Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Hera: Nu m-am suparat deloc, de aceea v-am si intrebat. Lumanarea pe care o vroiam era mai speciala, personalizata, i-ar fi ramas toata viata si mi-ar fi placut mult(daca vrei, consulta site-ul, sa iti faci o idee: www.cherubinlily.ro). Nu erau necesare flori, ca lumanarea aleasa de mine era deja destul de incarcata (cea cu barza), dar am zis ca tot ii pun 3 cupe de orhidee imperiala in partea de sus). Nasii nu au cumparat tinuta de botez, ca am primit noi ceva foarte frumos, festiv si i-am intrebat daca nu vor sa o botezam asa, ca ar fi pacat, ca tinuta e foarte frumoasa, iar eu in casa nu o imbrac asa, nu am nicio nunta si parca e pacat ca ei sa dea banii pe altceva, iar tinuta primita sa nici nu fie imbracata deloc. Au fost de acord! Cu tinuta de a doua zi, de la baita nu stiu daca vor lua, ca ne intrebau pe noi cum e, daca o cumpara tot nasii sau nu, iar noi le-am spus ca si daca obiceiul e acesta, nu e cazul, ca doar are destule hainutze. Si ne-au dat de Craciun o pijamaluta pt ea, care poate fi foarte bine si costumas, care ii vine bine abia acum si e nou. Am zis ca daca nu ii vor lua nimic, i-l voi da pe acela, ca tot e de la ei. Asa ca nu am abuzat, ci am incercat sa le diminuam pe cat posibil cheltuielile, dar tot mi-e jena sa le spun de lumanare de 370 RON! Iar taxa la biserica ne-a spus preotul ca e intre 2 si 4 mil, in functie de cum pot nasii. Intr-adevar, inseamna destui bani sa botezi un copil... Si o prietena din Buzau imi spunea ca ea cand a fost nasa a luat copilului de la A la Z mai multe tinute, sa ii ajunga copilului pana la un an. Obiceiuri si obiceiuri!

Pupici!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

De unde cumparati table confetti de la noi din tzara? Eu sunt suparata ca toti la care facusem comanda, m-au informat abia azi ca nu mai au produsele pe stock.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Intradevar superbe lumanari. Da dc nu o sa cump nici o tinuta pt bebe ai putea sa le propui sa cump lumanarile care iti plac. Noi la biserica am dat 4 mil, oricum preotii ne-au cerut mult mai mult.
Dar nu prea mi s-a parut etic...in fine...Nasa mea e de la Braila si asa se face si acolo se cumpara hainute la copil de la a la z pana la 1 an. Tin minte ca a venit la Lorena cu 3 genti de haine , pt noi a fost super ca nu am mai dat banii pe ele, dar pt ei a fost destul de costisitor. In fine asta e.

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Hera: Nu m-am suparat deloc, de aceea v-am si intrebat. Lumanarea pe care o vroiam era mai speciala, personalizata, i-ar fi ramas toata viata si mi-ar fi placut mult(daca vrei, consulta site-ul, sa iti faci o idee: www.cherubinlily.ro). Nu erau necesare flori, ca lumanarea aleasa de mine era deja destul de incarcata (cea cu barza), dar am zis ca tot ii pun 3 cupe de orhidee imperiala in partea de sus). Nasii nu au cumparat tinuta de botez, ca am primit noi ceva foarte frumos, festiv si i-am intrebat daca nu vor sa o botezam asa, ca ar fi pacat, ca tinuta e foarte frumoasa, iar eu in casa nu o imbrac asa, nu am nicio nunta si parca e pacat ca ei sa dea banii pe altceva, iar tinuta primita sa nici nu fie imbracata deloc. Au fost de acord! Cu tinuta de a doua zi, de la baita nu stiu daca vor lua, ca ne intrebau pe noi cum e, daca o cumpara tot nasii sau nu, iar noi le-am spus ca si daca obiceiul e acesta, nu e cazul, ca doar are destule hainutze. Si ne-au dat de Craciun o pijamaluta pt ea, care poate fi foarte bine si costumas, care ii vine bine abia acum si e nou. Am zis ca daca nu ii vor lua nimic, i-l voi da pe acela, ca tot e de la ei. Asa ca nu am abuzat, ci am incercat sa le diminuam pe cat posibil cheltuielile, dar tot mi-e jena sa le spun de lumanare de 370 RON! Iar taxa la biserica ne-a spus preotul ca e intre 2 si 4 mil, in functie de cum pot nasii. Intr-adevar, inseamna destui bani sa botezi un copil... Si o prietena din Buzau imi spunea ca ea cand a fost nasa a luat copilului de la A la Z mai multe tinute, sa ii ajunga copilului pana la un an. Obiceiuri si obiceiuri!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

eu sincer, vreau si ursitoare, dar sotul a zis ori ori

cele care alaptati, ce luati pt durerile de stomac?

dr proctolog: radu viorel

Beatrice, noua nasii ne-au zis ca daca vrem, ne dau bani, daca nu, ne iau ursitoare pentru la botez. Si am convenit sa ne ia ursitoare. Ca banii... vin si se duc, asa macar avem o amintire.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Vasari am si eu 2 carti si abia acum mi-am amintit ca nu le-am citit....n-am avut starea si nici timpul necesar.
E vb de cartile "Totul se intampla inainte de 6 ani" si de la Dolto am "Cand apare copilul". Poate pe ultima o ai tu?
Le am in calculator si poate de asta am tot amanat, eu citesc carti seara la culcare si pe calculator m-ar deranja lumina ecranului...ma oboseste.

Mergi la inceput

Amelia imi pare rau ca nu dormi noaptea. Eu totusi mai rup ceva adica doarme de la 11 seara pana la 4 dimineata, ma scol ii dau papa se culca imediat apoi de pe la 5.30-6 dimineata incepe foiala dar nu se scoala efectiv, doar scoate niste sunete de nemultumire...se screme, da din picioruse si apoi adoarme pret de 10 minute si tot asa iar sunete. Eee si ma enerveaza de mor ca nu pot sa dorm ca tot am impresia ca vrea sa se trezeasca. Sau cauta suzeta...ma ridic ii bag suzeta si nu apuc sa ma cuibaresc bine in pat ca iar o scapa si uite asa ne prinde 7-8 cand vine Buni si il preia si de aici incepe ziua pentru mine ca o preiau eu pe Ati.

Ce ma deranjeaza cel mai mult este ca seara de pe la 7 incepe si plange si urla efectiv de nu stiu ce are. Nu vrea nici jos, nici in brate nici leganat ...nu, numai sa te plimbi cu el prin casa dar si asa se plictiseste si iar tipa de nu mai stiu ce are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Hello!!
Iar nu am citit din urma si nici nu am cand sa o fac
Vroiam sa va spun ca mi-e dor de voi, sper ca sunteti bine! Si sa promit ca incerc sa intru zilnic, desi imi va fi greu, casa e vraiste mereu, la master am inceput semestrul 2 si am cursuri martea, miercurea, joia si vinerea dupa-amiaza, Nicholas face numai dezordine etc
Astazi am fost cu Patrick la pediatru, i-am administrat ROTARIX-ul si l-am cantarit si masurat. Are 6200 g si 60 cm (bine,eu am vazut 61 si un pic, dar varianta oficiala a asistentei e 60 cm.LOL) Sper sa nu aiba reactii adverse de la Rotarix, mai ales ca eu plec si la facultate la 17:00 si ramane cu mama pana in jurul orei 21:00.
Dna doctor ne-a recomandat pt crustele de lapte Avene Pediatril sau Mustela Stelaker. Care e mai buna? Eu stiam ca e bun si uleiul de migdale dulci. Voi ce ati folosit?
Ma duc sa strang putin prin casa, cat apuc in perioada de nani a lui bebe (In jur de 30 min).

Mergi la inceput

Ral_eli, eu clar zic ca este de la anestezie pentru ca eu nu am simptomele astea decat dupa operatii si am 3 cezariene si la toate am avut starile astea de friguri, apoi transpiratii. Ultima operatie a fost mai complicata si deci si refacerea este mai lenta pentru ca am stat anesteziata pe masa 2 ore.

Beatrice cred ca si eu ar trebui sa merg la proctolog.

Sa stii ca lipsa uterului nu m-a afectat cu absolut nimic. Aud acum de la tine prima data ca o sa-mi creasca par mai mult? Din contra zic eu..creste f lent. Vad asta pt ca ma rad mult mai rar in comparatie cu epilatul pana in perioada cand eram gravida. Nu stiu de ce. In rest, nu simt nimic ca am ceva lipsa. O sa am starile de dinainte adica voi stii cand e perioada de ovulatie sau ciclu pentru ca nu mi-au scos decat uterul. Restul: trompele, ovarele au ramas si deci ovarele sunt cele care secreta hormonii. Atat ca n-o sa mai am ciclu, ceea ce e bine mai ales ca eu dupa Ati ramasesem cu un ciclu de curgea ca la robinet. Doamne ajuta ca m-am scapat de asta.
Mi-am facut griji pentru contactul sexual ca va fi diferit dar nici vorba, oricum am avut consiliere in sensul asta ca tot asa nu stiam ce se va schimba si cum va fi si am cautat pe net si am mai gasit fete ca mine si am primit multe incurajari. Si asa este cum au spus si ele: nimic nu e schimbat. Nu m-am ingrasat, slabesc tot ca inainte fara diete drastice sau nebunii. Probleme cu greutatea au cele care scot si ovarele ca atunci se da organismul peste cap, nu mai sunt hormonii feminini prezenti si atunci organismul este silit sa intre la menopauza. Nu e cazul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Hera25: Am mai obtinut o reducere, iar acum mi-am luat inima in dinti si le-am dat nasilor conversatia, sa vada ca am facut tot posibilul si sa ia o decizie, fara suparare. Le-am spus ca eventual impartim costurile.
Va anunt ce au decis si va trimit si foto dupa. Pupici!

Beatrice75: Ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Salutare barlog!
Dupa indelungi cautari, probe, gandiri si razgandiri.....astazi dimineata m-am decis si eu in privinta rochiei de mireasa: o voi face la Doina Levintza. Sunt foarte bucuroasa fiindca am simtit multa implicare si am cunoscut o persoana foarte calda si amabila.
Diana mea creste, rade, tipa.....e f haioasa. Am facut controlul de 4 luni (cu cateva zile inainte) si are 6180 gr si 62 cm. Luna aceasta a crescut in greutate cu doar 580 gr, motiv pentru care dr a zis ca putem incepe cu cereale de orez la masa de seara. Le papa cu foc, ii plac foarte mult.

Dimineata, cand am luat-o in brate, am simtit la sanul drept, chiar in dreptul sfarcului o mica umflatura, ca un bob de orez si m-am speriat rau de tot. Eu merg abia marti la vaccin si pot intreba dr, aveti idee ce poate fi? Stiu ca spuneati voi ca bebelusii mai au niste schimbari hormonale si le curge chiar laptic.... Ma streseaza tare de tot chestia asta....

Altceva nou nu am ce sa va spun: spal, calc, hranesc bebe, spal bebe, ma joc cu bebe si mai merg la pedichiura, manichiura si la o cafea, cam atat.
Ah, si ii cumpar Dianei saptamanal cate ceva. Eu nu mi-am mai luat nimic de mai bine de un an....ma refer la ceva dragut, ca asa...o "carpa", un tricou...am mai cumparat.
Vreau si eu niste haine mai moderne, vreau la shopping, vreau o vacanta de un weekend!

Fug ca plange mitititca. Stiti cum face cand plange? Zice: me, meee, meeee!!! Nu stiu cine-i "Me"

Mergi la inceput