Ian-Feb2011-Bv Monika,! Hai Yasmi, Vas, Ziki!(195)
Raspunsuri - Pagina 7
maimutzica10 spune:
anka-maria, din cate stiu eu, n-ar trebui sa mulgi tot, cat sa detensionezi sanul; ca daca il stimulezi mult, o sa produca in continuare la foc continuu...
tunde, sanatate multa buburuzei si multa rabdare !!
sherbi, noi prematuri fiind, avem unda verde la 1 luna pt iesit afara.
FELICITARI MONIKA !!!!!!!!!!!!!!
sa ajungeti repede acasa amandoua!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 gata am pus poze, ultimele sunt de azi, mau suparat si i am pus pe burta, de ciuda au adormit mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
SCUMPI RAU...CA DE OBICEI

Ce bine de voi..ati crescut mari
NU AVETI COLICI

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!
maimutzica10 spune:
a salvat careva reteta de paine a lui Shines? ca sa n-o mai scrie o data biata de ea..
mai ai, draguto, ceva fire de par in cap? nu de alta, sa ai ce coafa la botez! 
(sper ca nu te superi; asta e cea mai mare temere a mea, de cand te-am auzit ca in general dupa nastere pica parul, ca io si asa am 3 fire de toate...)
think pink
maimutzica10 spune:
aah, si inca ceva: am un umidificator imprumutat: cu abur rece si ultrasunete; inchid usa la camera, il pun in functiune, zici ca e vezuviu, lupta el vreo 2 - 3 ore, il alimentez intre timp si cand ma uit a crescut umiditatea cu 4 - 5 %, niciodata nu trecem de 25% si cica intervalul de confort e 35-50%; voi ce dispozitive aveti?? ca mi se pare ca tot timpul are nasul infundat micuta mea.
think pink
mirela2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui florintunde
SCUMPI RAU...CA DE OBICEI ![]() ![]() ![]() Ce bine de voi..ati crescut mari NU AVETI COLICI ![]() ![]() Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004 ![]() iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot! |
sarumana
acum cresteti si voi

mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
Mayane spune:
Fetele, a trebuit sa-mi sterg din pozele vechi sa va pun altele noi. Nu mai avem loc in album 
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
Shines spune:
| citat din mesajul lui maimutzica10 a salvat careva reteta de paine a lui Shines? ca sa n-o mai scrie o data biata de ea.. mai ai, draguto, ceva fire de par in cap? nu de alta, sa ai ce coafa la botez! ![]() (sper ca nu te superi; asta e cea mai mare temere a mea, de cand te-am auzit ca in general dupa nastere pica parul, ca io si asa am 3 fire de toate...)Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) think pink |
ee..mai am ceva acolo
acu sta cu o masca pe cap de o ora..ca am facut un orez cu legume si am uitat sa ma spal..da macar asta face bine.
voua nu va cade parul ? mie ca la balamuc dupa nastere..tot astept sa inceteze

la paine pun asa : jumate kil faina (jumate de punga,nu stiu exact gramaju)..pun sare si amestec cu faina.
drojdia proaspata(jumatate de pachetel) o frec cu apa caldutza pana se dizolva si pun acolo in mijloc la faina..mai adaug un ou,50 ml ulei,50 lapte (nu le masor sincer,pun la ochi)..framant si pe parcurs mai pun apa sa se framante bine..aluatul il smotococesc acolo pana nu se mai lipeste pe maini,cica atunci e gata(asa zicea bunica)..las la crescut pana vad ca s-a dublat maglavaiztu..si pun la tava. ung tava cu untura si presar faina,iese coaja foarte moale si buna.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
missmj spune:

Felicitari monika

Hai vas

Hai ziki

Hai bb_yasmi

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
Shines spune:
| citat din mesajul lui Mayane Fetele, a trebuit sa-mi sterg din pozele vechi sa va pun altele noi. Nu mai avem loc in album ![]() "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas Bebe |
am mai sters din ale mele

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Foxy-le spune:
salutare.
FELICITARI MONIKA!!
SA-TI TRAIASCA BEBELU SI SA FIE CUMINTE SI PAPACIOS!
hai bb_yasmi
hai vas 
hai ziki
Ce mai faceti fetele? mamici full time, da?
Noi suntem super grasuni-i-am iesit din grafice lu' tanti asistenta!
Are Kristian al meu 6,5kg deja si 59 cm. Ma rupe de spate cand il plimb
. Asta e! Sunt niste dulci cei ce au inceput sa scoata sunete de gangurit,nu?
Cu tatele si eu stau destul de rau-ma cam dor,in continuare.
La mine a facut bubitze doar pe fata si gat - asta mi-a zis ca-s de la lapte. il spal si eu cu musetel si apa curata.
Va pup fetelor, aveti grija de voi. 
ma duc sa mai pun poze.
mami fericita de KRISTIAN