Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!

Asa cum am mai scris, si mie mi-a fost dor de voi, Elfica!

Hera,fiecare trebuie sa respecte alegerile fiecareia, pentru ca asa e normal; fiecare mama alege cum considera mai bine pentru puiul/puii ei. Eu dorm cu el, de fapt dormim amndoi cu bebe intre noi si nici nu am concepe altfel. Ne-am luat un pat pe masura, asa ca si bebe 2 tot cu noiin pat va dormi, deci toti 4.Cum doarme Olgutzika, mor de drag cand o citesc. Si David nu e mofturos la somn, doarme unde-l pui, si0n barcuta(scoica), si-n patut, si pe canapea, si-n bratele mele(aici e cel mai bine, nu s-ar mai trezi). Recent, domnul iubi si-a vizitat un vechi prieten, care e preot si tipul are 2 fete. A ramas impresionat cand cea mica s-a dus la preot si i-a spus "tati, maistai mult? ca nu pot sa dorm fara tine". 2 fete incredibil de inteligente, sociabile si vesele, una de 4 si alta de 7 ani.
Am scris mesajul acum 2 ore, dar am adormit cu Piersicuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ana_o normal ca trebuie respectate deciziile fiecareia cu privire la somnul copiilor. Insa mie la inceput imi era un pic frica sa spun da dle eu dorm cu copilul in pat, pt ca eram privita asa nu stiu cum....aiurea...dar cu timpul am inceput chiar sa ma laud. Asta e, asa am simtit noi ca trebuie sa ne crestem copii. Si cu privire la pat si noi ne-am luat un pat imens in care vom incapea fara nici o problema toti 4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

si noi avem nopti cand dormim toti 5

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mistic, pt noi Avene Pediatril a fost apa de ploaie.

Syl, multam de informatii. Te-am intrebat pt ca am mers la ginecolog si se pare ca lucrurile au stat mult mai prost la mine decat am stiut si s-a intarit ceea ce toti ginecologii in unanimitate au spus, ca bebe a fost o minune.

Dupa botez, voi faceti acele obicieuri cu spalat bebe de catre nasa, in apa pus o multime de lucruri, gen ou, miere, lapte, zahar, bani, mir, etc, etc…
Simionique, Ti-am dat Pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ana, Hera, majoritatea celor care isi fac cruce cand ne aud cum dormim ridica obiectia vietii de cuplu: "vai, dar atunci voi cum...?" Asta are o rezolvare, ca avem casa suficient de mare

Sof a dormit in patul ei, cu noi in camera, pana la 8 luni. Cand am inceput sa ma intreb de ce trebuie sa ma chinui, sa ma dau jos in pat, sa ma trezesc de-a binelea cat sa iau copilul in brate si sa il alaptez, cand il pot lua cu mine in pat si ridica tricoul cand ii e foame. A dormit muuult mai bine cu mine, iar de mine/noi nu mai zic. Si cum reteta ne-a facut pe toti trei fericiti... de ce nu?

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

http://www. copilul. ro/bebelusi/botez-copil/Scalda-dupa-botez-a5787.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Olgutzika dar bebe nu o trezeste pe Sofia? Noi am incercat sa dormim asa dar cand se trezea bebe sa pape hop si Lorena in fundulet. Si ea dc se trezeste adoarme f greu. Acum de cateva zile bebe adoarme pe la ora 22,30 sau 23 si se trezeste la 6 si apoi din 2 in 2 ore. Dar ce ma fac dc mi se trezeste Lorena la 6 dim si nu se mai culca la loc? Asa mai bagam cu totii somn pana pe la 9, 10 dim.

Sashenka_h waw ce tare, toti 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Si eu ma intreb uneori daca dorinta de a nu o rasfata prea tare va merita. Ca incepe sa fie grea si obosesc sa o iau, sa o pun in patul meu, o alaptez, o mai las putin si apoi iar in patul ei. De 2-3 ori pe noapte (seara, noaptea si dimineata) ca in timpul zilei nu doarme decat in brate si de rasfatul asta nu stiu cum o dezvat... Poate ca in final tot in patul nostru va poposi si noaptea, dar deocamdata rezistam de teama acum de a nu o lovi din greseala, cand ne rasucim in pat. Ce e drept, mi-am propus sa o invat in patul ei. Vom vedea ce vom face.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3nutza spune:

ralucaspm din cate stiu eu, kakuta verde copii fac cand au diaree, asta stiu eu.
si noi am dormit toti 3 in pat pana pe la 2 luni, dar dupa ce am scapat de colici l-am pus in patut. asa ne odihnim si noi mai bine, ca cu el in pat nu dormeam profund de frica sa nu il lovim. si noi ne-am luat un pat pe masura (super big), dar tot ne-a fost frica. ziua doarme numai la noi in pat, dar seara la el. defapt el doarme oriunde il pui
din pacate nu reusim sa dormim mai mult de 4 ore primul somn noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hera, Vlad nu plange cand i se face foame noaptea, incepe sa se foiasca. Si nu o trezeste pe Sof deloc in felul asta.

Alina, multam pentru sugestie , suna bine!

Elfica, depinde de fiecare parinte in parte ce intelege prin rasfat...Pentru mine faptul ca dorm cu mine nu inseamna nici pe departe asta, dimpotriva. Pentru mine rasfatat e un copil care nu a beneficiat de atentia parintilor si de aceea se poarta...anormal, sa zicem, cerand atentie in mod negativ pentru a obtine contactul cu parintele, pe care atat de mult si-l doreste. Sa citesti "Totul se intampla pana la 6 ani", chiar e o lectura placuta si iti poate oferi alta perspectiva. Nu mai zic de Dolto .

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput