Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ana, ma bucur sa te vad din nou veseluta ! Si sa aud ca tatal tau pleaca la Viena! Doamne ajuta sa fie toate bune pana la capat.

Syl, printeaza "Totul se intampla pana la 6 ani", daca ti-e greu sa citesti pe monitor. Este scrisa simplu si se citeste foarte usor! Si eu cred ca tie iti va folosi mult. Alina mai vorbea de http://www.edituratrei.ro/product.php/Ce_sa_le_spunem_copiilor_–_cand_sunt_foarte_mici_cand_sunt_bolnavi_cand_se_bucura_cand_sunt_tristi/1930/ si de http://www.edituratrei.ro/product.php/Cand_apare_copilul_O_psihanalista_da_sfaturi_parintilor/2026/ Le recomand si eu la randul meu!

Hera, Ana, noi dormim toti patru in pat. Sunt convinsa ca nu vor vrea sa doarma cu noi pana la majorat, se vor duce in camera lor cand vor fi pregatiti pentru asta

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Sashenka, astazi vine fata care ma ajuta la curatenie si o sa o intreb pe ea daca poate sa vorbeasca cu tipul care aduce pachete in Romania cam cat ar lua pt transport. Imediat ce aflu iti spun.

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Mergi la inceput

A, Sashenka am uitat sa spun ca e facut in USA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Elfica lumanarea noastra va costa 1,5 mil. Pt ca nasii nostrii sunt din Bucuresi ne-au rugat sa ne ocupam noi de asta sa ne luam ce ne place si ei vor deconta. Lumanarea va fi cu flori, un glob de flori la mijlocul lumanarii ca nu am vrut cu multa iarba Si cand am fost noi nasi am dat tot pana in 2 mil.
Joy nici noi nu vom avea fotograf profesionist. Voi vb cu cativa prieteni si ai mei sa se ocupe de asta. Din atatia tre sa scot cateva poze frumoase.
Hera si noi tot asa dormim...abia astept sa putem sa unim taberele, adica sa dormim toti 4
Beatrice si eu am cautat de am innebunit pe net confeti de astea dar nicaieri nu avea pe stoc. Am gasit pana la urma la firma de unde iau baloanele din oras, modelul ala cu it's a boy...
Syl sa stii ca multi bbi au problema cu agitatia de seara, citeam undeva ca dak nu e o problema de genul colici, papa, caca e pur si simplu nevoia lor de a plange, pana se obisnuiesc cu ei insisi si mediul inconjurator...nush
Eu azi am fost la cumparaturi pt cadoul nasilor si am luat o pilota de puf de gasca f frumoasa. Sper ca le va place si folosi. Am luat si un costumas super dragutz pt bebe pt botez...si are de toate! Noroc ca e targul de haine la noi ca nu am mai stat sa colind magazinele ca nu aveam timp!

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu o intrebare: Nicholas face de ceva timp caca verde. Am sunat la pediatra si a zis ca nu e nimic, dar parca nu mi se pare normal. Aveti vreo idee de la ce poate fi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Olgutzika, Simonique bravo, deabia astept sa dormim si noi toti 4.Si eu sunt convinsa ca nu vom dormi asa pana la majorat.Am zis ca atunci cand va face bebe 2 ani ii vom culca pe ei doi in alta camera si noi doi in alta. Visez si eu..., asta dc ma lasa sufletul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Sashenka, astazi vine fata care ma ajuta la curatenie si o sa o intreb pe ea daca poate sa vorbeasca cu tipul care aduce pachete in Romania cam cat ar lua pt transport. Imediat ce aflu iti spun.

ok merci mult

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hera, eu tot i-am prezentat patul din camera ei/lor Sofiei, stie la ce foloseste , dar ea vrea sa doarma cu noi. A zis ca o sa faca nani in camera cu jucarii cu Vladut, cand o sa fie Vladut mai mare. Nici daca vreau eu cu tati sa facem nani acolo nu se poate, ca vine si ea "Voi de ce dormiti impreuna si eu nu pot sa dorm cu voi?" Inca nu am gasit raspunsul a la Dolto pe care ea sa il si inteleaga, asa ca mai astept

Symo, Vlad plange "gheeeeee" . Nu stiu ce e la sanul Dianei...mai ai putintel pana marti, nu te ingrijora pana nu afli ceva concret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Ana, ma bucur sa te vad din nou veseluta ! Si sa aud ca tatal tau pleaca la Viena! Doamne ajuta sa fie toate bune pana la capat.

Syl, printeaza "Totul se intampla pana la 6 ani", daca ti-e greu sa citesti pe monitor. Este scrisa simplu si se citeste foarte usor! Si eu cred ca tie iti va folosi mult. Alina mai vorbea de http://www.edituratrei.ro/product.php/Ce_sa_le_spunem_copiilor_–_cand_sunt_foarte_mici_cand_sunt_bolnavi_cand_se_bucura_cand_sunt_tristi/1930/ si de http://www.edituratrei.ro/product.php/Cand_apare_copilul_O_psihanalista_da_sfaturi_parintilor/2026/ Le recomand si eu la randul meu!

Hera, Ana, noi dormim toti patru in pat. Sunt convinsa ca nu vor vrea sa doarma cu noi pana la majorat, se vor duce in camera lor cand vor fi pregatiti pentru asta

Eu mai vreau asta http://www.curteaveche.ro/Inteligenta_emotionala_in_educatia_copiilor-3-181 si asta http://www.elefant.ro/carti/familie/educatie/anii-magici-cum-sa-intelegem-si-sa-rezolvam-problemele-copiilor-6352.html
Si pe mail am trimis o carte azi, continuum concept.

Syl, si mie imi place sa tin cartea in mana. La calculator stau oricum prea mult.
Symo, super! Abia astept sa te vad. Cred ca e o scumpa Dienuta, acum realizez ca sunt aproape 2 luni diferenta intre fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

A mea plange cu "leee", deci luam tot alfabetul...

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput