Mar-Apr 2011(156) Hai bb_yasmy!!!bv madutza_bra!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Neata Simo, Viss . Din ce am inteles azi are eco Happi.

------------------------------------------------------------------------------------------
38+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 7 zile!!!!

Ana-Maria

Deci azi avem verdicte multe

Simona, mami de baieti David, Matei si 38 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

fetele cine-mi spune si mie o varianta convenabila pt net...Dar nu vreau dolce...ca nu se poate pune la casa, ceva care sa mearga si la tzara

Pai Simo daca exista infrastructura iti pui prin cablu, daca nu vezi ce firme au acoperire pentru internet mobil. Intr-o revista de-a sotului parca stick-ul de la Cosmote avea semnal bun. Erua niste teste facute in diverse puncte geografice extreme.

------------------------------------------------------------------------------------------
AMR - 7 zile!!!!

Ana-Maria

Merci dorinutza, stiam eu ca tu imi vei da o informatie, ca vad ca esti priceputa la astea...Mi s-a mai spus de stickul cosmote ca-i bun pentru ce-mi trebuie mie..pe de alta parte RDS-ul e mai convenabil ca pret...dar nu prea au in stoc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

anaxena si tu mergi azi la eco parca. Sa vii cu vesti bune

AMR - 7 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi fetele

eu nu mai pot... nu mai vreau...

am avut o noapte grea rau...pana la jumatatea noptii au fost la 10 min....apoi am reusit sa adorm o ora...cred ca au incetat ora aia de am reusit sa adorm...apoi iarasi au inceput la 10-15 min...in total cred ca am prins vreo 2-3 ore de somn
astazi stau DOAR in pat!! daca tot am ajuns pana aici ...sa ajungem si pana maine....oricum nu merg la clinica (pana mane dimi) daca nu am si alte simptome pe langa contractii...

fetele care mergeti la eco, la ce ora mergeti??? sa veniti cu super vesti...

simo, iti trimit si tie sms ca sa stii....mai ales dc nu ai net!! o rog pe alina.n sa puna mesajul aici...ca anaxena o sa fie la distractie

offff si buburuza mea tuseste de mama focului....nu imi e decat ca vin cu bb acasa si ea e bolnavioara :(( ii dau sirop de muguri de pin de vreo 5 zile dar e cam apa de ploaie vad...... la dr nu stiu dc ajung cu ea astazi :( dar in casa as avea toate tipurile de siropuri....numai ca nu stiu de care sa ii dau.....in ultimul timp numai cu caughend si plantusin am trata-o...si la nevoie humex..

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 1 zile !!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna dimi fetele

eu nu mai pot... nu mai vreau...

am avut o noapte grea rau...pana la jumatatea noptii au fost la 10 min....apoi am reusit sa adorm o ora...cred ca au incetat ora aia de am reusit sa adorm...apoi iarasi au inceput la 10-15 min...in total cred ca am prins vreo 2-3 ore de somn
astazi stau DOAR in pat!! daca tot am ajuns pana aici ...sa ajungem si pana maine....oricum nu merg la clinica (pana mane dimi) daca nu am si alte simptome pe langa contractii...

fetele care mergeti la eco, la ce ora mergeti??? sa veniti cu super vesti...

simo, iti trimit si tie sms ca sa stii....mai ales dc nu ai net!! o rog pe alina.n sa puna mesajul aici...ca anaxena o sa fie la distractie

offff si buburuza mea tuseste de mama focului....nu imi e decat ca vin cu bb acasa si ea e bolnavioara :(( ii dau sirop de muguri de pin de vreo 5 zile dar e cam apa de ploaie vad...... la dr nu stiu dc ajung cu ea astazi :( dar in casa as avea toate tipurile de siropuri....numai ca nu stiu de care sa ii dau.....in ultimul timp numai cu caughend si plantusin am trata-o...si la nevoie humex..

Alte simptome n-ai? dureri de spate ceva?
Azi daca nasti eu sunt sigur 100% la comp, daca vrei iti dau si nr meu pe PM, maine dupa 12 cred ca o sa pot intra

AMR - 7 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dorinuta am trimis un Pm catre tine....
pai contractiile dureroase sunt implicit si cu dureri de spate...burta jos, bazin ma luau cu transpiratii de la ele si cu calduri... uffff unde imi este curajul de pana acum??? trebuie sa imi revin!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy , iubita in primul rand da-i un anti inflamator de trei ori pe zi( paracetamol, nurofen ce ai tu ..), apoi in functie de tuse:daca e seaca paxeladine , daca e productiva un humex expectorant merge de minune...si multe lichide caldutze ceai, laptic supica de pui...care ar fi un aliment minune in cazul inflamatiilor respiratorii

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 34+ cu dodoloatza frumoasa

AMR 4 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

dorinuta am trimis un Pm catre tine....
pai contractiile dureroase sunt implicit si cu dureri de spate...burta jos, bazin uffff unde imi este curajul de pana acum??? trebuie sa imi revin!!!!!

eu nu cred ca-ti e frica, te iau emotiile care sunt normale. Corpul tau o sa te ajute mult si uite ai 39s ceea ce e perfect!!

AMR - 7 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

eu cred lavi, ca e si lipsa de somn de azinoapte... papa si tu ceva bun'"comfort food", face minuni pe oboseala....

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 34+ cu dodoloatza frumoasa

AMR 4 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

Buna dimineata,
In sfarsit cred ca scap de raceala, azi ma simt mai bine!
bb_yasmi- sa ai parte de nastere usoara
Succes feleātelor care azi mergeti la eco, sa veniti cu vesti bune.
Eu imi fac o cafea , mai vrea cineva?

sorina
mami de Tudor 4 ani , un ingeras ian 2010 (16 sapt), si acum 33+

Mergi la inceput