Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Salutare, barlog!

Dragelor, ca tot sunteti mai toate in pregatiri, vreau sa va intreb daca este vreuna dintre voi care nu isi angajeaza fotograf profesionist pentru botez.

Victoria, mami de Anna Sofia si Leon Victor

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Noi. Nici la nunta nu am avut fotograf profesionist si au iesit niste poze tare dragute. Le-a aranjat sotul meu si filmuletul a circulat in toata compania (suntem in jur de 1500 de oameni si la nunta am fost vreo 40).

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Beatrice, poate nu mai incep durerile daca trece anestezia.
Felicitari pentru mica vedeta!
Si eu voi face compromis cu tinuta de botez, ca n-are nici cine sa stea cu bebelina, nici cum sa ies cu carutul, nici masina la dispozitie.

Ana_o, daca e prea obositor pentru tatal tau, il poti tine la tine pana pleaca la Viena. Intreaba-l, e cel mai important sa se simta dansul bine.

Adipapazi, am mai mancat ciocolata alba cam o data la 3 saptamani,ca nu prea sunt fan, dar mie mie-a pofta de ciocolata aia adevarata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

amelia, te cred, as baga vreo 2 cutii de cioco neagra cu menta si cu cafea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

joy eu la botez nu am avut fotograf profesionist. a facjut fratelo poze cu aparutul lui nou si smecher eu nici nu am vrut poze multeeeee, am vrut cateva datr alea sa fie superbe. si chiar asa a fost: a reusit sa surprinda ce a fost mai frumos si au iesit f frumoase.
eu am si experienta neplacuta cu fotografii: am cununat si apoi le-am botezat copiii (2 buc)si de fiecrea data a fost angajat un fotograf profesionist care a facut toneeee de poze. dar din tona de poze nu am putut selecta nici o poza de rama, erau inerte, fara viata, dc ma intelegeti , celr gen "zambiti, va rog, pasarica, cucu" si apoi a facut un prieten (nu profesionist, dar talentat) 10 poze. toate de pus in rama. superbe
deci, degeaba ai titulatura daca nu ai si talentu

offf , iar s-a trezit matzul dupa 45 minute de somn.

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Elfica eu am dat 150 Ron pe lumanarea de botez, cu tot cu flori impodobita si era f frumoasa. Nu m-am ocupat eu de asta ci fina mea, ca i-am zis sa cump ce ii place.Mi se pare cam scump 370 Ron, mai ales ca va trebui sa plateasca si taxa la biserica, apoi si hainute, si darul la masa, si a 2 a zi iara hainute, iarasi bani....
Sper ca nu te superi pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Am renuntat la ursitoare botez si l-am pus pe sotz sa se gandeasca la ceva inedit. Nu stiu, altceva.

Noi primim de la nasi cadou ursitoarele. Bine, bebica, nu noi .

eu sincer, vreau si ursitoare, dar sotul a zis ori ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Beatrice mergi si in Cocor sunt acoloc ateva magazine misto, dar destul de scumpute...Eu de acolo mi-am luat.

Ana_o bine ai revenit. Ma bucur ca esti mai bine acum, si imi place mult sa te citesc. Sa stii ca si eu dorm cu bebelu meu imbratisat, il ador pur si simplu. Eu sufar ca nu pot dormi si cu Lorena si cu bebelu in aceiasi camera si evident ina celasi pat, pt ca bebelu o trezeste pe Lorena. Acum ea doarme cu tati ei in alta camera.Asta e. Dar pana sa se nasca bebele am dormit amandoi cu ea in pat. Asta ea. Asa ne-am invatat noi si asa simteam ca ne este noua bine, desi multa lume nu e de acord.

Mergi la inceput

eu sincer, vreau si ursitoare, dar sotul a zis ori ori

cele care alaptati, ce luati pt durerile de stomac?

dr proctolog: radu viorel

Mergi la inceput

hera, de acolo si-a luat si nasa, adica sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

euuuu

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Salutare, barlog!

Dragelor, ca tot sunteti mai toate in pregatiri, vreau sa va intreb daca este vreuna dintre voi care nu isi angajeaza fotograf profesionist pentru botez.

Victoria, mami de Anna Sofia si Leon Victor

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)

Mergi la inceput