Ian-Feb2011-Bv Monika,! Hai Yasmi, Vas, Ziki!(195)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabi baby spa e pe Mihai Bravu, pe langa Mall Vitan, daca nu gresesc...ffff departe de mine, in baneasa; de ce zici tu n-am auzit, insa eu intentionez sa "fur" in astea 4 sedinte gratuite secretele sa facem acasa, ca avem cada fix ca aia;

sherbi am ras de m-am prapadit cu masajul tau": propun s afacem cum am vazut la alta odisee, pe prima pagina lista de petitori cu zestre cu tot

Tundeeee cum a racit pisicuta???Cineva racit??? Vreun vizitator, Mario??? Offf...tome de ser in nas, da-i 5 pic zi vit C natural si umidificatrul e super, da. Eu ii pun pe cap o caciulita dupa baie, asa, pana o sterg, imbrac in restul corpului, cam pana i se usuca parul.

mai citesc si mai revin.
si nu stiu daca ma zis Felicitari Monika!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

HAIDE BB YASMI! ASTEPTAM VESTILE BUNE!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

vai ce vreme ma doare capul rau de tot. sotul meu zice ca m-a ''palit'' explozia solara,ca de aseara imi bubuie rau.

Tunde..pup printesa ta frumoasa,sa fie cumintica

Ziki ...??

Hai Yasmi cu bebele repede
pai daca a ajuns la spital cu dilatare,nu a mai fost nevoie de inducere,nu?

am pofta de macaroane cu branza,da rau..sotu are pofta de pui cu smantana si usturoi....sa ne fie de bine,ca n-are cine sa ne faca,io nu ma dau jos din pat azi..decat pt hranit-schimbat bebe..

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

CARMEN ce sperietura trebuie sa fi tras ieri cu sotiorul. Cum mai sa nu raspunda salvarea???? Asta e culmea!!! Tine-te de capul lui sa mearga la doctor, ca altfel ii dam bataita.
Despre GRIPE BABY WATER sunt de 2 feluri: unul cu girafa pe cutie si unul cu o sticla. Cica ala cu girafa e mai bun. Eu il am pe ala cu sticla pe el, facut in Egipt, si scrie la continut, printre altele: etilparaben, metilparaben, propilparaben. Eu mi-am comandat si Infacol englezesc sa vad daca e mai bun decat cel olandez care se gaseste in farmacii.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna fetelor

am venit sa spun ca a nascut bb_Yasmy
"Sunt Lucas eduard si la ora 11.20 am venit pe lume. Seman tot cu tati:) am 3750 gr si mami e topita dupa mine"
Felicitari Lavi !!!! Bun venit Lucas!!!! Sa va traiasca ,sa fie santos si sa va aduca multe bucurii!!!

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 31+ s
Amr 8 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

FELICITARI BB_YASMI!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE LUCAS EDUARD!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Felicitari BB_YASMI! Bebe Lucas-Eduard,sa ai o viata frumoasa,sa fi sanatos!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Am revenit

voiam sa zic HAI BB YASMI dar vad ca s-a terminat cu nsterea:

FELICITARI BB YASMI!!!!

Tunde stai linistia ca nu e cazul de caciulita tot timpul!!! Hai acolo un pic dupa baie, dar in niciun caz tot timpul!!! Nici gand!!
Andri nu, nu e frig s-o lasi fara.

si noi tot asa, in fucntie de Radet, se ajunge si la 26!!!

Anka voiam sa-ti dau 2 idei vizavi de nervii puiutului ca-i curge prea repede titzi:
- sa alaptezi culcat, asa nu s emai ineaca daca e prea mult laptic ii curge efectiv din gura
-multe tu cateva guri afara, sa iasa "vijelia" aia, cand tasneste sanul.

subiectul colici
- la noi a fost mai bine aseara cu masaj la greu, cu colief, cu de toate si da infacol poate sa nu ajute, mi-a zsi ped. ca depinde de cauza colicilor, de asta ne-a dta noua debridat, ca ea face si vreo 10 kk pe zi, acum s-a mai reglat.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

FELICITARI BB YASMI!!! BINE AI VENIT BEBE LUCAS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

FELICITARI BB YASMI!!! SA FIE BEBE SANATOS SI DESTEPT SI CUMINTE!!!!

Gabi

Mergi la inceput