Albinute& bondari de mar-apr ' 07 (155)
Raspunsuri - Pagina 4
rein spune:
Acum se simte bine Petru, mananca cu mare pofta mancare de regim, ia tratamentul cuminte si miercuri l-am programat dimineata la endoscopie la Grigore. Se face cu anestezie generala.
Sa vedem.
Siuta, mi s-a spus in spital ca multi copii care au facut rotavirus aveau vaccinul rotarix. Insa acesta nu acopera toate tulpinile si copilul se poate imbolnavi, chiar de mai multe ori cu alta tulpina de fiecare data.
anamana123 spune:
intrebare intrebatoare:
stie cineva dc pt instrainarea unui bun comun ambii soti tre sa fie prezenti la notar? se poate face si prin procura??? ne vindem un teren in otopeni si io n-am cum sa ajung... sau putem face procura si pt altcineva, (mi-e teama ca pleaca vio si io nasc fara tata:D )
scuze ca intru pe fuga
rox, da, ne vedem cu gabdyd; si-au luat casa langa noi (ma rog, aceeasi comuna, 7 min cu masina)
sanatate bolnaviorilor!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
tzuna spune:
ANAMANA 123 Cu procura notariala puteti vinde si cumpara cam orice fara sa fiti de fata. Stiu de la orele de legislatie (sper ca nu s-a mai schimbat nimic)ca numai pentru casatorie trebuie sa fii musai prezent. Succes!
Eu am o dilema citind despre toti virusii posibili: sa o duc pe gaza sapt asta la gradi sau nu? Ea e sanatoasa acum nu stiu restul insa si duminica ii facem petrecerea. parca nu as vrea sa o ratam.
Si inca ce va. Stiti ceva de vaccinul de 4 ani. cica s-ar face unul. E obligatoriu sau optional si dc e obligatoriu ce este? eu voi intreba dr care mai vine pe la gradinita Mariei dc o vad ca medicul ei de familie lipseste cu desavarsire pana in aprilie.
tzuna spune:
4 ani DTPa (rapel 2) Vaccinare antidifterica, antitetanica / antipertusis
deci asta ar fi oblogatoriu la 4 ani. L-ati facut, v-ati interesat?
arissa spune:
Frumoasa zumzaiala! Insa imi pare rau sa aud de bolnaviori, multa sanatate!
Tot mi se pare departe ziua cand va implini 4 ani, dar acum ca va aud pe voi, realizez ca mai e asa putin...Cadou...as vrea sa-i luam o bicicleta. Vom avea tort la gradi, cu siguranta, acasa nu stiu ce/daca vom face ceva, n-am planificat nimic, daca in mintea mea mai era muuult pana atunci. Maya vrea tort in forma de elefant...sau o pisicuta mai mare, nu prea e ea hotarata. Interesanta metoda aceea de transfer pe tort, Roxi, as putea sa incerc sa fac un elefant.
Marta, la tortul de sarbatori am facut decoratiunile din pasta de lapte praf, cea mai simpla pentru decoratiuni. Am amestecat o lingura de miere cu lapte praf Raraul (nu are zahar si merge mai bine la decoratiuni) pana s-a facut o pasta asemanatoare cu plastilina. Daca e prea moale mai adaugi lapte praf, daca e prea tare, putina miere. Pentru clopotei, am acoperit un clopotel adevarat cu folie alimentara si l-am imbracat in pasta, am facut o taietura la mijloc sa obtin doua jumatati si le-am lasat sa se usuce pe clopotel. Am folosit colorant alimentar pentru pictat. Pentru stelute, forme din seturile Mayei, m-au ajutat de multe ori.
Se mai poate folosi si www.culinar.ro/forum/continut/Tehnici-ustensile-ingrediente/13878/Pasta-de-zahar/" target="_blank">pasta de zahar pentru a modela diverse, doar ca nu pot fi puse pe frisca, se topesc.
Maya a facut azi pe ea la gradi, ceea ce nu s-a mai intamplat de foarta multa vreme. Am intrebat-o de ce, mi-a spus ca a vrut sa faca pisu ca baietii. Doar ca a uitat sa dea jos pantalonii
Mergem la baita, o seara frumoasa!
ioanaradu spune:
arissa eu stiu ca tu esti experta ... deci mie pasta aia de zahar mi-a iesit ... nisipoasa. nu s-a topit zaharul ala pudra si pace. am reusit sa intind foaie, am imbracat o praji cu ea ... dar nu era ... profi.
Krissy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Siuta Of , imi pare tare rau de copii bolnaviori ! Cand am citit post-ul lui Rein mai ca ma gandesc sa ii fac rotarixul lui Toma . |
Andreea, eu i-am facut Sophiei Rotarix-ul asa cum e prescris aici - la 2, 4 si 6 saptamani, cu speranta ca va fi eficient, dar la noi din pacate s-a dovedit a fi apa de ploaie. Intre 1 1/2-2 ani mi-a facut Sophia intr-o veselie, multumita gradinitei, enterocolite ("stomach flu") cu rotavirus. Si virusus acesta, ca si cel de gripa, are atatea radacini si variante, incat sansele sunt foarte mici sa fie eficace.
Multa sanatate la bolnaviori, vai ce multi aveti copilasii bolnavi... Noi doar ne luptam cu iarna grea (28 cm peste noapte), eu am ajuns si in santz azi dimineata in drum spre serviciu.
Toate cele bune,
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 14+ cu
PS: editez ca am uitat sa va dau un link al cofetariei de unde imi comand eu torturile in fiecare an, poate va ajuta la idei de decorare: http://sweetdreamsweb.com/kids%20birthday/Kids%20Birthday%201.html. Sophia a "comandat" tort cu printese, asa ca probabil va fi R381 (primul pe a 3a pagina).
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
BiancaM spune:
Ultimele vesti de la noi, Amalia are infectie la o ureche. Deocamdata doar amortim urechea cu analgezic picaturi si lasam organismul sa lupte;speram sa si faca fata la cate raceli au trecut peste ea in astea 2 luni.
Cel mai rau din toate astea e ca in aprilie nu cred sa-l pot duce pe Andrei sa-i faca stetoscopia la rinichi/vezica sa vedem daca s-a redus refluxul. Nu prea vad cum sa-l tin sanatos tun in conditiile de fata.
Noapte buna tuturor!!
Kitty spune:
La multi ani, Mark-Alexandru!!
Sa cresti mare si sanatos ca frumos esti!!
Ma bucur foarte mult de zumzaiala voastra si promit sa vin si eu, dar sunt intr-o perioada foarte incarcata, am de finalizat ceva la job, pe sfarsitul saptamanii, ceva ce ma solicita foarte mult, e de fapt o instruire in care trebuie sa prezint un material, dar nu in forma clasica, ci un soi de joc de rol, asa ca fac scenarii, ma stresez, dar imi place .
Iar acasa...facem martisoare din pasta fimo, o sa va arat, dar deocamdata lucram intens cu Raul, aproape ca nu mai facem altceva.
Va doresc sanatate..imi pare rau pentru toate problemele despre care citesc ca le aveti..
ralualexandrei spune:
La multi ani Mark Alexandru!!!!
Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!