**Buburuze de 2009 in actiune(7)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
mi-am expediat masculii din viata mea la market si eu o lalai....ce bine-iiiiiiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

emoooo ia fa tu un pustiu de bine si trage aicea niste randuri si la noi si nu o mai freca la rece,ca acus schimbam regula cu pusculita:Sunb 3 randuri postate pe zi,1 euroi la pusculita
calipso fata,cum vine asta?? eu nu am mai fost singura de un car de ani
lali cum fata?adica nu vrei sa te lafai singura in pat? eu nu pot sa dorm cu fi-mea deloc,ca se frichine maimuta si o alerg prin tot patul si dimineata sunt cheauna de nesomn.Si nu ne pui si noua o pozsica cu puiul micut din burtica?.P.S. care dintre voi face poteca in casa cand vorbeste la telefon,ca e demential paul
alynta pai mariuca are deja 5 luni parca,nu?
cum e?mie mi se pare un car de ani de cand era miruna asa mica

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

n-am chef fata sa gandesc, sa ma concentrez.....is asaaaaa, intr-o stare tare misto....de lene combinata cu euforie, ca de, is home alone. tre sa termin Aladdin si duhul din lampa.....mai aveam o bucatica de perete alb asa ca l-am executat. mai am niste detalii.....na, uite de de randuri am scris....mai mult de 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Fetele Getika va transmite ca i-a plecat stresul , si ca diseara se imbata...isi face vin fiert si il da pe gat ...
Nu stie cand poate intra ca momentan nu are cum sa plateasca internetul. Va pupa pe toate ,si o sa mai intre de pe unde poate ...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 12+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Crisule eu fac poteca , pentru ca niciodata nu stau cand vb la telefioon... ori p[un rufe in masina,ori spal vase,ori toc ceva pentru mancare, ori ma joc cu Paul,sau pur si simplu ma fatai de colo-colo,si mai si gesticulez . Dar sa il vezi cum il imita pe socru-miu,el vorbeste tare la tel,se incrunta si intreaba foarte des "cee?" ,asa ca si Paul face uneori " teee?"
Poza la bebic in burtica nu am , nu am facut nici la Paul, nu stiu sa explic de ce nu vreau .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 12+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.A scapat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Mai fetelor, alea slabe ... eu asa am crezut ca voi numai va uitati la mancare. Eu una parca ma ingras numai gandindu-ma ce sa gatesc. Ce-i drept, nu gatesc rau ... ce modesta is!!!
oricum, merci pentru voturi, si va rog sa mai votati vreo 9 zile, ca atat dureaza concursul. E adevarat ca s-au aruncat vreo 2 tipe cu muuuulte voturi, dar macar de palmares sa fie si la mine adunate ceva-ceva.

Calipso, deci ma enervezi!!! Niciodata nu am avut cui s-o las pe Cezara o noapte-doua ... si sa mai fiu si singura ... vise, maica!

Fug la trebi ... o zi senina!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare fetelor,

Noi tot cu casa asa "frumoasa" suntem..si daca va zic cum arata pereti holului , in fine o scoatem noi la capat.

Fiica mea nu vrea sa doarma...asa ca ne conversam in bebeluseasca ...sau chinezeasa ..eu am niste dureri destul de nasoale la burta cu tot cu spatele plus si niste intepaturi din cand in cand..de fapt toata noaptea le-am avut..dar nu stiu daca sunt sau nu contractii..ca la cate dureri am avut am si uitat cum mai se simt contractiile.....in fine..aste-as durerile de ieri ca m-am mancat undeva sa fac cocaturi..am vrut sa fac si eu gogosi umplute ca cele tot laudate de Cris..are rost sa va spun ce mi-au iesit?! nuuuuu, ca ma fac de ras, mai ales ca printre noi avem o mare gospodina, pe Andreea ...ok, am stricat primul aluat, ca fiica mea imi statea in picioare si am pus mai multa faina decat trebuia asa a iesit un aluat, tare..tare..de nu am mai reusit sa-l refac , ok apoi am facut altul, si m-am apucat sa fac gogosile..am stricat uleiul cu umplutura din gogosi , si m-am enervat si am facut branzoaicele la cuptor in loc sa le prajesc(cum se fac la noi) ..au iesit bune, dar sotul nu-i multumit ca trebuiau mai dulci facute ...i-am zis si ceva de dulce si s-a mai potolit..asa ca draga Cris gogosi umplute cu ciocolata ai comanda de pe acum cand ne intalnim....Ema mi-a promis un tort din acela bengos ....hai care mai sariti cu bunatati?!

Prietena mea de care va spuneam ca are sangerari e in spital de aseara ca incepuse sa sangereze mai rau..rezultatul..placenta joasa si exista riscul de desprindere ..asa ca repaos la pat si concediu medical, ca si ea tot in curatenie lucra...si are baietel...iar ea isi dorea fetita..ca are deja un baiat..dar sanatos sa fie si micutul...Mai tarziu mergem pana la ea la spital ca nu crede ca azi ii da drumul..poate maine..asa ca-i facem o vizita scurta...

De citit din urma nu am citit asa ca incerc probabil luni sa recuperez cand am starea mai buna...si nu sunt asa depresiva de la renovatul asta....plus ca de miercuri cica se anunta ninsori, vine frigul, iar noi trebuia sa ne apucam sa tragem si shapa afara ptr terasa...timpul vad ca ne preseaza, iar munca cam bate in loc...in fine...vedem ce o sa iasa si cat o sa iasa...

Getik va transmite salutari, ca am vb aseara cu ea la tele si imi zicea ca-i posibil sa ramana fara net.

Va pupic si ne auzim cand mai intru

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 34+ o printesuca mai mica

AMR: 6 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Cris de 2 zile ma tin sa-ti spun ca am vazut pozicile noi cu Miru si mi-au placut tare mult..in special aia care-i de top ..oricum se vede ca Miru a mai crescut si e bine facuta si tot mai frumoasa ..apropo nu-ti sparge farfuriile? ca eu trebuie sa am grija cand ii pun in farfuri de portelan ca daca nu mai vrea sa pape si-o indeparteaza de pe masuta ei, sau mai rau, mi-o arunca pe jos ..Si mi-a mai placut si poza cu tine si ea, 2 mumoase, mai putin lovitura din frunte..ca parca asa se vede, mai rosie la frunte ...in schimb l-am vazut si pe dogio bagator de seama printre jucariile Mirunei

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 34+ o printesuca mai mica

AMR: 6 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Buna fetele.....gata curatenia..cu chiu cu vai....n-am chef....
Haideti sa radem oleaca.Ghici de ce nu lista imprimanta mea ?Se blocau foile in ea?Acolo unde se trage pagina avea un pufulete si o bucata de plastilina....

Picky te manaca chelea fato....stai cuminte ca vin acu`....

Mergi la inceput