**Buburuze de 2009 in actiune(7)**
Raspunsuri - Pagina 6
getik1 spune:
neata am intrat sa beau o gura de si sa va dau imens la toate, gata fug la mami
ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
alynta27 spune:
Getik ce dragut din partea pacientilor sa te sune!
Picky imi scot eu parleala cand cresc! Matei s-a facut bine!
Lala mie imi place la Ct! Asa ca facem uun "schimb" daca vrei!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Cris faina atmosfera la tine: cu catel, pisica si copil sectorici!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lavinia.p spune:
Neata fetiliii, vin si eu rapid la cafea!!
Moama ce ati mai scris, v-au mancat rau dejetele. eu am fost tot cu treburi si drumuri zilele astea, a trebuit sa platesc ratele la banci, utilitatile si uite asa am ramas fara nici un ban din indemnizatie. Azi vad ca e soare afara asa ca-l trezesc pe pici imediat si iesim, iar la amiaza cand dormiteaza ma pun sa citesc ca am ce recuppera, n-am scris de 2 zile si am de citit un capitol imediat...dar mai intai sa va zic ce mi-a facut Rares ieri....la 6.30 dimineata ne-am trezit sa-i dau bibele cu lapte, l-a baut, i-am luat sticla si inapoi la somn da? Eu am adormit inaintea lui nu stiu cum iar pe la 8.30 ma trezesc ca-l aud pe el in patut. Cand ma uit la el, Rares era gol golut doar in pampers, si-a dat pijamaua jos, sacul de dormit si statea in picioare astepta sa ma trezesc eu. Cum m-a vazut ca ma misc a inceput sa rada. Primul instinct a fost sa rad si eu, dar cand m-am apropiat si am vazut ca era sloi de gheata si mai si mucea...m-am enervat rau i-am aplicat palmutele de rigoare peste bulanele si l-am imbracat iar in 5 min cum a dat de cald a si adormit...ziceti voi ce pot pati bine ca n-a racit cine stie de la ce ora sta nacked
Va si merg sa-l trezesc!
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
Serialbastre spune:
Picky, merg la scoala ... adica la servici. Ca asta mi-e meseria: profesor. Si inca de matematica. Dar nu am post in Suceava, asa ca fac naveta intr-o comuna, e aproape, dar tot naveta e.
Alynta, si mie mi-ar face placere sa ne vedem.
Lavinia, si contul meu de card e gol, am platit rata, ceva utilitati (nu toate) si gata banii ... repede se mai duc.
Tare Rares!
Acum sa va zic de mine: care aveti cont de FB si va place mamaliga-n paturi intrati pe blogul meu (la semnatura) si votati-ma! Daca nu va place, e de bine ... inseamna ca sunteti niste slabaturi.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
calipso_zeus spune:
Gata cu vizitele..s-au jucat frumos si am ras de m-am spart.La urma sofi a vrut sa doarma aici si neam sa vrea casa..ii era somn si vroia nani in pat cu eva....si da-i lacrimi de crocodil.....iar eva umb;la dupa ea cu o perna...ce mai circ dar asa simpatic....
Acu` sa fac bagajele si sa plecam la mama.....la aer si zapada.
A,si casa arata ca la cei cu lingura la gat....
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Serialbastre Picky, merg la scoala ... adica la servici. Ca asta mi-e meseria: profesor. Si inca de matematica. Dar nu am post in Suceava, asa ca fac naveta intr-o comuna, e aproape, dar tot naveta e. Alynta, si mie mi-ar face placere sa ne vedem. Lavinia, si contul meu de card e gol, am platit rata, ceva utilitati (nu toate) si gata banii ... repede se mai duc. Tare Rares! Acum sa va zic de mine: care aveti cont de FB si va place mamaliga-n paturi intrati pe blogul meu (la semnatura) si votati-ma! Daca nu va place, e de bine ... inseamna ca sunteti niste slabaturi. Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009) In bucataria mea POZE |
Haideti fetele cu cont pe fb ,caa trb sa o batem e cea cu "pachelli" sau cum naiba s-o numi reteta . Votul nr 24 e al meu . Aia are 47 de voturi.... Si reteta arata bine,stai sa ma intremez eu ,sa pot manca afumatura fara sa imi fie rau,si iti spun cum mi-a iesit reteta ...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 9+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Serialbastre spune:
Merci, Lali, esti o draguta! Sper sa incerci reteta si sa-ti placa mamaliga-n paturi.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE