Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 15
Alice_Elena spune:
racusor, ia vezi pe delfinasi, sa imi spui daca am reusit sau nu
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
bratafel spune:
Buna fetelor
Am fost si noi luni la vaccin (pentaxim) si aproape ca nu a plans deloc. Are 7050gr si 71 cm. Mi-a spus ca arata bine. La cat se misca toata ziua nici nu are cum sa aiba mai mult. Eu sunt multumita asa.
Si eu caut oferte early booking in Bulgaria pt septembrie sau iulie.
Am gasit oferte bune ca pret prin agentia eximtur. Vedeti pe net.
O zi excelenta tuturor!
mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010
Poze
bebe grabit - 6 luni
bamboletta spune:
Racusor-stiu ca e greu...dar asa o sa fie si la 1 an si la 2 si la 3 ani ....eu zic ca e mai usor acum mai micut...da-i putin timp sa se obisnuiasca cred ca cel mai greu ne este noua adultilor
Antonia si acum plange uneori cand pleaca tati la servici...cand vine el e bucurie maxima...ii sare in gat se joaca de mine e satula toata ziua de mica a fost cu tati
ramonavlas spune:
Salutare! Cat am avut de citit...si tot nu sunt la zi.
Am fost ieri la Cluj la control, insa inainte am fost la shopping...Doamneee ce dor mi-a fost iar Raisa toata era numai un zambet, nu a vrut deloc sa doarma insa nici maraita nu a fost deloc. Radea in fiecare magazin si punea mana pe haine sa le prinda...am venit cu portbagajul pliiin si cardul mai gol. Asta e...ne-am propus sa mergem in fiecare luna la o tura de shopping.
La control, Raisa e super bine, ne recomanda sa folosim marsupiu si in niciun caz premergator.
Referitor la casa vs bolc...niciodata nu am vrut sa stau la casa, probabil pt ca am stat mult la casa cu ai mei (pana am plecat la Cluj), desi la bloc am copilarit. Ne-am mutat aici doar pt Raisa, insa acum mi-e si mie mai usor, mult mai usor...si sunt si la 1 minut de buricul centrului (pe jos).
Maine introducem iaurtul. Voi ati dat paine bebeilor??? Eu fac paine doar in casa si mi-a zis pediatra ca pot sa ii dau coaja de paine. Saptamana viitoare o sa ii dau si mamaligutza...abia astept.
Am salvat si retetele de biscuiti, abia astept sa le incercam...maine o sa ii fac reteta lui Oana, si saptamana viitoare (dupa ce introducem incet lactatele), retetele puse de Rody.
Noi de cand ne-am mutat la casa, nu a fost nicio zi in care sa nu avem musafiri...asa ii place Raisei sa vada si alte "moace" in afara de ale noastre...
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
Diana_Eva spune:
http://m.a1.ro/news/143577.html
Poate va intrebati si voi. Eu una tot caut info despre exploziile solare si cum sunt afectati bebelusii. Am scos-o afara f putin in ultimele zile... Voi ce sfaturi aveti?
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bambi_bv btz_ovi legat de kinetoterapie, cine ti-a spus ce ti-a spus nu are deloc dreptate!!! Eu incep sa il duc in urma unei probleme pe care am descoperit-o la Matei, tine gatul intr-o parte - e un torticolis, dar dobandit in urma unui somn indelungat in leagan, unde a tinut capul stramb, iar eu mama depravata nu mi-am dat seama ...DAR, si daca nu exista aceasta problema, eram hotarata sa il duc la cateva sedinte, pentru ca am in jurul meu 3 copii ai unor prieteni care s-au dezvoltat foarte frumos dupa cateva sedinte de kinetoterapie. Nu au cu ce sa dauneze. Poate invat si eu ce ii face si ii fac si acasa. |
La mine Seby are torticolis dar pentru ca a stat cu capu stramb intre oasele bazinului la mine in burta. Noi avem masoterapeut care vine acasa si face exercitii cu el deja se vad diferente.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
https://picasaweb.google.com/Handemadjewelry
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui crispro Ce tare e Victor, Bumbulinooo!!! ce se mai chinuia el, ar fi vrut inapoi in scoica. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
haha...bravo Victoras...ce mortali sunt ei...acum incepe varsta faina, ca deja sunt mai marisori si interactioneaza, se jaoca,vorbesc... sunt tare haiosi..
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
salutare si de la noi!
valeu cat am de citit... n-am avut timp pana acum, dar cum am trimis una bucata copil la ai mei, am ramas doar cu unul...uau, parfum nu alta...e ca si cum as fi singura...
io vreau sa-l laud pe asta micu... am facut azi vaccinul...n-a zis nici mac...o mica grimasa si atat...
aaa...si ca sa vedeti ce mama relaxata sunt acum,...(nu cum am fost cu eric)... i-am dat piureul lui Filip, a mancat tot iar eu nu mai aveam sa-i dau...eram sigura ca-i ajunge...asa incat i-am dat din supica lui eric si i-am mai pus iaurt in ea...a suflat tot... papa grasu...
ma duc sa va citesc pana doarme filipone...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui crispro Racusor, eu cred ca tatii sunt vazuti ca parteneri de joaca si atat. Si Vlad se bucura se sot, ca stie ca incepe joaca!In schimb noi ca mame mai facem si lucruri neplacute lor- mai insistam cu papica, mai ii tinem musai la schimbat scutecul, ii mai chinuim cu dormitul, le mai aspiram nasul etc. Pe cand tatii doar se joaca, ei nu fac nimic din "neplacutul" asta, cel putin asa e in cazul meu. Dar tot la mine in brate se linisteste, nu la tati. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Salutare fetele!!
La multi ani sarbatoritilor de azi!!
Al meu copil se bucura cand mpleaca ta-su :)))))!Cand urca in lift topaie..:))))in bratele mele.seara se joaca cu el, dar nu mult, ca se uita dupa mine si incepe sa maraie..nu se potoleste decat cand il iau in brate sau il bag in seama.
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010