Mar-Apr 2011(156) Hai bb_yasmy!!!bv madutza_bra!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

lavi sa nu nasti fara mine!!!!!!!!!!!!!!
deja o sa stau stresata la Bucuresti ca nu shtiu ce se intampla

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 36+ cum creste Alex
AMR 28 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Lavi cred ca esti acasa in patuc si faci nani, altfel am fi primit vesti de la fete

Hai Lavi

------------------------------------------------------------------------------------------
38+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 7 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Neata,

Am uitat sa salut
Ina dar de ce era asa frig in salon?? mai pleci si cu raceala de la dr..Felicitari pentru bebicul sanatos

------------------------------------------------------------------------------------------
AMR - 7 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna dim.fetelor.
- si eu matinala din fotoliuam dormit de la 4.30 la 6.30.si bebicii au miscat intre 12 si 4 cum n-au miscat toata ziua.eu sper sa nu se adevereasca sa faca asa si dupa nastere.si pana la urma,nu-i bai,ca eu pot dormi si ziua, mai naspa de barbat, ca pleaca la munca dup-aia
- dorinutz- la 12 am eco.s-a imbracat barbatul frumos azi- si-a luat alti blugi si alta geaca, de era cat pe ce sa-i spun ca bebicii nu-l vad prin ecran, dar m-am abtinut
- deea- ma duc la cabinetul ei,ca e mai aproape-la romana,inainte faceam 5 min cu taxiul de unde stateam si-mi convenea tare mult.n-am mai fost la spital de la fertilizare, adica in iuliedar faptulca amauzit ca s-au facut modernizari nu ma poate decat bucura. ai zis ca e tv in policlinica, adica unde anume? pe holul de la intrare,la internari?
- yasmi- ce mai faci/ prietena mea care a nascut pe 30 noi era programata intr-o marti la pranz, si la 2 noaptea luni a ajuns la spital,la 6 a nascutpartea naspa e intradevar ca a ratat epidurala

34 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete.

wow, LAviyuhuuuuuu!!!!...
stiam eu de ce-s suparata pe al meu ca n-a rezolvat cu netul asta...Ca am renuntat la abonamentul la Romtelecom (dc tot ne mutam si a zis ca-mi rezolva cu un stick, si azi cand am ramas fara net am constatat ca nu a rezolvat nimicasa m-am enervat de nu va zic. Azi am stikul mamei la mine, dar zilele urmatoare nu stiu ce va fi...Tocmaiacum cand avem si noi nasteri....Uuf
Lavi, scumpa, tin pumnii sa fie totul ok, poti sa-mi dai mesaj ca-l trimit sora-mii si-l pune rapid pe forum, abia astept vestile de la tineSI nu in ultimul rand nastere usoara si frumoasa ca prima...Ce bine ca e colul pregatit si inducerea va merge minunat!!!

Deea, daca nu am ras de tine cu halatul...Ai umor cand povestesti. Doar 7 kg!!! Cum de altele au luat dublu???Adica eu..
Ally, super patutul si lampadarul, imi plac mult!
Roxyyyy...te gandeai tu ca vei face asa burtica maricica??? Sa nu te deochi...dar nici eu nu m-as fi gandit ca va fi asa mare...
Cristina...cam asa arata si burtosul meu...tot 14 luate, tot 38 s...sper sa nu mai iau in plus....
Ailed, mamico!
Scrish, deci analizele sunt ok, ma bucur pentru tine!

Pisuc, Cami, Anaxena, Viss, Alina, Andreea, Lalely, Dorinutza, Ina, Stefy,Strumpfi, Giulia...tare fetele...Asteptam deci vesti

Simona, mami de baieti David, Matei si 38 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Happy, tu ce faci?? Da-ne un semn...
Sau dam noi???

Mergi la inceput

Neata Simo, Viss . Din ce am inteles azi are eco Happi.

AMR - 7 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

fetele cine-mi spune si mie o varianta convenabila pt net...Dar nu vreau dolce...ca nu se poate pune la casa, ceva care sa mearga si la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

sigur face nani nani bb_yasmi dc nu a anuntzat pe nimeni
eu dupa ce am citit despre ea m-au apucat niste contractii,ce face autosugestia din om!!!
viss sa te intorci cu super vesti de la eco
ma duc sa fac dush,apoi la salon ca tre sa ma nuantzez ca maine am nunta si la ora 12 sa plec spre Buc,uff cand vad ce urat e afara ma ia cu frig

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 36+ cum creste Alex
AMR 28 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

fetele cine-mi spune si mie o varianta convenabila pt net...Dar nu vreau dolce...ca nu se poate pune la casa, ceva care sa mearga si la tzara

Pai Simo daca exista infrastructura iti pui prin cablu, daca nu vezi ce firme au acoperire pentru internet mobil. Intr-o revista de-a sotului parca stick-ul de la Cosmote avea semnal bun. Erua niste teste facute in diverse puncte geografice extreme.

AMR - 7 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput