Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(14)
Raspunsuri - Pagina 20
diana.b spune:
apropo de carti... am imprimat tot ce ati postat voi pe mailul comun, mai am acasa vreo 6 carti legate de cresterea copilului , am comandat azi inca vreo patru carti ... iar cand i-am spus sotului ca vreau sa mai comand si "minte absorbanta" ... mi-a dat o replica de...
cica daca o tin tot asa atunci cand va face copilul ceva ii voi raspunde ceva de genul "mami, nu mai face ca la pagina X din cartea Y"
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Mami Buna seara , barlogul meu drag... Sa imi fie rusine ...nu mai scris de 2 luni... Am inceput serviciul pe 7 ianuarie si nu am mai putut tine pasul cu voi...DAR tare imi e dor... Va citesc din cand in cand... M-am uitat pe poze...ba chiar am pus si noi poze f recente... Ce cresc bebii nostrii...ce trece timpul... Va pup!!! Fercita de printesa Raisa Maria (29.10.2010) |
si noua ne era dor de tine...eu m-ai recitesc din cand in cand odiseea noastra draga si chiar ma intrebam unde ai disparut
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
buna dimineata si va invit la un cappucino...eu o cafea
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
anya2010 spune:
Neata dragelor
Abia reusesc sa ajung la zi cu cititul, vikingul imi ocupa tot timpul
Fetelor care aveti botezul azi, va doresc sa savurati aceste clipe de neuitat!Sper sa iasa totul asa cum v-ati dorit!
Danaintwow ce valori ai tu la tsh si a-tpo. Si eu tot tiroidie autoimuna am si tot asa declansata in urma unui episod trist(moartea tatalui meu) dar eu la a-tpo 168 si tsh 6.5 muream si inviam, ajungeam zilnic la urgente, imi faceau aia ekg totul ok imi faceau un calmant si ma trimiteau acasa, imi recomandau sa nu ma mai stresezLa un moment dat mi-au prescris antidepresive(medicii de la noi) Le explicam ca nu am nici o suparare, nici un motiv de stres, doar ca simt ca mor, ca se invarte casa cu mine, ca am frisoane, ca simt ca nu am aer, parca ma strange cineva de gat etc..nici macar n-au banuit ce ar fi. Mi-am facut analizele uzuale la med de fam., toate bune de se uita med mirat la mine si mi-a sugerat un psiholog. Apoi mi-am facut abonament la euroclinic si acolo tsh era inclus in analizele uzuale si asa am descoperit care era problema. In 3 ani de zile volumul tiroidei s-a redus la jumate, in cele din urma o sa dspara cica A zis dr sa vad partea buna, ca n-o sa fac cancer de tiroida. Oricum daca ai facut analizele la sanador ar fi bine sa reperti tsh si a-tpo in alta parte. Eu cand am facut analizele acolo mi-au iesit niste rezultate aberante. Chiar cat euthyrox iei?
Ma bucur ca Lucas e bine! Pozele sunt superbe!
Mai aveam eu ceva de zis dar s-a trezit vikingul si urla de foame
..pana la urmatoarea interventie uit
Olgutzika spune:
'neata!
Zi ca-n povesti de frumoasa tuturor fetelor care isi crestineaza puii astazi !
Dana, sanatate multa! Si felicitari pentru progresele lui Lucas!
Alina, am murit cum poate patina Maria !!! Iar outfit-ul decorat cu noroi e cevaaaa De Mica ce sa zic...asa cumintica si delicata e .
Ana, nu ne mai pui si noua niste poze cu voi? Pliiiiz pliz pliz
Gata, atat mi-a fost!
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
ana_o spune:
Hello!
Puiul meu a dormit toata ziua ieri si azi dimi la 7 era fresh. Si eu zombie, ca ne-am culcat la 2. Noroc cu soacra. m-am dus si i l-am pus in brate si am mai dormit 3 ore.
O zi minunata celor care-si crestineaza azi ingerasii mici!
Ioana,!
Olga, incerc sa pun azi.
simona-maris spune:
Neatza,fetelor! Ce urattttttt e afara .Papusica mea doarme ca niciodata si acum, de la 12 aseara. cu papa de rigoare, dormind, la 7 si apoi la 10. Eu, care in fiecare dimineata ma rog de el sa mai doarma un pic, acum ma plictisesc .Nu ma pot misca prin casa ca il deranjez.
Beatrice, si fetele care vorbeati de cat mananca bebe...ascultati aici si va minunati! Al meu papa ,cred, f mult.E hranit la san si nu stiu mereu cantitatile, dar cand scot si ii dau la biberon ma sperii. Aseara a mancat 320 ml .Imagine this!!! Si arata asa multumit de sine dupa isprava asta .Si nici nu se ingrasa, luna trecuta a luat numai 500 g..e "piele rea". ca ta-su , mananca enorm si nu se vede nimic pe el.Sotul meu goleste frigiderul mereu, dulciurile sunt zilnice, si nu are un mm de grasime pe el..si eu
Dana sunteti niste minuni! Multa sanatate tie, si felicitari lui Lucas!
Simona, si bucuria noastra Stefan ( 1 11 2010)
simona-maris spune:
Discutie intre sot si farmacist, cand a cumparat Schinduf, stiti ca e afrodisiac :
-Lauti Schinduf....o sa va faceti sotia fericita!
-Nu, ca nu e pt mine, e pt sotia mea!
-Pai luati si d-voastra, o s-o faceti fericita!
-Domnule, e ff fericita...avem un bebe mic...
-Pai sa beti si d-voastra...o sa mai faceti unul...
Apropos de Schinduf...eu am vazut ceva progrese cu lapticul..voi??
In alta ordine de idei, am vazut poze cu bebeii..sunt asa dragalasi si scumpiiii. Ce poate fi mai frumos pe lumea asta?
Si am mai pus si noi pozici
danaint spune:
Anya, am facut initial tsh la synevo, a iesit >100. l-am repetat la sanador, a iesit 116, deci tot pe acolo.a-tpo l-am facut insa doar la sanador. Sa mai repet oare in alta parte?chiar nu inteleg de ce nu am simptome nici macar o amarata de constipatie nu am, care si aia cica e simptom nu mi-a dat tratament inca, luni am din nou programare, ca a zis sa fac intai analizele astea in plus(mai ales atpo il interesa) si eco de cord inainte sa incepem tratament.