Ian-Feb2011-Bv Monika,! Hai Yasmi, Vas, Ziki!(195)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

mai ziki, esti criminala...eu te vreau gravidutza in continuare, ca tare haioasa mai esti. sigur ti se trage sangerarea de la control. cred ca a incercat dr. sa stimuleze un pic colul.
hai ca se apropie...vineeee, vineee

vas, la mine invers. eu n-am ramas deloc cu burta, si totusi o amica nu ma credea ca am nascut[alcool. daca-ati mai pomenit?

lorich, sa stii ca am admirat fifitza ta si tare mi-as dori-o de nora. am gip si casa cu etaj, ce zici?

yasmi, esti pe ultima suta. bafta maine sa iasa treaba treaba si sa prinda happydurala.

anka, acomodare placuta si usoara iti doresc.

eu sunt un pic ingrijorata. bb are un icter pronuntat si mi-e ciuda sa-l vad asa galben, pana si albul ochilor e super galben. arata tare ciudatel. plus ca am descoperit dupa una din urechiuse un ciot de os. stiti vreun medic pediatru super bun, celebru, ca vreau o parere super ultra avizata.
in rest, e cumintel. am dat si eu baby gripe water, cu extract de marar, insa uitandu-ma pe continut, e plin de parabeni.
am luat infacol, sa iau si protectis?

vaccin, eu am facut de farma la david. cred ca la fel voi face si cu marc. mai ales ca maternitatea unde am nascut ofera preturi avantajoase la infarix.

intrebare: la cate zile ati scos piticii la aer?

Violeta, mami fericita de david alexandru (23.03.2007) si marc ioan (11.02.2011)

poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele ? Eu am dormit cam mult azi, sunt chiauna ,parca mi-e somn incontinuu.
monika te , asteptam vesti bune, si sa iesi cat mai repede din spital !
roxx painea mi-a iesit super ! opaaaaa ati redevenit oameni normali in ale , bravo, abia astept si eu
vas revino-ti , nu te mai stresa, fii optimista,mai e putin si te intalnesti cu bebe !
yasmi odihneste-te acum cat mai ai timp ca nu mai ai mult !
simo sper sa nu fie nimic grav la operatie, cand te mai duci la control ?
lucia mie dr mi-a spus ca singura diferenta intre vaccinurile de la stat si cele straine , este faptul ca cel gratuit are 2 intepaturi,iar cel cumparat, doar una. eu merg pe varianta de la stat. Si eu ma duc la controlul de 6 sap miercuri, si abia astept sa imi spuna ca am unda verde pt .are sotul o sticla de vin rosu pastrata pt marele eveniment
Opaaa, s-a trezit piticotul !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

A nascut Monikaaaa!!!! la ora 12

bebelina are 3060..apgar 9..nu mai tin minte cm ca m-am emotionat rau pentru mine Monika a fost mai speciala inca de la inceput si am stat cu sufletul la gura..am si bocit

aaa..toate sunteti speciale..nu va suparati

BINE AI VENIT PE LUME BEBE LUIZA! SA AI O VIATA MINUNATA ALATURI DE PARINTII TAI MINUNATI!
un buchet imens de flori pentru mamica curajoasa!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

A NASCUT MONIKA_BT LA ORA 12.SUNT BINE AMANDOUA,BEBE ARE 3060 , APGAR 9.

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

OOOOOOOOO, MONIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVA!!! SA-TI TREAIASCA SANATOASA BEBELINA!!!!!

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

WOW!!! FELICITARI MONIKA!!! SA FII FERICITA SI SANATOASA !! BEBE LUIZA SA AIBA O VIATA MINUNATA!!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Acu sa va zic si despre mine:
Am ajuns ieri acasa...suntem bine si eu si Medeea.
Multumesc tuturor pt motate si incurajari.Am citit din urma dar nu in totalitate.
Va rog sa modificati in listuta nastere la 40 sapt,50 cm.
Bebita mea e o scumpica...ca de...doar e a mea...,incercam sa ne obisnuim una cu cealalta,sunt singurica cu ea ca tati are liber de luni.

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

SHINES, nu mai zgimboi tu operatia, mama! Probabil ca sunt fire de par care nu mai stiu sa iasa... dar du-te la doctor pt rutina, nu te opereaza nimeni! (zise curajoasa care acum 5 zile cind era la urgente cu criza de fiere-pancreas-ficat jelea toata c-a facut ocluzie intestinala, ca nu i-a pus doctorul matele la loc cum trebuie...)

ROXX, ce ma bucur ca esti incintata de Bobe... sper sa ramina pe pozitii sa nu te dezamageasca. Ma simt utila, asa...

SHERBI, apropo de casa cu etaj... voiam de mult sa-ti spun ca imi place f mult peretele tau-biblioteca alb... era intr-o poza cu tine, baiatul si bradul... e de lemn sau de rigips? L-ai facut de designer?
Cu puiul... nu te ingrijora... sigur n-are nimic... Eu o data cind avea Ioana 7 luni si nu minca nimic-nimic de 3 zile, fara alte simptome si dr Bobe era la o conferinta in alta tara, m-am dus la Ana Culcer la cabinet... nu e mare lux ca-n alte parti dar cica e ffff buna. De asemenea, prof. dr. Stoichitoiu de la Polizu e bine cotata.

Eu... vaca, asa cum ma stiti. Azi-noapte la 2 mi s-a facut foame (dupa 14 zile de greaaaaaaaata). Si, cum mi-era lene sa cobor la bucatarie, am cotrobait prin camera si-am gasit o mega-ciocolata. Si o bucata, o bucata, o bucata, gata, o singura bucata si gata! Hai, inca una. Si una. Ultima. Am mincat-o pe toata. Si nema, adio somn. Am alaptat copilul si m-am pus pe citit. Herman Hesse. De la 2 la 4. Apoi, a venit somnicul... caldut, bun, linistitor... Numai ca ciocolata trecuse la Ilinca! Asa ca de la 4 la 8 dans de voie! Asa. Acum doarme, dar eu nu dorm niciodata ziua, sunt ciufuta rau cu somnul, plus ca o am si pe Ioana de crescut (ea e la gradi d ela 8 la 12 numai, deci trebuie sa fac mincare, sa-i dau din astea).

Pup,
Gabi, Ioana si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Felicitari Monica!Bine ai venit BB LUIZA!Sa fie intr-un ceas bun!!!!

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

aaa..si felicitari speciale pentru tati de Luiza..care cica a fost suuuuuper emotionat

Felicitari tati de Luiza! Sa va traiasca printesa,sa fiti sanatosi! sa ai grija de fete,sa le rasfeti

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput