Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Dana, am vazut pozele. Aia cu voi doi mi se pare superba!!

Am citit mai devreme o poveste a nasterii si a primului an de viata superba! Pun linkul pt ca e ca o revelatie, desi s-a tot discutat si pe la noi pe forum.:)
http://www.tedoo.ro/dusi-de-acasa-ep-2-mama-rusia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Fetelor si eu va pot recomanda un neurolog bun ,la care am fost eu cu Andreea - Andrei Zamfirescu de la Medicover si e si la un spital de stat.

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010

hmmmm....eu am abon la medicover, iar pediatra noastra, de la medicover normal, m-a trimis la neurologie la madam burloiu la sanador ca cica in medicover nu sunt dr neurologi pediatri. Sa vezi ce o trag de urechi data viit! Adica de ce ma trimite sa dau 100-150 de lei pe consultatie cand puteam sa o fac moka la medicover????!!!! Cred ca are o susta cu fam Burloiu pt ca si la controlul oftalmologic m-a trimis la nenea burloiu, sotul neuroloagei burloiu. Nu zic, e super tare acest dr oftalmolog, dar puteam face controlul si in medicover....

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Diana, eu cand evadez il las pe bebe cu ta-su sau cu maica-mea, depinde cu cine negociez

Alexa, noi am facut kineto pentru picioruse (tal valg) si apoi a inceput sa devina evidenta problema cu hipertonia spatelui, picioarusele sunt reparate acum, insa facem accentuat pt spate/capsor.

Adipapazi, sper sa se rezolve cat mai repede toate problemele astea, sa ne iesim din paranoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Bebe are 6,600 kg. Cantarit azi la doct...Pana acum o sapt nu ii ajungea LM si ii dadeam si completare LP, sa zic cam 180 ml adunati pe zi.Dar la un moment dat a refuzat biberonul si se multumeste cu sanul 5 min alteori si mai putin de 5 min, mai mult nu sta. Si intr-o sapt mi-a luat 100 g. Deci zic eu putintel.De ex acum dupa baita nici nu a vrut sa mai vada nici sanul nici biberonul nu i-a trebuit nimic, s-a culcat. Nu stiu ce se intampla cu el...

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

hera, trage foarte bine. 110 in 5 minute e super!in carti zice ca indiferent cat de mult tii copilul la san, el trage in primele 5-10 minute 90%din cat ii trebuie. cate kg are? ratia e de 150ml/kg/corp. in plus, poate trage mai mult la alte mese. eu cand dadeam exclusiv san, imi alegeam la 2 saptamani o zi in care 3-4 mese la rand faceam proba suptului. erau inegale cantitatile.daca bebe ia in greutate, nu ai de ce sa iti faci griji!

Adi, mami de ana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Buna seara , barlogul meu drag...
Sa imi fie rusine ...nu mai scris de 2 luni...
Am inceput serviciul pe 7 ianuarie si nu am mai putut tine pasul cu voi...DAR tare imi e dor...
Va citesc din cand in cand...
M-am uitat pe poze...ba chiar am pus si noi poze f recente...
Ce cresc bebii nostrii...ce trece timpul...
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Am inceput serviciul pe 7 ianuarie si nu am mai putut tine pasul cu voi...DAR tare imi e dor...
Va pup!!!

Fercita de printesa Raisa Maria (29.10.2010)

deja la servici

adica te-ai intors la job de o luna jumate??????

wowww... esti tare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Va pup!!!

deja la servici

adica te-ai intors la job de o luna jumate??????

wowww... esti tare!!!

mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010

da ...
Am muncit 5 ani ptr o functie de conducere si un salariu bun...
Asadar asta e compromisul vietii mele...va invidiez pe voi cele care puteti sa stati cu bebei acasa...
Fata mea sta la mama in cursul saptamanii (DAR o vad zilnic) si de vineri seara pana luni dimineata o luam acasa...
E tare greu...ma consolez ca trag tare ptr viitorul ei ...desi clar voi regreta mai tarziu

Mergi la inceput

am chemat si eu acum o saptamana o kineto acasa si de atunci ii faceam lui bebita in fiecare seara masajul si exercitiile care le-am vazut la tipa respectiva, doar ca am senzatia ca-l oboseste destul de mult si de aceea am intrebat daca voi faceti exercitii in fiecare seara... mie sincer mi se pare prea mult!!!

apropo de colacei, voi cat de des le faceti "piscina"??????? si cat ii lasati sa "ïnnoate"???

Mergi la inceput

oricum felicitari Ioana!!!

sunt altii care muncesc o viata si nu reusesc ce ai obtinut tu in 5 ani!
fiecare face sacrificii in felul ei...

Mergi la inceput

daca tot vorbiti de clinici private, imi recomandati si mie un ginecolog bun la sanador?!?!?

parca nu m-as duce asa in neant...

Mergi la inceput