**Buburuze de 2009 in actiune(7)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

helauuu!!!

serialbastre, votata . mamaliga aia arata bestial. mai trag cu okiu pe la tine .

calipso, inseamna ca ai casa primitoare .

getik, pune-te pe treaba ca vad ca la mine la scoala deja se fac planuri de martisoare. sa-mi zici pe mess cum fac plata. abia astept sa ma mandresc ca am martisoare speciale .

lavi, eu mai am jumate de indemnizatie . asta ca sa va fac in ciuda. asta pentru ca n-am pus nik pe cardul de credit , dar trebuie sa pun macar o bruma de bani . tareeeee, rares!

revin. ma duc sa fac o afacere...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

am revenit. afacerea mai incolo...

ema, cum fu in fransia? ghini? ce misto ca treci parleazu' si esti in alta tara frumoasa. am fost si io in bulgaria si in republica dar n-am stiut ca-s acolo . am crezut ca-s tot in romanica.

picky, cred ca tare misto la tine pe timpul zilei.

revin... se cere papa...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

back homeeeee
la Lille am fost, la granita, nu mare lucru....vroia al meu sa ajunga la un magazn asa ca am facut si cumparaturile acolo....nic special, asa ca nu am ce sa va zic. poze nu am facut, a nu am cu ceeeee pickyyyy
imi revin , ca is putin cam obosita si mai intru eu
va pupacesccccc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Liberaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Copilu` la mama,barbatu` la fotbal,maine pleaca dimi si vine duminica... fac ce vor muschii lu` moi,adica stauuuuuuuuuuuuuuuu .

P.S.mi-e dor deja de fiica-mea ..dar bunica-sa nu a vazut-o de patru zile si ii era mai dor de ea....

va pup mai vin io daca am cu cine vorbi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaaa

haideti la o ,perfuzabila cu nes ,ceai fructat ,trabuce si vougue

calipso,uite,de aia am renuntat la plastilina noi si acum ne axam pe carticele si tablita de scris si de desenam mana,piciorul si jucariile.Poti sa aduni bucatile mari de plastilina,si apoui cu o perie de frecat covoare(dar una tzeapana) sa il freci bine cu vanish,ca plastina asta e tare unsuroasa.Si dac nici asa nu merge,pai la spalatorie il mai aduc baietii la starea initiala
alynta Super,sa-ti fie de bine noul look.Eu az sper sa-mi fac maichira,asta daca gasesc si pila mea aia smechera
picky nici nu vreau sa-mi imaginez ce e la tine acasa .Cum au iesit branzoiacele?
alynta pe cat e de faina atmosfera pe la mine,pe atat e de obositoare...
andreea fata,da cine a zis ca noua slabaturilor nu ne place mamaliga paturicioasa?

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neatzaa!!!
Si in dimineata asta m-a trezit Paul cu noaptea in cap . In ultimul timp se foieste aproape toata noapte,habar nu am de ce . Se foieste pana ajunge cu picioarele pe perna,sau pe fata mea, ori imi da cate un cap in gura sau picior in coaste. Ma chinui sa imi tot fac curaj sa il culc iar in patut ,dar cumine cine doarme pe urma ,ca pe sot l-am exilat ,din motiv de poluare fonica ...
Serialbastre sunt nascuta in Botosani,din parinti moldoveni,asa ca iti dai seama ca imi place mamaliga ! De aia imi place si Iasiul ( de acolo e tata, si am petrecut multe veri in Bucium,printre butucii de vie),si vreau sa il vizitez tot,dar asa cum imi place mie,la picior nu din masina ...

Da,chiar asa, daca am 52 de kile inseamna ca nu imi place mancarea ?

Fetelor,am fost aseara din nou la ginecolog, nu prea m-am simtit eu cum trebuie la celalalt, si voiam sa merg cam cand se implinesc lunile asa ca aseara am fost din nou, guguloiul mic era cumintel, cu capusorul sptre stanga,cred ca facea nani ,statea linistit la masuratori, are masuri de 13 saptamani,nu de 12 cate sunt de fapt , a spus ca zilele astea sa il sun ,sa vedem cand este de garda la spital sa imi rezolve o problema ramasa de la nastere,de la epiziotomie ( am un punct pe unde mi-au iesit firele de la epiziotomie,si din cand in cand face pe nebunul,imi face cate un punct mic de infectie. Mai e un capat de ata acolo,si o sa il scoata.) Mi-a placut mai mult,mi-a pus o gramada de intrebari si vorbeste asa cald ,de parca ai fi copilul lui . Si ecografia se vedea foarte clar pe ecran, i-am vazut manutele,piciorusele,capusorul, si mi-au dat lacrimile ...

Sa va arat ceva : www.youtube.com/watch?v=uDKgBkulWpo" target="_blank"> Paul vorbeste la telefon pe limba lui ...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 9+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Neatza..
Vin si io repede ;la cafea ca tre` sa plec la Adunarea Generala a expertilor lu` peste...na..adica sa stau juma de zi pe un scaun si sa ranjesc ca un om cu idei la o carutza de mosnegi cu placi in gura si ghiftuiti de bani...

No,da` daca-i musai cu placere.
bre e o zapada acilea.....de trei palme....sa vezi ce fericire pe fiica-mea...
Va pup mai vin io,ca zi ma duc si la un party..face fata prietenei mele un an....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Calipso si zici ca esti libera? Bravo tie, dilaila pe tine azi !

Va pup ,vreau sa termin de aranjat si sifonierul emu,ieri l-am aranjat pe al lui PAul ( in filmulet de aia sunt multe haine pe pat )

Ma,dar nu spuneai ieri ca iti pleaca si sot,ca ai si fetita plecata? S-au schimbat planurile? Asta e ,daca-i musai cu placere !
Vreau si eu zapadaaaaa ,mie imi place mult sa ma joc cu zapada,si iarna asta am avut ocazia doar cateva zile .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 12+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Cris buna cafeaua! La ness nu ma bag ca alaptez. Si asa fata mi-e agitata daca mai bag ness fac maraton cu ea prin casa!
Lali ce dragut! Chiar vroiam sa te felicit pentru sarcina de cum am inceput sa scriu aici!
La noi ninge frumos. S-a asezat! Mandruta mi-a dormit mai bine, dupa baia de aseara.
Wekeend placut!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Gataaaaaaaaaaaaaaaa am chiulit.Am facut prezenta si am taiat-o.........oricum eram singura mai tanara de acolo........asa ca iata-ma acasa...singura si liberaaaaaaaaaaaaaa....
Curat tre` sa fac mancare nu ca mananc la vecini....
M-am scos...nu?

Mergi la inceput