Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

am uitat sa va zic. am gasit ep 15 din grey's anatomy

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

unde unde?? nu il poti pune si tu pe transfer.ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am fost la mall...azi a fost mai bine cu bona, am plecat cand era odihnit (nu ca ieri in plina criza ) si nu a plans decat un pic, cred eu pentru ca ii era somn.

acum e afara cu bona, sa doarma. ma duc si eu imediat, ca la 3 jumate bona pleaca. acum trebuie sa vina mama la noi

eu am o nedumerire fetelor: cand vine tati de la munca, andrei sare , da din manute, din picioare, rade la el, veselie maxima

cand vin eu acasa, zambeste, dar mi se pare ca zambeste asa trist vrea la mine in brate, ma pupa, dar atat.

oare o fi suparat ca il las cu bona? ca eu mamica lui cu care a stat pana acum il las cu altcineva? i-o fi frica ca il parasesc? Doamne, imi e asa de frica sa nu ii fac rau puiului

sotul zice ca la el reactioneaza asa pentru ca vrea joaca, stie ca vine tati si se joaca cu el. as intreba un psiholog, nici nu stiu, sunt asa de speriata sa nu imi stresez copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Multumesc pt. raspunsurile despre apa plata.
Stefi doarme de la 12, nu stiu ce sa zic . Unele va plangeti ca nu dorm bebeii suficient, a mea parca doarme prea mult. Alt somnic nu mai face de regula pana seara dar la 9 nani iar ca e rupta de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

giorgia pupam pe Antonia sa treaca zgarietura

coteasca bine ai revenit

crispro multumesc ca mi-ai zis sa citesc pag 22 din cap precedent

bambi multumesc pt idei

otilia ce povestesti tu acolo.... Cum te-ai chinuit cu Elise..

Pai a mea nu a vrut nici cu LM amestecat. Am pus LM si in zeama chiara si in piure. Eu am incercat in fiecare zi si zeama chiara, dar si piure, dar si ambele, cumva o zeama usor groasa. Ei bine, NIMIC nu ne-a placut. Ma gandesc sa mai incerc vreo 2 zile cu: 1. un pic de sare, 2. ceapa si ardei. Daca nici asa nu merge, ma gandesc sa fac pauza. Sau mai astept si alte pareri, sfaturi

masina de spalat vase - eu stiam ca vreau de cand m-am mutat, dar neavand bani, am cautat un model si apoi mi-am facut mobila de bucatarie cu loc liber pt cand vom avea bani sa luam. Pana la urma am luat la un an dupa ce ne-am mutat, cu descoperire de card

Turcia - pana la urma cred ca aici vom merge. Tot cu acelasi buget, 1500 cu totul (transport, taxe)

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Anca - Aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Noroc cu voi eu uitasem ca puiul meu drag face 6 luni aziaseara stiam azi pauza

multumim de urari

nu am pregatit nimic...dar tot va servim cu fursecuri si o bere FA

La multi ani si pt ceilalti delfinasi sarbatoriti astazi Sabina-Maria,bebe de Vladia si Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu am o nedumerire fetelor: cand vine tati de la munca, andrei sare , da din manute, din picioare, rade la el, veselie maxima

cand vin eu acasa, zambeste, dar mi se pare ca zambeste asa trist vrea la mine in brate, ma pupa, dar atat.

alina, Isa cand ii aude vocea Mariei cand vine de la scoala, e in stare sa-mi sara din brate . iar seara aude cheile cand vine tati, nu-si mai ia ochii de la usa pana nu vine s-o vada. si de multe ori doar se opreste in cadrul usii si apoi merge la dus. toata e agitatie pana o ia in brate. dar dupa cateva minute tot la mami trage . cred ca ii cunoaste, ii e drag de ei, poate le simte lipsa , sau poate se mai si plictiseste doar cu mine... dar la o adica, stii si tu ca doar mami ii poate linisti, la mami gasesc alinarea. si titi

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, eu cred ca tatii sunt vazuti ca parteneri de joaca si atat. Si Vlad se bucura se sot, ca stie ca incepe joaca!In schimb noi ca mame mai facem si lucruri neplacute lor- mai insistam cu papica, mai ii tinem musai la schimbat scutecul, ii mai chinuim cu dormitul, le mai aspiram nasul etc. Pe cand tatii doar se joaca, ei nu fac nimic din "neplacutul" asta, cel putin asa e in cazul meu. Dar tot la mine in brate se linisteste, nu la tati.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

racusor, cu cea mai mare placere, daca ma invatati cum

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

ramo1901 cristina_serban Coteasca

Bamboleta, acum ca e bolnavior amanati diversificarea nu? As vrea sa-i pun si eu o masura de lapte praf in piureul de legume. Ce zici sa i-o bag ca si un aliment nou, adica la 3 zile dupa o leguma introdusa? ca bubulina mea n-a pus gura pana acum pe LP si mi-e sa patim ca voi, mai stii
Apropo de DA, mi-a zis sa ii dau cu mare grija peste. Atat. Eu stiam si de rosii, nu mai zic de capsuni, banana, kiwi.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

asa e amanam diversificarea...da da baga-i ca aliment nou in caz de vreo reactie sa stii de la ce e...eu i-as pune jumatate de masura...sunt cam fricoasa la ce am patit
pestele e f alergen...am un nepotel care e alergic la peste...noua banana ne-a zis dupa 8-9 luni...capsuni-kiwi dupa 1 an...de rosii nu mai stiu...11-12 luni

Mergi la inceput