Ian-Feb2011-Bv Monika,! Hai Yasmi, Vas, Ziki!(195)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

pfuai de mine...am uitat ca am vopsea in cap..ma duc sa vad daca mai am par

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bv monica!!!!! bine ai venit bb luiza!!
fetelor dar ei la eco ultima data nu i a spus ca bebelina e mai mare???? offff ce iti e si cu masuratorile astea.....sunt tare curioasa si la mine maine....

va multumesc frumos pt galerie!!! mai suntem doar eu, vas si ziki????

missmj....eheee....stiu cum e cu odhna dupa...ca sunt la bb 2...

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maine e marea intalnire!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

roxx ai PM

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Roxx;pe tot corpul..asa ff marunte..o spal cu musetel deseara..

am luat bonnisan si espumisan...
sper sa mearga
doarme 10 min urla,o luam de la inceput...
si i-am dat deja espumisan inainte de tzitzi

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Sherbi..si Eduard avea asa galben in loc de alb la ochisori..arata ca un mic elian saracu dupa ce ca era mititel..dar mi-a zis dr ca nu e prob si trece..cam in 3 sapt si-a revenit, nu te ingrijora.

Gabi..pai am sunat dr (nu pe cel cu care am nascut adevarul,am descoperit ca avem un ginecolog destul de bun, neam cu al meu barbat..dar el nu stia,sau nu tinea minte...el stie)..i-am explicat cum arata si mi-a zis ori sa merg acolo sa curete zona ori sa curat eu acasa , sa dezinfectez bine si sa pun antibiotic. a fost mai convenabil pentru mine ca suport altfel durerea daca mi-o provoc singura. de ieri dimineata am pus si deja arata mai bine,s-a tras chestia aia galnena si nici asa rosie nu mai e zona,doar durere mai e.
oricum, a zis ca sunt frecvente problemele astea si nu prea e mare lucru de facut,unguente aplicate si eventual gheata.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

TUNDE, mai scriu o data ce ne-a invatat pe noi dr (si am rezolvat bubitele in 2 zile) - 2 linguri amidon in apa de baie, iar la apa cu care clatesti adaugi bicarbonat de sodiu (proportia: o lingurita la 1 litru de apa). Poate iti este de folos pe viitor.
Pupici pt mamica obosita si fetita colicioasa

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

TUNDE, mai scriu o data ce ne-a invatat pe noi dr (si am rezolvat bubitele in 2 zile) - 2 linguri amidon in apa de baie, iar la apa cu care clatesti adaugi bicarbonat de sodiu (proportia: o lingurita la 1 litru de apa). Poate iti este de folos pe viitor.
Pupici pt mamica obosita si fetita colicioasa

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

MULTUMESC

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

bun venit bebe Luiza, sa cresti mare si sanatoasa

vad ca vb de botez, de vaccinuri
pe 5 botezam si noi, dar foarte restrans
vaccinuri....mergem pe cele de la stat.....as ajunge la sapa de lemn cu cele cumparate

in rest...imi pare rau ca aveti colici, noi suntem ok
cu falcute, cu bulanashe
pun poze

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

gata am pus poze, ultimele sunt de azi, mau suparat si i am pus pe burta, de ciuda au adormit

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

madalina_m, e bine ca vine acasa la 1 luna pediatrul; la mine nici gand, ziceai ca i-am propus sa se prostitueze cand am sunat-o si i-am spus "e prematur, se poate face controlul acasa la o luna, contra cost, bineinteles?" imi zice "aaaaa, nuuuuu, in nici un caz!" (iritata); ps: cabinetul e vis-a-vis. mi-a spus sa o cantaresc si sa-i zic la telefon cat are; de la matusa-mea (tot pediatra, dar in medias) stiu ca tre sa masoare circumferinta capului, kilele, sa mai verifice din reflexe.
si eu ii pun muzica in surdina, caut pe youtube tot felul de melodii, in special muzica clasica mai linistita, o sa fac si niste cd-uri, da' nu mai apuc...

lorich, misto info cu servetelele de ochi, ms! flexezi picioarele pe burtica sau in lateralele burticii?

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput