Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

danaint, am programarea de la 17. dar e buna drita? sotul ei e very profy. nu ti-a recomandat kineto acasa?
eu am fost foarte multumita de dr poppa de la gr alexandrescu. s-a uitat la copii vreo 2 ore, meticuloasa, scrupuloasa. vine peste o sapt sa ii vada iar, tre sa o sun luni.

Adi, mami de ana si ioachim

A fost ok, dar nu a stat sa imi asculte temerile, sau asa mi s-a parutmie. Nici nu avea cand, ca e militarie la sanador. A scris ce a observat (adica nu isi tine capul), a ascultat povestea nasterii. Mi-a zis sa revin intr-o luna. Si sa fac kineto zilnic. Ca fapt divers, kineto care m-a lasat cu ochii in soare, era din recomnadarea ei. Adica ea m-a trimis sa il vada dr de recuperare Robanescu, care mi-a recomandat-o pe kineto asta. Cam asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Dana bebe Lucas este superb! Abia astept sa facem si noi sedinta foto, mi-a facut tati cadou de ziua mea un voucher si nici acum n-am reusit sa planificam ziua de foto. Multa sanatate!
Distractie placuta si o zi de neuitat celor care-si crestineaza maine copilasii!

Am citit cate ceva despre metoda Montessori si mi-a placut. Oare prin sectorul 3 sunt gradinite cu aceasta metoda didactica? Eu am gasit pe google, doar o gradinita, pe Tunari.
Ah, am primit si eu in sfarsit alocatia. In sectorul 3 se vireaza pe data de 16 ale lunii.

Seara buna! Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Pentru ce faceti kineto??

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

danaint, am programarea de la 17. dar e buna drita? sotul ei e very profy. nu ti-a recomandat kineto acasa?
eu am fost foarte multumita de dr poppa de la gr alexandrescu. s-a uitat la copii vreo 2 ore, meticuloasa, scrupuloasa. vine peste o sapt sa ii vada iar, tre sa o sun luni.

Adi, mami de ana si ioachim

A fost ok, dar nu a stat sa imi asculte temerile, sau asa mi s-a parutmie. Nici nu avea cand, ca e militarie la sanador. A scris ce a observat (adica nu isi tine capul), a ascultat povestea nasterii. Mi-a zis sa revin intr-o luna. Si sa fac kineto zilnic. Ca fapt divers, kineto care m-a lasat cu ochii in soare, era din recomnadarea ei. Adica ea m-a trimis sa il vada dr de recuperare Robanescu, care mi-a recomandat-o pe kineto asta. Cam asta

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010

Mergi la inceput

la ce nutritionist mergeti???

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:

Sashenka, ce mai fac puii, se simt mai bine? Cu dieta am citit ca iti merge bine, o incep si eu de luni, azi am fost la consultatie. Cica imi da si pentru tiroida niste alimente potrivite

ne-am vindecat cu totii slava cerului...multumim de intrebare. mi-e mi-a placut ff mult tipa - nutritionista..luni ma duc si eu sa-mi dea cealalta dieta adica a doua . poate o sa arat si eu mai omeneste la botez...mai am fix 2 saptamani

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Fetelor si eu va pot recomanda un neurolog bun ,la care am fost eu cu Andreea - Andrei Zamfirescu de la Medicover si e si la un spital de stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

la ce nutritionist mergeti???

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:

Sashenka, ce mai fac puii, se simt mai bine? Cu dieta am citit ca iti merge bine, o incep si eu de luni, azi am fost la consultatie. Cica imi da si pentru tiroida niste alimente potrivite

ne-am vindecat cu totii slava cerului...multumim de intrebare. mi-e mi-a placut ff mult tipa - nutritionista..luni ma duc si eu sa-mi dea cealalta dieta adica a doua . poate o sa arat si eu mai omeneste la botez...mai am fix 2 saptamani

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

uite ..http:// www.dietepersonalizate.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

mersi anymona!

tocmai am facut o comanda de carti pe net, asa ca... am sa o bag si pe asta!

fetelor voi cum faceti sa mergeti la cumparaturi, prinmall-uri si chestii de genul acesta?!?!?
eu sunt non-stop acasa cu bebitan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

alexa, zamfirescu asta stiu ca e bun si eu. imi facusem initial programare la el, dar m-a razgandit cineva trimitandu-ne la sefa lui, care mi-a bagat cuiu in inima scriindu-mi la copii parapareza la membrele inferioare, copiii mei miscand picioarele ca la balamuc. ca d-aia am dat in paranoia.

subscriu la ce zice sashenka, macar la unirii sa facem intalneala.

dana, bine ca nu ti-a zis altele mai rele. nici ai mei nu tineau fb capul, dar punandu-i zilnic pe burta cu mainile pe langa corp, ii gadilam in palme ca sa ii stimulez sa isi duca manutele in fata, apoi aveau jucarie in fata ca sa se ridice.faceam asa de cate 3 ori succesiv, de mai multe ori pe zi, plus masaj la ceafa. de la o saptamana la alta se vad progrese uimitoare. acuma ii gasesc noaptea cu capul ridicat cercetand in stanga si in dreapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

hera, trage foarte bine. 110 in 5 minute e super!in carti zice ca indiferent cat de mult tii copilul la san, el trage in primele 5-10 minute 90%din cat ii trebuie. cate kg are? ratia e de 150ml/kg/corp. in plus, poate trage mai mult la alte mese. eu cand dadeam exclusiv san, imi alegeam la 2 saptamani o zi in care 3-4 mese la rand faceam proba suptului. erau inegale cantitatile.daca bebe ia in greutate, nu ai de ce sa iti faci griji!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

mersi anymona!

tocmai am facut o comanda de carti pe net, asa ca... am sa o bag si pe asta!

fetelor voi cum faceti sa mergeti la cumparaturi, prinmall-uri si chestii de genul acesta?!?!?
eu sunt non-stop acasa cu bebitan...

mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010

cu placere

noi iesim aproape in fiecare we la mall sau la cumparaturi cu amandoi copiii dupa noi, dar mai devreme asa...ca dupa amiaza sau seara e aglomerat... E adevarat ca in conditiile astea rulourile mele cu scortisoara sunt mai mult ingurcitate rapid decat savurate, dar asta e.... De regula imi iau o cutie cu rulouri si pt acasa, iar noaptea pe la 12 cand dorm toti, bag la microunde si savurez in liniste ....si asta se vede...pe burta, coapse si fund

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput