Ian-Feb2011-Bv Monika,! Hai Yasmi, Vas, Ziki!(195)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

FELICITARI BB YASMI!
Bun venit frumosului baietel!

Roxx in 26 feb, sambata viitoare e botezul. O sa pun poze. Abia astept. Sper sa-mi treaca balaurii pana atunci, ca m-am saturat rau de tot de ei si de 'pampersi pt mine'. Deja am 5 saptamani de cand am nascut. Voi mai aveti?

Tunde eu cu pernite verzi de Ariel am spalat hainele fetitei si fara limpezitor. Pielea ei a suportat ca nu i-au aparut deloc bubite. Asa au fost si la mine toate rudele aproape (si am multe) plus prieteni si deja nu mai stiam nici ce vorbesc (la inceput). Si acum am musafiri aproape zilnic, dar nu e asa obositor.

Mai zic si eu o data:

HAI ZIKI!
HAI VAS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

FELICITARI BB YASMI!!!SA-TI TRAIASCA SI SA-TI UMPLE VIATA DE ZAMBETE SI BUCURII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

HAIDE ZIKI!!!

HAIDE VAS!!!

HAIDETI AFARA BEBELUSI SA VA CUNOASCA LUMEA!!!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

FELICITARI BB_YASMI !!!

BUN VENIT LUCAS EDUARD !!!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Mai,copilu meu nu prea face kk.Mereu il ajut cu apa calda sau supozitor.Am zis sa-l las sa faca singur,da n-a facut de alaltaieri seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

felicitari, yasmi! sa-ti traiasca micutul lucas eduard!
ce repejor ai nascut! banuiesc ca fara epi, fara clisma etc.

raportez o noapte de plantoane. in 2 ore juma a papat si s-a kkt de 3 ori. nu vroia sa doarma neam,, nu plangea deloc dar se foia de numa. am cedat nervos si am facut lp 60 de ml pe care i-a hapait de urgenta si s-a culcat. mi-e teama ca nu se satura cu laptele meu, desi ziua e cu totul alta poveste, papa si la 3 ore. o fi vreun puseu de crestere la 1 saptamana de la nastere???

eu sunt ok, dar cu somnul sunt terminata. iar ziua nu prea reusesc sa ma odihnesc, sotul munceste de acasa, bona care face treaba, vizitatori, copilul dupa ora 4 cand termina gradi.

de slabit vad ca stagnez. tot cu 60 de vreo 4 zile. se pare ca fata de prima sarcina, unde am dat acasa 10 kg in max 2 saptamani, acu am dat doar 4. si astept o runda de cumparaturi...cu o pofta.

azi a venit si taica preotu de ne-a citit mie si la bb.

ma duc sa hranesc motzu.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23.03.2007) si marc ioan (11.02.2011)

poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Roxx sau cine mai sta in sect. 1 intrebare
V-ati lasat si livretul de familie cand ati depus actele pt certificat de nastere?? Vi-a oprit livretul cumva? Ca nu stiu ce-a facut tati cu el si am nevoie macar sa mi-o inscrie in livret ca sa-mi pot suspenda de la munca contractul.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

da LORI, au oprit acolo si livretul, il ridici o data cu certificatul (noua ni-l elibereaza luni...a dat Domnul!!!)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mai, dar daca situatia e asa stupida la sect 1, nu te lamuresti cu astia de la serviciu sa le prezinti deocamdata biletelul ala? ca are CNP trecut pe el, de unde rezulta clar data nasterii!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

2 in 1

multumesc din nou pentru galerie, e a 3-a zi, nu?
am primit si eu mesaj de la BB_yasmi, dar am vazut ca a fost anuntat deja totul, nu mai am ce adauga.
Doar ca nu stiu daca a mai facut inducere, pana la urma... Cum A AJUNS cu dilatatie 8? Deci n-a mai fost nevoie de oxitocina?
am intrebat-o dar nu mi-a raspuns, desi... sunt curioasa

mi-a spus doar ca a nascut extrem de usor si ca ne doreste si noua nastere asa usoara (vas si mie)...

eu va pupez, va citesc din urma nitel, ca nu am pierdut mult, si revin!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix

Mergi la inceput