Albinute& bondari de mar-apr ' 07 (155)
Raspunsuri - Pagina 6
elyanne spune:
La muuuuuulti ani, Mark!!! Sa cresti mare si sanatos!
Multa sanatate bolnaviorilor. Sa treaca repede
stefimic spune:
LA MULTI ANI! MARK!
Sa cresti mare, sanatos si voios!
bai fetelor cati copii si parinti bolnavi, vorba lui TZUNA, anul asta mai rau ca niciodata si la noi.
GABY sanatate multa si sa speram ca scapati cat mai repede.
MARTA sper sa ramaneti ok pana la botez si sa va distrati linistiti.
BIANCA sper sa fie totul bine si sa-si fi revenit singur, bafta multa.
REIN sanatate multa va doresc si sa treceti cu bine peste toate.
bravo mamicilor care mai au timp si chef sa prajitureasca si sa faca mininatii in bucatarie, toata stima dar eu am comandat de la cofetarie si asa voi face si la STEFI.
Noi am petrecut frumos sambata la turta IOANEI, ea a fost cam dependenta de mine dar in rest ne chinuie dintii.
am ales fardurile, clama de par si cheile de la masina, nu stiu ce o insemna dar vom vedea.
o sa pun si poze dar cred ca o data cu cele ale lui STEFI.
sa aveti o noapte linistita si fara probleme, va pup pe toate.
Rebiana27 spune:
La multi ani MARK!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
elpower spune:
Multi ani cu sanatate si fericire, MARK!
Thea tot cu febra. Tot pe antitermice deocamdata. O mai las o zi si apoi, daca mai face tot febra mare si des, schimbam. Acum parca face mai rar si parca nu ajunge peste 39. Totusi ieri m-am speriat ca a facut 39.7, dar a cedat la antitermic. Tuseste si in somn si nici nu respira bine din cauza nasucului infundat. Eu sper sa nu se agraveze, totusi. Nu stiu ce sa zic. Am zis sa merg pe mana dr, dar e din ce in ce mai greu sa o vad asa. Rezist macar inca o zi, totusi.
La noi e dezastru cu bolile astea. Jumatate din clase la scoala, nu stiu ce gradinita particulara inchisa, la fie-mea la gradi inca nu stiu cum e, dar banuiesc. Parca iarna asta s-a intors cu toti virusii si ceva in plus.
De prajiturit eu nu ma incumet. Sunt antitalent. Ziua ei cred ca o vom face, pana la urma la MC Donalds cu cativa copilasi. Acum, daca nu strangem 6, platim ca pt 6 si terminam povestea. Sper sa fie de acord.
martutza spune:
La multi ani Anastasia
La multi ani Alexia
sa fiti sanatoase,norocoase si descurcarete.
roxanici spune:
imi pare rau sa fiu mesagerul pt asa o veste: mama lui Mady nu mai e printre noi.
condoleante Mady.
ane2200 spune:
Mady, condoleante. Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste perioada asta. Sunt cu gandul alaturi de tine.
stefimic spune:
LA MULTI ANI!ALEXIA!
LA MULTI ANI! ANASTASIA!
Sa cresteti mari si sanatoase, cu multe bucurii in viata!
stefimic spune:
Mady condoloeante si multa putere sa poti merge mai departe.
Te rog sa te gandesti la cei doi puiuti ai tai si sa ai incredere ca mama ta e alaturi de DUMNEZEU.