere multa acum. timpul o sa te mai aline, oricat de mult iti va lipsi mama. te imbratisez strans si ma rog sa fii tare.

Mergi la inceput

am vrut sa intru azi, cu veselie, la serbarea anastasiei. imi pare atat de rau de suferinta dragei noastre mady...

noi am jucat din 2 in 2 in iarna asta, adica nora mea, la 2 saptamani, o viroza. uneori cu complicatii, alteori mai usoara. a facut si intoleranta la augmentin, se pare ca nu va mai putea lua antibiotic decat injectabil. ceea ce ne doare tare...

in rest, a crescut, are 110cm, 16 kile de care nu trece din motive de lipsa apetit la viroza, diaree etc. are, in sfarsit, parul lung, dupa cum remarca si kit, sint in sfarsit multumita :)
e isteata, alintata, timida. excesiv de dependenta de mama sa. dar vesela si orietenoasa, daca i fac bine introducerea in mediul de joaca.
la gradi, atat cat a mai ajuns, e fericita in sfarsit. abia asteapta sa se faca bine, sa se reintoarca.

azi i am luat si cadoul de ziua ei, o cursa ptr iubitul ei zuzu, niste hainute...as mai vrea un puzzle mai complex si un joc, ceva, ptr varsta ei. mai studiez pe net.

eu, relativ bine. cam necajita din pricina racelilor astora, cam satula de stat in casa cu nana...pana si sambata stam in casa, ca pe ea o apuca taman joi-vineri viroza. cad in depresie in curand, mult nu mai am.

n am mai intrat, am fost tare amarata cu tata. nu s a simtit bine, a suferit destul de mult. inca nu e restabilit complet si simt o mare apasare din cauza zilelor atat de proaste pe care le are. e permanent ametit, nu poate iesi din casa, starea lui nu prea buna i a afectat tot stilul de viata iar pe mama a blocat o, cumva, langa el. noroc ca e iubitor de lectura si si petrece orele citind, pacat ca n am mai mult timp sa mi impartaseasca din tot ce citeste...

cam asta e.

o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mady imi pare rau sa stiu ca si tu esti nevoita sa treci prin asa ceva mult prea devreme.Sunt alaturi de tine si daca te pot ajuta cu ceva e suficient sa spui.
Trebuie sa fii puternica si sa lupti cu durerea din tine de dragul copiilor,ei sunt ratiunea ta de a merge mai departe,.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput