Ian-Feb2011-Bv Monika,! Hai Yasmi, Vas, Ziki!(195)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MADA, ai grija sa stai jos cand te uiti pe lista de preturi

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Despre muzica: da, asa am mai auzit si eu de Vivaldi, mai sunt si cele din colecia "baby einstein" - d-alde Beethoven si Mozart adaptate pt copii (sunt si niste dvd-uri care se comercializeaza cu revista Superbebe).

LORI, pupam informatoarea mica

Intrebare: care este rolul cruciulitelor de la botez? Sunt gen flori in piept la nunta? gen marturii? (ca in oricare din variantele astea m-as lipsi...) sau au vreo alta insemnatate care le face obligatorii?

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

FELICITARI LAURA!!!
FELICITARI ALINUSH!!!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

MADA, ai grija sa stai jos cand te uiti pe lista de preturi

_

Roxana

Da, noroc ca stateam ...

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26
Intrebare: care este rolul cruciulitelor de la botez? Sunt gen flori in piept la nunta? gen marturii? (ca in oricare din variantele astea m-as lipsi...) sau au vreo alta insemnatate care le face obligatorii?

_

Roxana

Sunt gen cocardele de la nunta - florile din piept - ca sa nu uiti unde esti. Nu stiu sa aiba alta semnificatie. Poate stiu alte fete mai multe ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mada..la controlul de o luna il cantareste,il masoara,se uita la fontanela,la reflexe..te intreaba cum si cat papa,cum doarme,il asculta cu stetoscopu la plamani si inimioara..se uita in gurita.
Si iti raspunde la toate intrebarile/nelamuririle pe care le ai.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Neata!Cica,la ora asta....

Ziki,estitare rau.Te cred ca nu mai ai rabdare.Nu te mai enerva,sa nu ti se mai sparga ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

HAIDI ZIKIIIIII!!!HAIDI ZIKIIII!!!!HAI FATA,NASTE ODATA!!!!!

HAI BB YASMI!!!!!!HAI CU INCARCATURA!!!!![green]

HAI MONIKA!!!!!!HAI CU VESTILE BUNE!!!!!

Mergi la inceput

V-ati gandit cum vreti sa fie lumanarea de botez sau o lasati pe nasa sa aleaga? Pe mine m-a intrebat daca vreau cu flori sau cu tul si ursuleti. Eu prefer cu flori, dar cautand am vazut ca exista si cu flori si ursuleti - nu imi place de loc tul-ul. Am gasit niste modele super frumoase la floraria Amazon (florariaamazon.ro) si preturile sunt ok - zic eu. Modelele care mi-au placut mie sunt intre 200 si 370ron. Poate imi placeau si unele mai scumpe, dar nici nu m-am uitat la ele .

Mergi la inceput

hai sa bagam si o galerie:

HAI MONIKA!!! HAI LUIZA BEBELINA FRUMOASA, MAMI TE ASTEAPTA CU DRAG!!!

HAI ZIKI!!!HAI FELIX, CA NU MAI ARE RABDARE MAMI!!!

HAI BB_YASMI (da nu chiar acu..maine!!)

HAI VAS!!! HAI BEBE ANDREI, TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

_

Roxana

Mergi la inceput