Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_Theo Si eu am citit pe undeva ca se recomanda doar cateva lingurite de suc de portocala. Eu ii dau sucul de la o jumatate de portocala; poate e mult, chiar nu stiu; dar am vazut ca-i place foarte tare; e singurul aliment la care deschide gurita singur si asta in mod constant. |
roxana, cum zicea tina parca, pune putin suc de portocala in pireu, poate-i da de gust si papa apoi. si btz a reusit asa cu galbenusul.
![](pupic.gif)
![](surf.gif)
![](majoreta.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lauri_ca/lauri_ca.jpg)
lauri_ca spune:
Am si eu o intrebare. Apa plata pt. preparat laptic o fierbeti? Pt. ca eu o fierb si ma dispera calcarul care se depune, dar ma gandesc ca el exista si daca nu o fierb doar ca nu se vede.Dacca e ok si nefiarta as cam renunta la chestia asta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
laurica, cumpara apa plata bucovina. lasa mai putin calcar. noi avem filtru la robinet si am scapat de cumparat apa plata
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
Daaa,noroc de Tina si inca o mamica-doua (nu mai retin numele,sa ma scuze) am reusit cu outul.
E bun si DC-ul asta la ceva
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui crispro Crissteo, ma bucur de decizia ta de a activa zilnic pe forum! Eu mare noroc am cu fetele astea, fara ele eram demult picata intr-o depresie cumplita!!!! Btz, da, ce mai chinui tu copilul, ce sa zic... Era chinuit daca nu vroia de ex sa stea in fund si tu il fortai, dar Paul al tau face singur ce altii fac la 11 luni!!! Asa ca nu pleca urechea la ce zic altii, tu stii cel mai bine ce sa faci. Si eu zic ca mersul la kineto e foarte bun pt copii, ii ajuta in dezvoltare, clar!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senty, ![]() ![]() ![]() Mesele la noi- la 6 LP, la 9 juma fructe, la 13 legume, la 16 juma lapte, si la 20 lapte cu 2 masuri cereale. A adormit si zmeul, pregatim papa. Meniul zilei, super oferta: - fructe: mar, para, avocado - legume: dovleac para, morciv, ardei, patrunjel, telina, ou... of, acum vad cate i-am pus in supa, eu care ziceam ieri ca ii fac doar din 2 feluri, sa vad la ce face nazuri. se pare ca doar am scos dovlecelul... Legat de portocale, cica de la 7 luni. Bun, azi i-am facut un pic de suc, s-a cam strambat... si citeam fix acum intr-o revista de bebei legat de citricele astea (porto, gref, manda, clementina) ca se dau doar ca si suc proaspat stors si in cantitati mici (3-4 lingurite). Voi le dati si altfel? eu ma gandesc sa ii mai pun in safe feeder, sa roada. Combinat cu fructe nu cred ca ar merge. Imi amintesc de cumnata-mea ca ii dadea seara suc de porto copilului si asta nu dormea toata noaptea. Si s-a prins ca astea ii dadeau energie si chef de distractie, nu de somn. Bine, oricum nu cred ca e indicat sucul de fructe, de nici un fruct, dupa 17 seara, nu? Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
eu ii mai pun in piureul de fructe, alaturi de mar si para, jumate sau chiar o mandarina. le scto samburii, incerc sa le iau coaja si apoi le blenduiesc impreuna
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
in nici un caz seara sau dupa 17 , la gustarea de dimineata e ideal
mai bine scoate-i ardeiul din supa de legume, adica lasa-l la fiert, dar cand blenduiesti fara el, sau cu f putin, si andrei a avut o perioada cand nu voia sa pape legumele si m-am prins ca de la ardei, cum i l-am scos, cum a papat. acum pun jumate de ardei la supa, dar cand blenduiesc las f putin.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
citat din mesajul lui btz_ovi E bun si DC-ul asta la ceva ![]() |
bytzaaa, la ce-i bun DC-ul?!?!?!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](surf.gif)
![](majoreta.gif)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui ochidut Si intrebari acum: Racusor, unde faceati voi kineto- un nume, nr de tel eventual? Si cu cat timp inainte iti faceai programare? Sarutmana de pe acum de raspuns ![]() Parca as mai duce-o si eu pe Larisa, noua iar ni se pare ca tine putin talpa in interior. Nu stiu daca mai stiti ca ea a avut un usor tal varus.... Pentru delfinasii avansati-diversificati - ce le mai dati la masa de dupa amiaza sa manance? Scuze ![]() Cred ca voi le-ati mai dat papanasi nu? Noi avem la masa asta una din variante: iaurt simplu/iaurt cu 2 lingurite de cereale/fructe/branzica cu fructe/branzica cu iart/lapte cu cereale pe care il facem de dat cu lingurita dar la acer vom mai renunta o vreme avand in vedere ca suntem dolofane. Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
noi mergem la kinetomedica, e la babanovac, cred ca si pentru voi e aproape. mai este recover.com.ro , cred ca aici ati mers voi. la kinetomedica e mai ieftin, de asta ne-am dus acolo , avand in vedere ca andrei e sanatos. uita-te pe site-ul lor. gasesti relativ usor loc, mai greu daca vrei o anumita ora. au si sambata program.
dupa-amiaza am mai mancat
- iaurt cu banane / branzica / avocado /cereale
- mar copt cu branzica
- compot de mere
- banane cu mere la abur
- gris cu lapte si mar copt (ca sa nu pun zahar)
- papanasi cu smantana (nu a fost f incantat)
- dovleac la abur cu mar copt
si o sa ii mai fac mamaliguta cu branza si smantana...
Andrei are 9kg (pe cantarul meu la fix 8 luni). el a luat cam 500 de grame in lunile 7 si 8. vezi sa nu se miste, ca pe andrei trebuie sa il pun in fundulet acum ca sa il pot cantari, nu mai sta nicicum
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
bytzaaa, la ce-i bun DC-ul?!?!?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daca nu era DC-ul eram cu un picior in groapa demult:uitam copilul in fata TV-ului,incepeam diversificarea de la nastere,foloseam pelinci si multe altele
Bytz si Ovi, parinti fericiti de
![](bebic.gif)
crispro spune:
Lauri_ca, apa plata nu se fierbe! se incalzeste pana la temp dorita si se prepara Lp. Tocmai ca prin fierbere ramane pojghita aia alba, si asa se pierd mineralele (parca?)
Sa-l ajutam pe Alex