Ian-Feb2011-Bv Monika,! Hai Yasmi, Vas, Ziki!(195)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Fetelor, am tras o sperietura ! s-a trezit sotul sa manance sa plece la munca...i-am pus masa, si intre timp il auzeam cum se plange ca ii vine sa vomite,nu prea l-am bagat in seama...cand il aud ca imi zice sa opresc aragazul, ca vomita, ma uit la el....alb ca varul, buzele erau si ele albe -vinetii , si statea asa blegit...eu tipam la el :"ce ai dane???!!!", el ca un pisoi..."mi-e rau"...i-am facut repede o apa cu zahar, cand il aud ca el vrea in pat...va dati seama ca mi-era frica sa il las sa mearga singur, poate cadea, ca si-asa era lesinat rau.il ajut sa mearga in pat, copilul plangea in patut la el...sun la salvare, nu raspunde nimeni, mai incerc, tot asa,nu raspundea nimeni.sun vecina sa vina sa stea cu copilul putin, nu raspunde...Doamneeeeee...pana la urma il vad pe sot cum i se mai inrosesc si lui buzele si zice ca se simte mai bine. mai fetelor, nu am mai vazut asa ceva....era alb ca varul...m-am speriat tare.el zicea aseara ca parca l-a luat raceala, a luat paracetamol sinus la 6 ore...e la munca acum, stau cu gandul numai la el, i-am zis sa isi ia calciu.
mirela super motaneii, din ce in ce mai frumosi
mayane o sa sterg si eu din pozele vechi...trebuie sa facem loc la bebeloi !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

eu propun asa : ori facem alt cont cu poze numa pentru bebei si asta il pastram pentru poze cu noi..ca deh,ne-om face si noi miss..
ori il pastram numa pe asta si stergem ce e cu noi..sau actualizam mereu..adica adaugam poze noi si stergem vechi..ce ziceti ?

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Carmen..pune-l sa faca niste analize neaparat sa vada cum sta cu anemia.
si sa isi ia tensiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

eu tot timpul am pus poze noi si am sters cele vechi ...

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

SHERBI si piciu' meu a fost galben ca un chinez`3 sapt. Nu mai stiam ce sa fac ca sa ii treaca mai repede, dar si dr, si fetele de aici, si alte cunostiinte mi-au zis sa stau linistita. Copilul tb ff bine alimentat ca sa elimine prin excremente bilirubina - substanta din corpul lor vinovata de icter. Alaptarea cu LM intretine icterul, pentru ca noi le dam hormoni pe care ei se chinuie sa ii asimileze si va trece un pic mai greu, dar asta nu e motiv sa nu alaptezi. Cam la 3 sapt - o luna va trebui sa ii treaca. Poti sa ii mai dai intre mese cate 10ml apa ca sa elimine mai repde, daca vrea. Al meu se stramba la apa de zici ca e otrava.
De iesit afara, in maternitate ne-a zis ca dupa 10 zile daca sunt + grade, nu bate vantul si nu e ceata. In conditiile astea noi nu am iesit decat de 2 ori afara, dar am iesit in fiecare zi pe balcon.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

SHERBI, si noi tot de la o luna am avut voie sa iesim, fiind si vremea asta nasoala...Dar sa nu fie mai putin de -7 grade (eu nu am iesit deloc la sub zero!), sa nu fie vant sau ceata.

MAIMUTICA, flexezi piciorusele pe burtica, amandoua de cateva ori si tii apasat usor cateva secunde, apoi unul cate unul (bicicleta). Prinzi de sub genunchi cu trei degete dedesubt (degetul mic, inelarul si mijlociul), iar aratatorul si degetul mare formeaza ca un semicerc in jurul genunchiului (degetul mare jos si aratatorul sus). Nu stiu daca am fost explicita. Ne-a aratat si nou dr sapt asta, ca eu apucam aiurea, mult mai jos...
Eu stiu ca umiditatea trebuie sa fie in intervalul 55-60%...

CARMEN, o fi o lipotimie, o cadere de calciu ceva..de la oboseala, sa bage si el o cura de vitamine 7-10 zile, nu strica! da sa-si faca si niste analize neaparat!
Stiu cum e...la al meu i-a dat sangele pe nas ieri la serviciu, toata sapt a venit numai dupa ora 21.00 acasa..sa traiasca statul roman si orele suplimentare neplatite!

POZE: si eu propun sa actualizam mereu, inca mai sutn pe acolo poze de pe la nunti...Cred ca ne incurcam de tot daca mai facem inca un cont. cum ziceti si voi....

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

ma uitam acum la albume si ma gandeam ca multe mamici nu au mai dat vreun semn de mult :
Mada23, Dangabriela,AlexaM,Ache,Zumzu...mai dati cate o veste fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

roxx,simo chiar o sa il pun sa ia niste vitamine si sa isi faca analizele, o fi si de la oboseala, ca a lucrat 2 sapt fara liberi saracul.
Eu am mai sters din pozele de cand era bebe mic, ca acum e mare dom'le ! Eu propun sa lasam albumul asta pt buburuze...ne facem noi albumul mamicilor cand ne-om reface de tot...deocamdata eu nu tin neaparat sa imi etalez burta ramasa . cum vreti voi...

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

FELICITARI MONIKA !!!

BUN VENIT LUIZA !!!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Va anunt ca am finalizat mesajul de predare a stafetei pai daca am zis ca ma apuc...m-am tinut de cuvant, mai ales ca am avut fata cuminte azi!
il mai bibilesc peste uikend, il pun si pe sot sa arunce un ochi, astept sa vad daca ma mai inspira ceva, sa vedem ce se mai intampla pe aici...si dupa ce se termina nasterile, adica la inceputul saptamanii viitoare il pun pe mail sa va dati cu parerea. Sa va smiorcaiti si voi, ca io stau cu nasu-n servetele, mi-am amintit de toate cele....

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput