Ian-Feb2011-Bv Monika,! Hai Yasmi, Vas, Ziki!(195)
Raspunsuri - Pagina 3
roxx26 spune:
MADA, eu nu m-am gandit la asta...cred ca o las pe nasa sa-si faca de cap ca eu am destule cu care-mi bat capul (totusi nu as merge doar pe varianta aia cu plusuri, fara flori deloc!)...bine, de fapt nu-s chiar asa multe pe calul meu, dar cum stau prost cu gestionarea timpului
... Eu ma invart acu sa vad cum e cu ursitoarele, nu reusesc sa ma decid, preturile sunt cam la fel peste tot, dar unele chiar mi se par urate rau
Si chiar vreau sa facem si asta, mi-am propus de mult, la botez oricum nu se intampla nimic altceva...si in plus mi se pare o amintire frumoasa.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
roxx26 spune:
Si sa stiti ca, printre picaturi, eu compun aici de zor in continuare la mesaj...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
madalina_m spune:
V-ati interesat cat costa botezul la biserica? Eu am auzit de niste scoruri de iti sta mintea in loc. Niste prieteni vor sa faca la Garadina Icoanei si costa 400 ron slujba, 300 ron corul, 50 ron ornamentarea bisericii - in conditiile in care acolo se boteaza min 5 copii odata (am fost la mai multe botezuri acolo si am vazut si 8 copii odata). Deci fiecare plateste corul si ornamentarea desi prestatia e una singura. 
Noi am ales biserica Gorgani - la podul Izvor. Am vrut sa facem la Radu Voda, dar asa cum mi-au spus Bebelu si Aditza nu se mai fac nici nunti nici botezuri acolo. La Gorgani il cunoastem pe preot si acolo au facut si nasii nostri botezul fetitei si sper sa nu se arunce prea mult la bani.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
ziki spune:

multumesc de galerie, si incurajari!
cred ca asta mic e dornic de aplauze si majorete...
despre Mozart, este o anumita sonata, K448, care cica are efect asupra anumitei parti ale creierului, linisteste bolnaviorii de epilepsie, si dezvolta IQ-ul...
scrie si pe wikipedia, si in mai multe studii.. acum nu stiu cat de adevarat este, dar merita incercat
sanziana
de flavia si
cu felix
anka-maria spune:
Hai ca mi-ati bagat morcovul cu torticolisul. Si mie mi se pare ca bubu prefera sa stea cu capul inspre stanga. Culmea e ca el isi misca dovleacul la 180 grade deci il poate intoarce usor in partea opusa. Daca il pun pe dreapta, doarme pe dreapta, deci nu se intoarce pe stanga. Habar n-am, sper sa nu aiba ceva ca si la noi s-a uitat pediatra cam din avion.
Noi in schimb avem un piciorus mai stramb decat celalalt. Facem masaj, sper sa se rezolve singur.
In rest, am ajuns acasa pe meleaguri cu lalele. Ieri am fost singura cu el acasa (prima zi). Am murit si inviat de 1000 de ori, dar ne-am descurcat.
Seara intre 8 si 9:30 avem spectacol. Plange intr-un mod foarte ciudat, asa, ca un vaiet. D-aia am tot citit despre colicii astia
. L-am plimbat si eu si sotul de ne-am rupt spatele. Noroc mare cu marsupiul, altfel nu stiu ce ma faceam. Bine totusi ca nu plange noaptea!
Am alta belea in schimb, nu mai vrea sa bea de la san. Acum alternez mesele, una LP una LM si se acumuleaza mult lapte in sani. Banuiala mea e ca-i vine cu jet prea mare ca tot se ineaca si dupa vreo 10 guri incepe sa urle si nu mai vrea sa puna gura pe san. Daca il mulg si-l pun in bibe il accepta. Ma trec toate transpiratiile si ma apuca plansul cand e ora de masa la san. Am lapte si bubu refuza sa puna gura. Am o pompa excelenta cu care pot sa scot si 150 ml, numai ca nu vreau sa stimulez sanii aiurea daca bubu nu vrea. Io oricum peste o luna jumate trebuie sa intrerup alaptatul
.
Shines spune:
In camera lui Eduard canta mereu muzica de genu asta..de mozart si altii..cica special compusa pentru copii si pentru psihicul lor. am tot cautat cand eram gravida si am facut ditai colectia de cantece.
sincer..pe el nu prea il intereseaza si nici nu il linisteste. dar ii canta toata ziua,cand doarme,cand sta acolo in patut..seara o opresc.
Roxx..ti-am trimis pm
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
andri31 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina_m V-ati gandit cum vreti sa fie lumanarea de botez sau o lasati pe nasa sa aleaga? Pe mine m-a intrebat daca vreau cu flori sau cu tul si ursuleti. Eu prefer cu flori, dar cautand am vazut ca exista si cu flori si ursuleti - nu imi place de loc tul-ul. Am gasit niste modele super frumoase la floraria Amazon (florariaamazon.ro) si preturile sunt ok - zic eu. Modelele care mi-au placut mie sunt intre 200 si 370ron. Poate imi placeau si unele mai scumpe, dar nici nu m-am uitat la ele Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
mada la mine nasa vrea sa se ocupe. Mi-a spus ca-i comanda lumanare facuta , din ceara cu numele fetei ... sunt curioasa ...ce o mai fi si aia...
Mami de
dulce Amalia 19.ian.2011
madalina_m spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andri31
mada la mine nasa vrea sa se ocupe. Mi-a spus ca-i comanda lumanare facuta , din ceara cu numele fetei ... sunt curioasa ...ce o mai fi si aia... Mami de dulce Amalia 19.ian.2011 |
Chiar, ce-o mai fi si aia? Nu am mai auzit ...

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
andri31 spune:
mai! am si eu o chestie !
asta a mea , de rveo 2 zile nu mai doarme cum dormea ...
de exemplu azi dimi m-a omorat de la 7:30 la 11:00 a stat cu ochii beliti in tavan , pe pereti , la clopoteii atarnati .. cu ochii rosii , chiauna de somn , cascand dar nu nene! nu voia sa doarma !
ieri la fel de a 8:00 la 13:00 ... e ceva de speriat.
si la a mea raportez fata "sfecla" , chircituri , mosmondeli de picioare , sperieturi in somn si toate nebuniile ...
si eu bag infacol dar.,.. nu mi se pare sa aiba mare efect. Whatever ! de bagat in bagam ca sa fim cu constiinta impacata ca nu o lasam sa se chinuiasca aiurea...
si eu as vrea sa-mi orpesc lactatia! e chin mare. supt san , muls pompa , dat si LP ... intre 2 mese abia daca dorm 1-1.5 ore. ...
cumnati-ema a intrerupt lactatia si a avut mari pb. ams a vb cu ea sa vad cu ce a intrerupt..ca stiu ca a fost ceva hormonal... de s-a dat peste cap si cu ciclu de la 40 zile au trebuit sa o chiureteze ..
Mami de
dulce Amalia 19.ian.2011