Ian-Feb2011-Bv Monika,! Hai Yasmi, Vas, Ziki!(195)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

ROXX sa imi zici si mie la ce ursitoare te-ai hotarat ca ma intereseaza si pe mine.
Noua restaurantul ales nu ne pune la dispozitie decat mancare (3 feluri) de restul tb sa ne ocupam noi. De fapt, ei pot pune la dispozitie si bautura, dar e ff scumpa la ei. Mai bine o luam noi de la supermarket, dar nu pot sa ma orientez ce cantitati trebuie nici sa ma bati ... Barbate-miu e din-ala care zici ca a trait in foamete cand era mic si cand se duce sa cumpere umple cosul cu de toate de parca vine cataclismul si dupa 3 zile incepem sa aruncam ca se invechesc. Parca vad ca o sa ia la bautura de sa mai bem inca 2 ani dupa botez .

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

SIMO, ai PM

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

fetelor cat dati pe un meniu pt botez ?(banuiesc ca fara bautura si tort)....

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

MADA, haha, si al meu e la fel...e belea cu el la cumparaturi, io mereu ii zic ca nu ii dadeau sa manance cand era mic, d-aia e asa disperat sa cumpere o tona de chestii, din care jumate expira neatinse si ajung direct la tomberon! Stresul asta l-am avut si eu cu bautura, de-aia m-am bucurat ca pana la urma e totul inclus si gata. In plus am sarit peste alune, covrigei si fructe pe masa, mi se pare o chletuiala inutila. Ce, daca te duci la restaurant sa mananci te indopi si cu fructe si alune?

Cu ursitoarele treaba sta cam asa: 3 ursitoare costa 380 lei, 4 ursitoare - 470 lei. Treaba cu a patra ursitoare e ca e aia "gica contra", mai dusa cu pluta, care face invitatii sa rada...io stiu daca merita banii in plus? ... mai studiez si dau de stire!

_

Roxana

Mergi la inceput

Andri, la mine e 170 lei cu totul inclus (tort plus bauturi - vin alb si rosu, whisky de vreo 3 feluri, crema de whisky, bere de 2 feluri, gin, campari, coniac, vodca, tiuca casei, apa plata / minerala, sucuri gen cola plus santal, cafea, ceai) - nu stiu cine o bea din toate astea, da sa fie acolo

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

ohoo suficient roxx..dar daca e totul inclus sincer se merita. la noi am gasit 150 dar doar papa. mai cautam. mai ales ca vreaus a gasesc local si cu o camera de inchiriat ca sa facem si scaldatoarea akolo , fata sa stea si ea cu noi la local.. si cand plecams a plecam cu totii acasa.

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

andri31, apropo de intrerupt lactatia (oameni buni, nu dati cu pietre), prin toate cartile spune ca se scoate o masa pe sapt. Pe mine m-au pus sa numar cate sapt sunt pana incep serviciul si tre sa fie echivalent cu cate mese vreau sa scot. Numai ca tzitzile nu cunosc calcule d-astea. Daca nu mananca o masa ele produc lapte pana da pe afara si pleznesc. Si sunt nevoita sa folosesc pompa care la randul ei stimuleaza si tot asa.
Si mai nou bubu nu vrea sa puna gura nici cand e lapte. Nah, acusi ce fac?

Mergi la inceput

ANDRI, pai de ce ii dai tu san si dup-aia mulgi si dup-aia ii dai si LP? sorry daca ai povestit, dar am pierdut sirul....

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

buna gagici

Sunt una bucata mamica obosita..avem colici,nasuc infundat,si ceva iritatie..asa bubite rosii marunte..nush de la detergent,caldura,apa
Unde-i Fifi a mea care era cumintica?

HAIDE BEBE FELIX!~FENTEAZ-O PE MAMI!II PLAC SURPRIZELE!

HAI VAS!HAI BEBE!

MONIKA BT!SA DEA DD SA SCAPI REPEDE!

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

A, si inca ceva ANDRI, nici bubulina mea nu a prea dormit ziua zilele astea, ma plangeam si eu pe aici, nah se maresc si ei, nu pot sa faca nani non stop. E drept ca pt noi este obositor..mai nou nici noaptea nu mai adoarme imediat dupa supt, mai sta gura casca asa...dar eu mor de dragul ei, acu scoate si niste sunete "aaa", "eee", sunt topita...
Ieri de ex a dormit peste zi mai mult ca am fost pe afara, a facut si masaj si a obosit. Dar somn mult ziua inseamna mai putin somn noaptea...asa ca nu stiu pana la urma cum e mai bine.
iar azi e cumintica in patut, mai adoarme, se mai trezeste...se vede ca am timp liber, nu?

TUNDE, pe unde are micuta iritatie? Prin zona scutecului sau in alta parte?

_

Roxana

Mergi la inceput